Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е зеленото желе, което хората използват за възпалени стави?
Какви са препоръчителните средства за изплакване на гърлото при възпалено гърло?
Какви са препоръките за подуване на тазобедрените стави?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е зеленото желе, което хората използват за възпалени стави?
-
Какви са препоръчителните средства за изплакване на гърлото при възпалено гърло?
-
Какви са препоръките за подуване на тазобедрените стави?
Подуването на тазобедрените стави може да бъде облекчено чрез редовни упражнения, укрепване на ставите и консултация с ревматолог. Освен това, естествени средства като чай от джинджифил и куркума, ядки, сезонни плодове и зеленчуци, както и сушени боровинки могат да помогнат за намаляване на подуването.
-
Какви са нормалните стойности на ревматоидния фактор и какво означава резултат от 7,96 U/ml?
-
Какви са препоръките за хранене при полиартрит?

Също чувствам мускулна слабост и сънливост, но това не знам дали не е от студовата алергия
май и аз ще се включа в групата. От две -три седмици сутрин много ме болят ръцете - китките и пръстите и като че ли са подути + раменете. След като се раздвижа ми минава. Правя си веднъж годишно костна сцинтиграфия на цяло тяло, следя за разсейки след операция от рак на гърдата. Всеки път ми казват дегенеративни промени остеоартритни и тем подобни, разсейки няма. Та май го закъсах... Синът ми е студент медицина (има 6 по ортопедия
) каза, че щом болките са в комплект от двете страни може би е ревматизъм. Още не съм ходила на лекар, все няма време, надявам се следващата седмица, дано да е нещо сезонно и да ми се размине и този път.