Августовски мами в истерия са те: каша ли дават или пък пюре?

• 23 260
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!
Белверде, Би Би, мерси, така или инае мислех да давам безмлечна каша и да добавям кърма, но да съм сигурна. Би Би, честито на Пепи, много концерти да има!
Иначе за банофито много се старах, даже ММ като влезе в кухнята се изненада много и каза, че щом е за сладко явно съм много ентусиазирана готвачка  Crazy
И аз записвам какви лекарства давам на Бобо, пазя рецептите.
Хомеопатията и на мен ми е интересна  Peace
Муки,  
аз така се "лекувам" когато ми е криво, пиша си каквото ми е на сърце и после си го изтривам, така ми минава и не го задържам в себе си, даже когато някой близък ме ядоса или нагруби, си изписвам каквото ми се иска да кажа и ми минава, така после знам, че няма да кажа нещо, за което да съжалявам, за това че съм била афектирана. Иначе радвай се на усмивките на твоите слънчица  Hug
Блонди, снощи се смях с глас на твоя коментар и мъжът ми ме гледа с ей такива очи  Shocked hahaha hahaha hahaha

Отивам да се опитам да правя чийзкейка на Муки  Crazy А Бобо сега го гледам седнал в шезлонга, ама той дърпа крачолите и накрая ми се смее като тиква  Heart Eyes

# 706
Галка Hug
Бютка, винаги съм си мислела, че си скрита лимонка в това отношение, а като започнах дa те чета, вече бях убедена каква разкрепостена шматка си Hug Hug Hug Heart Eyes
Биби, честито на Пепи, голяма гордост са си успехите на децата Hug
Луничка, браво Flutter

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 11:06 от slun4o

# 707
  • Варна
Добро утро Hug
Женя,
и ние сме с мухъл всяка зима, а уж имаме външна изолация. Дори от година на година става по-зле Shocked
Статията за ваксините не съм я чела, аман вече пт теории и чудесии, нямам нужда от повече филмиране.
Космонавт аз пък взех някакъв огромен, уж за 6 месечни, но доста по-голям от други модели за същата възраст. Ще изкараме спокойно с него Laughing
Аз пък се кефя на снега, в града не вали чак толкова и няма никакъв вятър, тези какви виелици прогнозираха Twisted Evil След малко отивам до Карфур, барабар Петко с мъжете, дан' изтърва прИмоцията Joy
Блондиииииииии,
пак ще сме на челна позиция по заглавие smile3532
Слънчо,
супер, че със захранването всичко е наред.

# 708
Слънчо,  още един брой ти уредих ако искаш Simple Smile Те бяха 3, аз и приятелка взехме по един и още една майка взе, иначе аз щях Simple Smile Та приятелката ми ще ми го даде Simple Smile

Месечинка, външната влошава с влагата понякога, уви. Ние взехме обезвлажнител и съм доволна, защото и ние имаме огромен проблем с влагата.

# 709
  • София
Привет и от нас  Hug
Нощта мина доста леко.Емма яде в 20:00 и чак сутринта в 6 се сети,че е гладна и то защото баща й я събуди като излезе за работа.Няма Т обаче нещо продължава да покашля.Не мога да разбера дали не е от слюнките.Ще я наблюдавам и днес да видим как е Sad
Захариева как е Елито newsm78 Как изкарахте нощта?Дано беше спокойна и за вас.
Ние днес сме на рожден ден довечера с преспиване и много умувам дали да взем кошарата на Емма или да спи при мен в леглото.Всички викат да й взема леглото,но за 1 нощ нещо хич нямам желание да й разглобявам леглото няколко пъти...Но пък не знам дали ще заспи ако не си е в леглото.Вие какво ще ме посъветвате?

# 710
Тайра, само главичката й е по-топла, правилно ли съм разбрала? Челцето не е? Ушите как са?
Ако е само главичката това е нормално и при нас е така.

