Дете, което не иска да си тръгва от градината?

• 2 111
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • София
защо се плашиш - нищо лошо не искаш от нея, нищо което да й дойде нанагорно - отиди и поговори с тях - приятелски, не се карай, помоли ги, пък ако не схванат и не искат, прати мъж ти да ги изпрати след работа  Mr. Green /шегувам се/.

# 16
  • Mars Hotel
И за мен това е реакция срещу родителите. Няма нищо общо с това колко му харесва в градината.
Съветът да го взимате последен е безумен.  Stop Ще премине, но дотогава му отделяйте много внимание вкъщи.

# 17
  • Шумен
гъбка, помня ви от миналата година. Ние също не случихме в яслата на лелки и така ме бяха дресирали, та за всичко си мълчах и добро и лошо. Децата ми бяха най-щастливи когато им казах, че там няма да се върнат повече. В началото не знаех какво мога да питам и какво не (като знам, че от нищо тръгна конфликта в началото на яслата и така си остана си мълчах). Но лека по-лека се отпуснах да разговарям с учителките, да споделям а и те ми дават доста повече информация за децата ми. Направи първата крачка към госпожите, може и да се изненадаш от последствията. Без да му се помогне детето няма да се научи скоро да се справя само а често само вкъщи не е достатъчно.
Към детето много похвали и "тайна" помощ когато нещо го затруднява повече  Peace
Но не изключвай варианта детето да си има приятелче за което ти не знаеш в детската градина и да не иска да си тръгне преди него/нея. Това го преживях с Валерия, така ми се запъва когато я взимам преди приятелката и. Без да изтъква причина и името и не знаех, докато една сутрин не се засякохме с нея и майка и та научих подробности  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт