Искам да ви кажа, че пюренцата ми се получават страхотно, даже и аз се захраних с тях. Ма то голяма вкусотия ...

Пак искате да ме уморите от смях, сестри!

Сега ще ви почета и пак ще се включа ...

. Иначе аз съм яла батат
, а топинамбур много обичам
Мислехме, че е заради строителната влага, ама не - от година на година става по-зле. Направо не знам как да се справим, сериозно се замислям и аз за електрически обезвлажнител.
Дано всичко е наред с Емма.

хахаха, ох, добре че няма да включим последната тема в заглавието, че.. 
аз просто се свалих с 2-3ма от отбора
аз сега му давам на моя от чая за копър дето уж за колики беше..така и така ни остана..по 10 мл на ден пие

Доки каза, че ако искам мога да действам за още едни близнаци
Казах му да изчака, че тия не съм отгледала още 

хахаха, ох, добре че няма да включим последната тема в заглавието, че.. 

Направо още ми е гадно дето я опитвах. Аз мисля, че може и да не съм я съхранила правилно, веднъж нещо му беше станало на хладилника, та се беше размразил, а фризера е част от хладилника, не е отделно 

Хубаво е да те види специалист, едва ли е нещо сериозно, но все пак за твое успокоение. За млечното сладко - недей да ни купуваш, а само ни кажи, къде да го търсим, че остави че мъжа ми не го открил, и аз после като ходих не го видях, търсих при сладката и конфитюри, при меда, при течния шоколад, и Би-би вчера не го е открила 

А представяш ли си Пепи да стане известна рок звезда
Ще има да ти пълни сърцето и душата 
Чаках, чаках някой да ни подари, особено на погачата викам 100% някой ще ни вземе и аз не купих умишлено, а то какво стана най-накрая - Валерчо остана без такава
А това е уникално и трите ще дойдат 20лв., а тук една нищо и никаква лъжичка е 70-100лв.
Препоръчани теми