Филорга - красива всеки ден!

• 90 199
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм слагала с грешно движение - от носа към слепоочието Simple Smile

Вече ще знам - тъй де и на 30 и няколко не е късно, нали  Mr. Green

# 616
denis_d, много благодаря за бързия отговор. Днес кремчетата ми пристигнаха и ги изпробвах. Сложих първо Neocica, изчаках 15 мин и нанесох Hydra filler. Не знам как е при вас, но при мен започнаха да се появяват едни бели топчета. Сякаш не може да се размаже крема. Това нормално ли е? Благодаря ви.

# 617
  • в 1001-та нощ
при мен няма топчета и кремът е много лек, фин  Peace

# 618
И моя крем е много лек и фин, но след като го сложа на лицето и започна да нанасям се появяват. Сякаш другия крем отдолу се лющи.

# 619
  • София
Момичета, може ли да се ползва само слънцезащитния крем без да слагам под него друг крем???

Сега пробвах за първи път УВ крема и консистенцията му е на крем, но като тръгнах да го разнасям по лицето все едно е пилинг .. вашите кремчета така ли са или моето е някакво дефектно??? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 08:44 от beliz

# 620
  • София
beliz, какво значи "все едно е пилинг"?
Аз моето кремче го мазах само веднъж и освен по-гъстата консистенция не усетих нищо друго.
Нямаше някакви по-едри частички или нещо друго...

# 621
  • София
Еми гъсто е и като тръгнах да го разнасям по лицето все едно съм била на морето и лицето ми е било в пясък.. такова усещане имах.. Драска някак си...

# 622
  • в 1001-та нощ
може ли линк към конкретния продукт  Rolling Eyes

# 623
И в моето кремче има частички, като много фин пилинг се усеща при нанасяне. Иначе си попива добре и за сега съм доволна от него.

Да дам и отзив за Тайм филър мат след седмица ползване - много приятна текстура, много бързо попива и определено матира кожата за дълго. Дори слагам под него Пигмент перфект и ми е добре. За момента ми харесва, но не съм го пробвала като основа за грим.
Струва ми се обаче, че ми пресушава кожата на скулите леко /т. е. на местата където не е чак толкова мазна/.

За мен незаменим крем ми е Слийп анд пийл, от едно намазване ефектът е очевиден, а най-хубавото е че като спрях да го ползвам за около месец, кожата ми остана с избистрен и равномерен тен доста време.

Ползвала съм една тубичка от Мезо уайт, от който също съм доволна, изравнява тена и изглажда кожата, но не ми изчисти няколкото петна, които влача от доста веме.

И последно, пробвах от мостра Хидра филъра, също много ми допадна, лек крем, видимо хидратиращ и уплътняващ кожата, без да омазнява допълнително.

пп. Аз съм на 38 г., с доста мазна кожа, с разширени пори и склонна към образуване на черни точки и пъпки, които оставят петна след завяхване. С тези кремове определено кожата ми е в много по-добро състояние и се замърсява много по-малко и по-бавно.

# 624
  • София
Много странно! Аз не усетих такова нещо  Rolling Eyes
Но все пак съм го ползвала само веднъж.
Ето го http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/27082-filorga-uv-de … 401320664922.html

# 625
  • София
Да той си попива добре и след това лицето ти си е гладко, но ми стана странно с този пилинг ефект и си викам да не е развалено Simple Smile))

Някой иска ли да се комбинираме за пакета - S&P, Optim eyes и Iso Age.. Аз имам Исо-то и искам другите два. В сайта Исото е на -10%, а в случая ще дойде на -20%.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 12:11 от beliz

# 626
За сега съм много доволна от продуктите  Филорга . Вече 2-3 месеца ги ползвам.

# 627
  • Велико Търново
Здравейте  bouquet Днес си купих околоочния крем Optym eyes /на 37год.съм,надявам се да не ми е слаб Thinking, а има какво да се коригира около очите-най-вече мимическите бръчици/,та въпросът ми е- на упътването пише,че кремът се съхранява в хладилник,там ли го държите вие,или само когато се налага да се тушира подпухналостта?

# 628
  • София
Не е задължително да е в хладилник, но е хубаво да се държи там.
Чела съм, че имал по-голям лифтинг ефект когато е на студено.
Аз лично все още не го ползвам защото не съм свършила настоящия ми околоочен крем.
Но смятам да държа Optim eyes в хладилник.

# 629
  • в 1001-та нощ
и аз мисля, че студеното дръпва отоците, аз нямам такива и не го държа в хладилник - идеален ми е  Peace

а като се има предвид - колко малко се слага - дори не съм убедена колко ще има ефект

*Biskvitka*, може би да пробваш и с deep fill, ако кремчето не е достатъчно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт