Филорга - красива всеки ден!

• 89 926
  • 746
  •   2
Отговори
# 285
Днес си взех Neocica за белезите и петната от акнето и ББ-крема. ББ-то за дневен, а другият става ли за нощен? Дано да има някакъв ефект...  ooooh!
Ако нямаш възпаление на кожата, може да ползваш и Speep&Peel.

Коластра също - в по-големи дози, пер ос   - прави чудеса с кожата - моята дъщеря /22 г./ преди 2-3 год. установи това и от тогава всички -  познати деца и възрастни, са много доволни от нея.
При Акнетична, Атопична и с по-леки пигментации кожа  - има много добър ефект
Много хубав продукт за кожа
Ако имаш възпаление на кожата - добавяш и ПроБ.

Олеле Денис все едно ми говориш на китайски Simple Smile - пер ос е марката коластра ли?
ПроБ какво е - добавка?

# 286
  • София
Днес си взех Neocica за белезите и петната от акнето и ББ-крема. ББ-то за дневен, а другият става ли за нощен? Дано да има някакъв ефект...  ooooh!
Ако нямаш възпаление на кожата, може да ползваш и Speep&Peel.

Коластра също - в по-големи дози, пер ос   - прави чудеса с кожата - моята дъщеря /22 г./ преди 2-3 год. установи това и от тогава всички -  познати деца и възрастни, са много доволни от нея.
При Акнетична, Атопична и с по-леки пигментации кожа  - има много добър ефект
Много хубав продукт за кожа
Ако имаш възпаление на кожата - добавяш и ПроБ.

Олеле Денис все едно ми говориш на китайски Simple Smile - пер ос е марката коластра ли?
ПроБ какво е - добавка?

пер ос - означава през устата, демек ще се пие, няма да се маже
ПроБ е Пробиотик /полезните бактерии - които подпомагат функцията на нормалната микрофлора, която обитава човешкото тяло - най-общо казано/ 

# 287
Благодаря  Hug  Embarassed

# 288
а как съхранявате кремовете на Филорга? На този за очи пише в хладилник,но на нощния и дневния - няма указания.

# 289
  • в 1001-та нощ
моите са в банята, там не е особено влажно (не обичам влага в помещенията), не е горещо  Peace очният ми свърши за 2 месеца и половина, сега си поръчах - 2 бр., един да ползвам и един резерва, като започна втория - поръчвам пак

за споделя наблюденията за deep fill и назолабиалната зона - още има ефект, дори ми се струва, че е по-видим, на снимките - зависи колко съм усмихната, ще приложа няколко в скрития текст  Peace

от едната страна ми е по-гладко, от другата по-вдлъбнато, но като се гледам в огледалото не си личи, обаче на снимка винаги така излиза  Blush

Скрит текст:

тук е другата страна с по-лека усмивка

# 290
  • Плевен
Аз рискувах с по-тъмния, защото лятото доста почернявам, макар че сега съм бяла, по солариуми не ходя... Дано не съм сгрешила... Като дойде ще видим Blush
Преди да купя моя ББ крем пробвах на тестери и двата цвята. Аз също съм с бяла кожа и се српях на по-тъмния цвят. Идеално се слива с кожата ми, нанасям го с четка за ФДТ. Дава съвсем лек цвят, без да е натрапчив и да има разлика с врата. Много съм доволна от него, защото със всичко друго което съм използвала до сега към обяд вече съм   "лъснала" в Т зоната, а с него това не се получава напротив  Simple Smile. Дори и коректор под очите спрях да слагам, защото няма нужда. Покрива тъмните кръгове идеално Peace, но може би това се дължи и на околоочния крем.

И отново да попитам за третиране и заглаждане на назолабиални бръчки, които слизат надолу около устните към брадичката какво да взема ? Deep Filler или Lip stuctor ?Както и за една дълбока бръчка между веждите, която се задълбочава с по-яркото и така дълго чакано слънце.

# 291
  • в 1001-та нощ
при мен успешно работи комбинацията deep fill за зоната и тайм филър за цялото лице, струва си да опиташ  Peace

# 292
при мен успешно работи комбинацията deep fill за зоната и тайм филър за цялото лице, струва си да опиташ  Peace

Алена ,страхотна кожа  и равен тен !
Сподели какво си сложила  на лицето .Аз започнах същата комбинация (Тайм филър +Дийп фил).След време ще дам отзиви.

