Отговори
# 645
  • Земя създадена от Бог Mallorca
  • Мнения: 69
Да не би да си отваряла фурната в началото. Чела съм , че не трябва изобщо да се отваря докато не се изпекат

 -Не,не съм отваряла фурната,уж всичко спазих,но резултата е в боклука Embarassed

# 646
  • Мнения: 1 884
Да не би да си отваряла фурната в началото. Чела съм , че не трябва изобщо да се отваря докато не се изпекат

 -Не,не съм отваряла фурната,уж всичко спазих,но резултата е в боклука Embarassed
Да докладваш следващ сполучлив опит.  Grinning

# 647
  • Мнения: 10
Привет на майсторите,
имам въпросче,надявам се че тук му е мястото.Купих си формичка -алуминиева с дръжка от тия дето се потапят в някаква смес и след това в маслена баня,но не знам  рецепти за такава смес .Палачинкова ще свърши ли работа?  Имате ли други идеии и рецепти 
благодаря.

# 648
# 649
  • Мнения: 10
Сърдечни благодарности купих си го а нямах представа  че се казва форма за розети или домга.
знаех си че тук ще намеря отговор.  bouquet  bouquet  bouquet

# 650
  • Мнения: 4 864
Мислех си,че вече не се продават тези форми за розети Simple Smile

# 651
  • Мнения: 10
 Simple Smile Намерих го в един секън хенд,имаше рафтче с домакински натурии и страшни сервизчета за кафе и други подобни.Върнах се след една седмица и вече щанда го няма.Поне ми остана ,,догмичката,, за 2 лв.
още благодарности за рецептите.

# 652
  • Мнения: 548
Здравейте,
моля за съвет кой от двата робота да избера Kenwood или Bosch. Първият има повече функции и мога да го взема на цената на втория, но с пукнат капак. Бош пък е по-мощен...
Моля, помогнете ми да направя избор.

# 653
  • Мнения: 8 581
mia_ria от оня ден съм с този филипс. И съм много доволна. Между двата с повече функции ми изглежда Бош, а и щом е по-мощен по-добре. Капак сигурно продават в сервиза, ако ти е много важен. А и зависи колко и как е пукнат.

# 654
  • София
  • Мнения: 1 464
vela, благодаря ти, очаквам рецептата за панирано мляко.
  Praynig

# 655
  • Мнения: 9 446


ето де  Laughing

vela, благодаря ти, очаквам рецептата за панирано мляко.
Заповядай:
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-177/Панирано+кисело+мляко/
правила съм го и е много вкусно. Като чесъна задължително трябва да е сух понеже пресния пуска вода и може да сложиш сух копър.
Ето още едно предложение с което обрах овациите на едни гости/ и с топли френски питки/
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-946/Стопено+сирене/
Аз го сервирах без чушката ,само като разядка. На пресно хлебче е трепач. Трябва да престои в хладилник за да стегне маслото.На другия ден беше по-вкусно.

# 656
  • София
  • Мнения: 1 464
 Ох, още не съм се събудила  Blush
пеп-4o,   bouquet
 Фалшивият катък много ми хареса, десертът - също. Днес салатата ни ще е пълнени печени чушки с катък  Wink

# 657
  • София
  • Мнения: 65
Здравейте,

Преди време бях гледала клипче как да направим бутилка от шоколад. Накратко прави се отливка от желатин и след това се използва шоколад за да се изработи самата шоколадова бутилка.За жалост не намирам клипчето , а искам да направя нещо подобно  Confused Дали някой е изработвал подобни калъпчета от желатин , за да даде пропорции за разтваряне и някакви съвети  Rolling EyesБлагодаря предварително   bouquet

# 658
# 659
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 9 807
Вчера настъргах една тиква и я поръсих със захар, обаче ми се наложи да изляза и я прибрах в хладилника и естествено я забравих. Днес дали мога да я приготвя например на мъфини или да заминава в кофата?

Общи условия

Активация на акаунт