Опааа beauty Блонди
Бюти, благодаря
И мерси, че питаш за кърмата ми - ами как да е, от единствено хапване се превърна в основно, но пък сме се запътили скоро да е като деликатес. Почнах да се запушвам и с големи мъки изпомвах, затова реших, че колкото-толкова вече. Лактаната е хубава и му харесва, ака си редовно, така че спирам да си го слагам толкова на сърце, иначе няма да доживея до 30. И ти така, горе главата 
Намерих си я в сайта от който понякога поръчвам, там я има в разфасовка 6 по 8 гр. Предполагам, че трябва да взема поне 2 опаковки
Ммм, да, скъпичко излиза 

Чудя се като вкарам и кашата, дали в първата половина на деня да не си давам зеленчук, а следобед - по малко каша
Нали става така, това развира се като съм давала няколко дни само оризова каша сутрин

Женя, Блонди предложи после и аз го смених 
Странно ми се струват да се увеличават, при положение, че сте минали пак само на мляко?
Не се тормози, бебоците са вече големи
На мен пък помпата явно ми притиска това каналче на лявата гърда и все се задържа мляко там и въженцето си стои. И като цедя на ръка леееекинко боли. Ама ще потърпя още малко 
И никакви дупки 

ако й допадне ориз без нищо, т.е. само с кърма, така ще го давам. Ако не го приеме, ще й добавя ябълково и бананово пюре (не заедно). Иначе пресни плодове давам самостоятелно и на гладно, като закуска. Така че ще купувам пюренца чисти за с ориза и после просото, докато стане на възраст да мога да предлагам просото, елдата, овеса, киноата и т.н. с масло и сиренце. А оризът ще го изоставим, щом свърши приготвеното брашно. 

Ще се оправи малката, може би трябва време.

появих се ,много ми липсвахте 

.