Heart Eyes

# 293
Алена,наистина кожата ти е невероятна!Поздравения! Hug
Мацки,моя споделете,откъде си поръчвате продукти на Филорга!Понеже Изо-ейджа ми е на свършване,се колебая между Тайм филъра и Изо структуре/на 36г.с нормална към комбинирана кожа,с лБлагодаря!еки бръчици/Дайте идея,моля ви,кой от двата да си взема!

# 294
  • София
Последната ми поръчка е от тук http://www.parapharmacie-express.com/recherche?orderby=position& … D0%B5%D0%BD%D0%B5
Цените са малко по-ниски и доставката над 50 евро е безплатна. Сайтът доставя само във Франция, така че поръчката трябва да е с посредник.

# 295
Лодси,цените са много добри наистина. А за колко време ти дойде поръчката и кой превозвач ползва?
Аз лично си взех от Ремедиум сета с Тайм Филър,Оптим Айс и Слийп енд Пийл за 215 лв.
Иначе на мен така хвабеният ББ крем въобще не ми допадна.Мазнее ми  и въпреки че съм мургава,тъмният цвят седи неестествено, а по-светлият - твърде светъл.

# 296
Момичета, благодаря ви за споделеното за BB кремовете  bouquet! Съвсем се разколебах кой цвят да избера Thinking. Нито съм прекалено бяла, нито прекалено мургава, страшно бързо почернявам на плаж, но лицето винаги го пазя и въпреки високия фактор пак леееко потъмнява в сравнение със зимата. Целогодишно и от много години ползвам ФДТ Double Wear Stay in Place на Estee Lauder, цвят Outdoor Beige, ако на някой му е познат като продукт (това като база за сравнение). Май ще се спра на по-тъмния, понеже все пак идва лято, само се притеснявам, че ако ми дойде прекалено тъмен, ще състарява Embarassed. Аленка, ти нали по-напред беше писала (в тази тема ли беше newsm78), че на снимките си с BB крема на Филорга - сподели, моля те Praynig, това по-светлият цвят ли е? Ако да, стои супер и никак даже не белее Heart Eyes!

# 297
  • Wolwedans
Последната ми поръчка е от тук http://www.parapharmacie-express.com/recherche?orderby=position& … D0%B5%D0%BD%D0%B5
Цените са малко по-ниски и доставката над 50 евро е безплатна. Сайтът доставя само във Франция, така че поръчката трябва да е с посредник.
Адреса за фактуриране пак ли е на превозвача, защото не дава опция за въвеждане на БГ адрес. А СД и ФРБГ уж забраняват да се посочва техния адрес за фактуриране... newsm78 или пък ги ползваш за посредник срещу комисионна и поръчват вместо теб?

# 298
  • в 1001-та нощ
Момичета, благодаря за милите думи, но кожата ми е ген  Hug нямам кой знае какви лични заслуги, първите някакви грижи започнах преди няколко години през бременността, сега вече минах на Филорга  Hug

Действително съм с ББ-крема на филорга и малко прозрачна пудра, кремът напълно се слива с тена ми, много е попиващ, не е мазен и не филмира  Hug

ФДТ не съм ползвала никога, мога да го сравня с други ББ-кремове или тонирания на Кларинс; предпочитам го и заради "филорга" съставките  Blush , не само заради усещането и финиша, пестеливо го слагам - да не ми свърши преди да е дошъл новия, ползвам 1 не пълна помпичка  Peace  няма голяма покривност и оставя естествен вид на лицето, което на мен ми харесва; може да звучи странно, но харесвам лица с "дефекти" - в добрия смисъл - имат естествен и човекш вид, не са изкуствени и като пластмаса, излязла от матрица  Blush

Alanis  Hug вземи тестерчета с двата цвята  Heart Eyes аз бих взела светлия и при нужда бих ползвала бронзираща пудра  Peace но .... кремчето според мен няма да измени цвета на лицето ти  Peace по-скоро пудрата е от значение в случая  Peace

# 299
  • София
Момичета, моята поръчка я направих на 4 април, на 8ми вече беше на адреса на превозвача- Smart Delivery. Очаквам до една седмица да е при мен (по план камиона от Фр е трябвало да тръгне вчера, а до тук пътува средно 3-5 дни).
Адреса за фактуриране може да бъде какъвто си поискаме. Изрично писах на сайта понеже не доставят до България и съответно страната ни не фигурира в списъка, отговориха ми, че мога да посоча някоя друга страна. Това нямало никакво значение, важен бил единствено адреса за доставка.
Между другото Фр2БГ позволяват да оставиш Франция и града, в който се намират в адреса ти за фактуриране. Но искат в останалите полета да впишеш реалния ти адрес в БГ, за да нямало преплитане на акаунти.

Общи условия

Активация на акаунт