Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е зеленото желе, което хората използват за възпалени стави?
Какви са препоръчителните средства за изплакване на гърлото при възпалено гърло?
Какви са препоръките за подуване на тазобедрените стави?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е зеленото желе, което хората използват за възпалени стави?
-
Какви са препоръчителните средства за изплакване на гърлото при възпалено гърло?
-
Какви са препоръките за подуване на тазобедрените стави?
Подуването на тазобедрените стави може да бъде облекчено чрез редовни упражнения, укрепване на ставите и консултация с ревматолог. Освен това, естествени средства като чай от джинджифил и куркума, ядки, сезонни плодове и зеленчуци, както и сушени боровинки могат да помогнат за намаляване на подуването.
-
Какви са нормалните стойности на ревматоидния фактор и какво означава резултат от 7,96 U/ml?
-
Какви са препоръките за хранене при полиартрит?
. Вие спазвате ли диета , аз спрях да пуша преди 2 години и качих 10 килограма, освен товя преди 11 месеца влязох в принудителна критическа извадиха ми яйчниците и си мисля дали килограмите и критическата не ми играят лоша шега, но това няма кой да ми го каже. някакъв друг режим , нещо упражнения тя каза де че ще ме прати на рехабилитация , но да мине острата фаза. Благодаря за бързия отговор Le Soleil*
. Ям заместители - орехи с мед, тахан, сладки плодове и чат пат нарушавам.
колкото до хормоните и артрита определено има връзка - при мен при месечен цикъл нещата силно се влошават