# 711
Добро утро, снежни момичета  Hug

А навън снегът тихо си вали, бяло и приятно, но тук никога не се задържа дълго и бързо идва гадната киша  Flutter
Снощи след 2 часа тръшкане нашето диваненце, най-накрая заспа в 23,30ч супер уморено и цяла нощ не гъкна, та чак до сутринта. Малко ни се взе тока докато заспи, но хайде прощаваме му, че това е единичен случай, а принципно бързо и лесно заспива. Wink
Блонди - мерси за коментара за замразяването и зехтина  Grinning
Иглу - що не ти си почва захранването, толкова е забавно, вярно трябва да планираш кое как и кога ще даваш, но пък е толкова забавно и ще видиш, че и на детенцето ще му е интересно. Вероятно ще се ентусиазираш повече като започнеш.
Би би, честито - ще ставаш мама на рокзвезда  Mr. Green
Месечинке, май само двете още не сме ходили до карфур за таз промоция, е ще взема и аз да отида, че толкова много се коментира, че направо ми събудихте любопитството, пък и да се пошматкаме малко насам-натам.
Космонавти имам 3 / 2 от тях подарък / като редовно ползваме само единия / мече от H & M / че е най-удобен, иначе тези шушляковите, горкото направо не може да мръдне в тях.
А за чувалчетата, имам тъкмо 2 и те пак подарък, но изобщо не ги ползваме, нещо не ми се нрави идеята да го сложа да спи в него, струва ми се много неудобно, а и оделцето му е достатъчно голямо и трудно може да се отвие.
Тайра, по-добре вземи леглото, вярно ще е голямо мъкнене, но ако е свикнала да си спи в него, а не при теб на леглото може да не и е комфортно и да не може да заспи лесно.
Снежен ден от мен и целувки  Hug Аз отивам за варя тиква  Peace

# 712
  • София
Иглуб топли са всичко от главата без ушите.Те попринцип дори при Т не са много топли,нали ни стърчат настрани.Бузите й не са врели като останалата част от главичката,но са топлички и те и леко червени.Сега иначе нищо й няма.

# 713
Иглуб топли са всичко от главата без ушите.Те попринцип дори при Т не са много топли,нали ни стърчат настрани.Бузите й не са врели като останалата част от главичката,но са топлички и те и леко червени.Сега иначе нищо й няма.
Нямаш ли термометър?

# 714
  • София
Имам Гунди.Нали там е проблема.На единия показва 36.5-36.6 а на другия 38-38.5.Този с по-високата Т е на главата,а и наистина само тя е вряла и на пипане и с устни.Иначе телцето е ОК.Мен това ме учудва.Затова се чудя дали все пак не е от зъбки.

# 715
Имам Гунди.Нали там е проблема.На единия показва 36.5-36.6 а на другия 38-38.5.Този с по-високата Т е на главата,а и наистина само тя е вряла и на пипане и с устни.Иначе телцето е ОК.Мен това ме учудва.Затова се чудя дали все пак не е от зъбки.
Ако е от тях ще си е нормална Т. А дали не й е топло ?

# 716
  • София
Не ми се вярва.По боди дълъг ръкав и едни панталонки и чорапки на 22градуса  newsm78

# 717
 Shocked
Йоооо, големи сте мръсници значи.  smile3532

# 718
Тайра, пие ли вода, предлагаш ли й?

# 719
  • гр.Велики Преслав
Благодаря ви, момичета за подкрепата  Hug
Муки   bouquet
Трудна нощ беше за мен и Ели, но владея положението за сега. Както ви казах вчера, измерената температура на превишаваше 39 и аз реших да не бързам да давам температуропонижаващи лекарства. В 17.00 часа дадох витамин С и Шуслерова сол №3. След приема им, температурата се понижи и към 21.00 часа пак се повиши - тогава и в 24 часа дадох отново Шуслерова сол №3. В 2 часа Ели вече гореше цялата и се притесних да не направи някой гърч /тепърва се запознавам как отговаря организма й в подобни ситуации/ и дадох доза Нурофен. Температурата веднага взе да спада и в 3 часа Ели нямаше  и помен от температура, а леглото й беше цялото мокро от пот. Преоблякох я, смених памперса, дори изпи 150 мл мляко и заспа и така до 7.30 без температура. Сега продължавам да давам през 3 часа от Шуслеровата сол и ако се наложи - пак бих дала Нурофен, но вече не вдига температура. Все пак не разбрах от какво се получи това - няма в къщи болни, та да е прихванала вирус. Няма хрема, кашлица - нищо. Диша без хрипове. Но личи си, че нещо я боли - или никнат зъби или е гърло /но аз не мога да разбера дали е зачервено гърлото/. Днес се обадих на ЛЛ да се консултирам и с нея, и тя одобри това, което давам. Каквото и да я мъчи, дано Ели пребори болестта  Praynig

Блонди за упорита суха кашлица - черна ряпа. Издълбаваш малко от сърцевината и правиш отдолу дупка. Пълниш с мед и ряпата си пуска сок, който изтича през дупката. За това я постави върху чаша - този сок е много ефикасен за кашлицата и в същото време е приятен на вкус. Също така, бонбоните лукчета успокояват раздразненото гърло. Виж какъв сироп даваш за кашлицата - да не би той да я предизвиква. В такъв случай трябва да го смениш със сироп подтискащ кашлицата. Скорошно оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт