Филорга - красива всеки ден!

• 92 074
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
denis, благодаря   bouquet
Има логика да е така  Hug

# 601
  • Бургас
Ще се радвам на отзивите ви за слънцезащитния на Филорга  Hug

# 602
Ползвам го от една седмица вече. На мен ми идва една идея по-тежък, доста лъсвам от него, въпреки че предвид годините ми би трябвало да е добре. Сега слагам много малко количество, изчаквам доста и поставям леко пудра. Според мен ще е идеален за по-суха кожа.

# 603
  • Бургас
binokal благодаря за отговора.

# 604
Здравейте и от мен. След толкова добри отзиви няма как да не пробвам и аз продуктите на Филорга. В началото на миналата седмица си поръчах - Filorga Neocica, Filorga Hydra filler  и Filorga Optim eyes. Кожата ми е отвратителна.На 30 години съм. Вече имам видим бръчки около очите и по челото, наред с тях все още ми излизат и пъпки. Ужасна картина. За това и поръчах Neocica. Мисля да го нанасям там където имам възпаления. Не знам дали е правилно и дали ще помогне. Исках да ви попитам преди да нанесете крема с какво си почиствате кожата и кой крем трябва да нанеса първо- Neocica или Hydra filler. Дано ми понесат добре тези кремове, кожата ми е много чувствителна. Благодаря ви предварително!

# 605
  • София
Здравейте и от мен. След толкова добри отзиви няма как да не пробвам и аз продуктите на Филорга. В началото на миналата седмица си поръчах - Filorga Neocica, Filorga Hydra filler  и Filorga Optim eyes. Кожата ми е отвратителна.На 30 години съм. Вече имам видим бръчки около очите и по челото, наред с тях все още ми излизат и пъпки. Ужасна картина. За това и поръчах Neocica. Мисля да го нанасям там където имам възпаления. Не знам дали е правилно и дали ще помогне. Исках да ви попитам преди да нанесете крема с какво си почиствате кожата и кой крем трябва да нанеса първо- Neocica или Hydra filler. Дано ми понесат добре тези кремове, кожата ми е много чувствителна. Благодаря ви предварително!

1. Почистваш лицето - напр. с пяната на Филорга или какъвто измиващ продукт имаш, след това минаваш с тампон с лосион / подходящ за твоята кожа - проблемна/
2. Нанасяш Neocica - на проблемните места, ако са много - на цялото лице. Изчакваш 10-15 мин.
3. Крем за околоочите -Optim eyes.
4. Дневния/вечерния крем

# 606
   Вчера в една аптека ми казаха ,че няма нужда за друг крем отгоре в/у Неоцика ,ако се ползва за цялото лице .  Rolling Eyes
   Малко се учудих . Но бил съдържал халуроновата киселина (както и всичките им продукти) и по тази причина овлажнявал кожата  достатъчно .

# 607
Neocika е наистина много хубав продукт-аз го ползвам след ролера и спрея.Да споделя,че съм доволна и от Мезотерапист-а-при мен определено има ефект-кожата се уплътни и контурите се стегнаха.Като свърши спрея мисля да мажа с Мезо+?-добре ли е като идея?или да изчакам да мине малко време?
Водата също е чудесен продукт-моментално освежава кожата.

# 608
  • Пловдив
Може ли някой да ми покаже схема/снимка за това как правилно се нанася околоочен крем Blush

# 609
  • в 1001-та нощ
принципно знам, че има околоочни кремове, които не са за клепачите, но не мога да кажа какво съдържат - коментирано е пред мен, но не съм запомнила Sad

аз разпределям количеството на възглавничките на средните пръсти и потупвам с тях нежно клепачите и зоната под очите, после с нежни кръгови движения правя лек масаж - няколко кръгчета, ако така мога да се изразя, като посоката на движение е от носа към слепоочията, не търкам, не натискам е съм груба, все едно галя бебе - едва го докосвам и подхождам с внимание  Peace

# 610
  • София
Ха! Аз пък съм запомнила, че движенията от от слепоочията към носа  newsm78

# 611
  • Пловдив
Ето за това питам- защото чета различни  неща и не знам кое е правилното? newsm78

# 612
Ха! Аз пък съм запомнила, че движенията от от слепоочията към носа  newsm78
  Същото   Rolling Eyes

# 613
Когато ходих едно време на курс по козметика ни учеха, че крем се поставя по масажните линии.
За под очите - от слепоочието към носа, а по клепачите от носа към слепоочието.

Намерих и картинка:

# 614
  • София
Точно! Аз започвам от слепоочията към носа под окото и продължавам кръга от носа към слепоочието над окото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт