За съвета

• 6 638
  • 74
  •   1
Отговори
# 30
  • Вън от пространство и време
Няма градски митове! Не съм сигурна сега как е! Спомням си , че наши познати споделиха само , че са теглили кредит за да дадат това което им искат! СОЦИАЛНАТА СЛУЖИТЕЛКА БИ ТРЯБВАЛО ДА ВИ Е РАЗЯСНИЛА ЗА ЗАНИЖЕНИТЕ КРИТЕРИИ.Те обикновено са за произход , етнос и болести.

Може би говориш за времето преди 2004г., когато документите се подаваха директно в Домовете и директорите еднолично решаваха на кой кандидат-осиновител кое дете да дадат. При метода със Съсветите, който се практикува в момента, не вярвам да може да се случи. То и затова беше променена системата.

Колкото до "занижените критерии" - много, ама много грубо звучи по отношение на децата. Който има и най-малки предразсъдъци по отношение на социален произход и етнос - да не го прави. Колкото до болестите - въпрос на съдба, може и да го осиновиш/родиш здраво, но да се случи нещо впоследствие. Гаранция там никой не може да даде. Но предпочитанията за произход и здравословно състояние в никакъв случай не са нито "занижени", нито "завишени" критерии.

# 31
И аз съм от тези със занижените критерии...и много, много не се обаждам из форума. Няма да обсъждам мама мерита, едва ли има смисъл с човек способен да се изрази по този начин. Започвам да се дразня от DJOI_34 . Съвсем добронамерено отговорих в темата ти, но и твоето тупане в гърдите, как ще си вземеш ромче и как трябва веднага да ти се обадят е не по- малко обидно. Не взимаш дете второ качество. Нито правиш услуга на някои. Спри да мрънкаш из целят форум, все пак си мъж.
( Дзвер, имаш си нов фен Simple Smile )

# 32
И аз съм от тези със занижените критерии...и много, много не се обаждам из форума. Няма да обсъждам мама мерита, едва ли има смисъл с човек способен да се изрази по този начин. Започвам да се дразня от DJOI_34 . Съвсем добронамерено отговорих в темата ти, но и твоето тупане в гърдите, как ще си вземеш ромче и как трябва веднага да ти се обадят е не по- малко обидно. Не взимаш дете второ качество. Нито правиш услуга на някои. Спри да мрънкаш из целят форум, все пак си мъж.
( Дзвер, имаш си нов фен Simple Smile )
Тупане в гърдите
Къде видя да се хваля
Нещо сериозно си се объркала ама много сериозно
Домовете са пълни с деца и го видях с очите си когато бях на курса за осиновители
Повечето са ромчета и ми е странно защо бавят нещата когато хората чакат
И като за последно към теб аз може да съм мъж но това не ме прави по-малко чувствителен от теб отностно осиновяването така че мери си приказките или ги подавай на съпруга си вкъщи
Тук никой не е длъжен да слуша язвителни коментари

# 33

Alleks година за детенце от ромски етнос ли
Не ми се вярва
[/quote]
 защо, какво им е на ромчетета? не искам да продължавам, познат си ми вече като "заико" от друг форум и ми е ясно, че е изгубена кауза.
А да си меря приказките-  сега се изказа като истински мъж, можело и да не мрънкаш!!
Наистина ти пожелавам много бързо писмо и хубаво детенце да напълни живота ти!!

# 34
Аз пък специално се логнах там, за да видя Simple Smile - една дирекция има да си чааааакааааа до второ пришествие ...

# 35
  • София
....

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 16:29 от Дзвер

# 36
По спокойно дами, Няма нужда да сте язвителни.  Всичко което Ви разказвам са факти от личния ми живот, от периода в който не  съм мислила за осиновяване . Тези факти ме накараха доста да се замисля. Някои от случките дори Ви ги спестявам, защото са доста неприятни.   

# 37

Alleks година за детенце от ромски етнос ли
Не ми се вярва

защо, какво им е на ромчетета? не искам да продължавам, познат си ми вече като "заико" от друг форум и ми е ясно, че е изгубена кауза.
А да си меря приказките-  сега се изказа като истински мъж, можело и да не мрънкаш!!
Наистина ти пожелавам много бързо писмо и хубаво детенце да напълни живота ти!!
[/quote]
Обяснявам ти защо мисля така
Не принизявам ромчетата ако беше така нямаше да кандидатствам за такова няма смисъл в това което казваш
Бъркаш ме с някой но ако имаш желание мога да бъда и заико и ежко и който искаш както решиш
Отностно приказките виждам че и тук си ме разбрала доста искривено както при коментара за ромчетата
Има нещо много сбъркано в теб
Предполагам го чуваш доста често

# 38
Аз пък специално се логнах там, за да видя Simple Smile - една дирекция има да си чааааакааааа до второ пришествие ...
Очакваме писмо от 28 Районни дирекции Социално подпомагане
Мъката на хората радва ли те  Shocked

# 39
  • София
мъжкарските мнения определено липсваха в този подфорум до сега  ooooh!

# 40
стилът му обаче е неподражаем, не мога да не го призная и трудно ще го сбъркаш

# 41
Дзвер, ти от кога стана сексистка Joy Мъж, жена, кво ти пука?
Мъжа, много си нетърпелив, бе човек. Кво си се изнервил, като дойде детето, какво ще правиш? пази си нервите! Търпението е библейска добродетел, нещата не стават с магическа пръчка.
Мерита, аз нямам много случки, само една имах, и то каква.......Много приятна. 
Хора, деца ще гледате и възпитавате, ако вие не сте в час, как искате децата да бъдат.

# 42
  • София
Дзвер, ти от кога стана сексистка Joy Мъж, жена, кво ти пука?

ааааааааа, не съм, ама не върви "мила" да му викаш, трябва "мили", пък може и да се успокои  Mr. Green

ПП Майка съм на второкласник - по цяла събота и неделя поправям правописни грешки и стилистични такива, изкривяване имам вече  Joy

# 43
Извинявам се на всички ако съм засегнал някой
Вие сте по-старите във форума
Хората с опит
Разчитам на помощ по пътя на осиновяването

# 44
  • Някъде в България
Господине, ако сте от 1-2 месеца вписани в регистрите не бъдете нетърпелив, няма как да ви изберат светкавично. Понякога трябва малко да отлежи всичко, за да се срещнете с вашето детенце.  Желая ви успех!

Относно рушветите - не вярвайте на всичко написано, където и да било!   Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт