Филорга - красива всеки ден!

• 90 176
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря на автора за тази тема. Никога до сега не съм използвала по-добри продукти. Filorga Neocica   е невероятен крем.  Кожата ми изглежда по-чиста, тена поизравнен, а самите пъпки се повлияват много добре. И това е за една седмица. А какво ли ще е след година.Най-хубавото е , че мога да използвам и на местата където правя IPL. Сега се чудя дали да не си купя Sleep and peel. Не знам дали ще мога да го нанасям на местата където правя IPL . Вие как мислите?

# 631
  • Пловдив
Дами,може ли някой да поясни повече за  Neocica ? За каква кожа е подходящ,добре ли е да се комбинира с друг от кремовете? Как и кога се нанася? Hug

# 632
  • в 1001-та нощ
Цитирам Denis_D:

NEOCICA  на FILORGA - епидермален реконструктор -подтиска възпалението, възстановява тъканите, обновява, хидратира в дълбочина, укрепва кожата, стимулира регенерацията на кожата - на колагена и еластина. Идеален е дори за свръх чувств. кожа.

Neocica    / флуид 20мл/

Възстановяващ флуид за увредена кожа, за  епидермална реконструкция  - след дерматологични процедури:
- лазер
- пилинг
- мезотерапия
- филъри
- възпаления
Може да се прилага и при:
- напукани устни  - напр.  през зимата
- след слънчево или термично изгаряне
- свръхчувствителна кожа
- след бръснене

Интензивно възстановява тъканите - подпомага регенерацията на кожата, потиска възпалителните реакции и възстановява нормалния и, здравословен вид

Приложение:
Нанася се 3 до 6 пъти на ден върху засегнатите участъци с леки,  нежни потупвания.
Не се нанася върху разранена кожа и секретиращи, кървящи рани.

1. Neocica    - изчакваш 15-20 мин , ако може и повече
 / ако има проблем в областта околоочите - може да се ползва и там/
2. Iso Age
3. Deep Fill

# 633
  • в 1001-та нощ
Благодаря на автора за тази тема. Никога до сега не съм използвала по-добри продукти. Filorga Neocica   е невероятен крем.  Кожата ми изглежда по-чиста, тена поизравнен, а самите пъпки се повлияват много добре. И това е за една седмица. А какво ли ще е след година.Най-хубавото е , че мога да използвам и на местата където правя IPL. Сега се чудя дали да не си купя Sleep and peel. Не знам дали ще мога да го нанасям на местата където правя IPL . Вие как мислите?

много се радвам, че си доволна Simple Smile)) всеки споделен опит  полезен за всички други  Hug

на мен слийп § пийл не ми дразни кожата, както и след IPL не съм раздразнена кожа, но бих го ползвала дни след това, ти колко често правиш процедурите?

до колкото знам тези процедури ускоряват разграждането на ХК, особено, ако е филър  newsm78

# 634
Благодаря, a.l.e.n.a. Процедурите ги правя на всеки 4-5 седмици. Наистина искам да пробвам да видя как ще ми действа Слиип анд пиил, след всичките добри отзиви за този крем. Ще взема да си го поръчам  Simple Smile. Странното е , че в Англия  освен от Амазон, ибей и Marks and Spencer няма друго място от където да се купят( или поне аз не знам ). Марката не е толкова популярна. Дори попитах, козметичката която ми прави ИПЛ процедурите, не я е чувала дори. Не знаят какво изпускат. Другата ми козметика ще ходи в кошчето за боклук.

# 635
  • Пловдив
Да кажа,че и при мен този има леки дразнещи частици,описанието като пясък след плаж е много точно  Laughing
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/27082-filorga-uv-de … 401320664922.html
И да попитам първо се слага този крем и след това дневния ( в моя случай Хидра филър) или обратно: първо Хидра филер и след това фактора?  Embarassed
Пробвала съм и по двата начина и определено с фактора отдолу ми е по-добре-самия той леко ми изсушава и после като нанеса филъра става идеално,но се чудя дали така е правилно?  newsm78

# 636
  • Велико Търново
Благодаря ви-Lodsi,Алена  bouquet Ще пробвам околоочното кремче месец и в зависимост от резултатите,ще купя deep fill или Time filler;задължително и Слийп енд пийл Peace

# 637
  • Пловдив
Аленка благодаря ти за изчерпателният отговор! Както винаги прекрасна! Hug

annabel83 ,имаш пъпчици или акне? Мажеш само участъка или? През деня ли го използваш?

# 638
  • София
Да кажа,че и при мен този има леки дразнещи частици,описанието като пясък след плаж е много точно  Laughing
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/27082-filorga-uv-de … 401320664922.html
И да попитам първо се слага този крем и след това дневния ( в моя случай Хидра филър) или обратно: първо Хидра филер и след това фактора?  Embarassed
Пробвала съм и по двата начина и определено с фактора отдолу ми е по-добре-самия той леко ми изсушава и после като нанеса филъра става идеално,но се чудя дали така е правилно?  newsm78

УВ факторът се слага накрая, най-отгоре, последен

# 639
Аленка благодаря ти за изчерпателният отговор! Както винаги прекрасна! Hug

annabel83 ,имаш пъпчици или акне? Мажеш само участъка или? През деня ли го използваш?

Не, не е акне. Излизат ми единични пъпки по принцип, но сега след като започнах да правя ИПЛ, ми излязоха едни малки пъпчици по брада. Някои от тях имат и гной. Тях мажа и крема им влияе много добре. Сутрин и вечер мажа цялото лице, а през деня когато имам време само пъпките. Този крем не е от тези които изгарят, кожата започва да се лющи и т.н.

# 640
  • в 1001-та нощ
много е възможно пъпчиците да са от козметиката, която ползват за успокояване на кожата след процедурата  Peace

# 641
Здравейте, радвам се, че открих темата, че преди време нищо нямаше. Сега съм се насочила към тази марка, но не знам разликата между двата дневни крема и какво въобще да си взема и честно казано дали да си взема Филорга  Embarassed
Купувала съм какви ли не продукти, хвърляла съм се на по скъпите, но определено това не е определящо реших. Последно ползвам крем за лице на Биодерма син, крем за окоолочен контур на Биодерма, тоник на Биодерма, термална вода на Ланком, на Ив Роше 3 минутна маска и ексфолиант.
Ще се радвам ако ме посъветвате кои продукти от Филорга ще е добре да имам.

# 642
  • в 1001-та нощ
опиши кожата или от какви грижи има нужда?

# 643
Смесена кожа, на 31 години съм, та трябва и нещо антибръчково да има

# 644
  • Пловдив
Смесена кожа, на 31 години съм, та трябва и нещо антибръчково да има
И аз съм със същата кожа- по съвет на дамите и тук и от прочетеното от двете теми си взех слийп енд пийл,мат крема и мезо маската Peace Резултат- перфектна кожа каквато до сега не съм имала Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт