Филорга - красива всеки ден!

• 90 149
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Ако някой има излишен Neocica нека ми пише на ЛС  Praynig

# 646
  • в 1001-та нощ
Lodsi беше взела по грешка, но не зная дали все още е свободно, попитай я на лични   Peace

# 647
  • София
Моето кремче замина още в същия ден когато писах, че съм объркала поръчката  Hug

# 648
  • Бургас
Lodsi беше взела по грешка, но не зная дали все още е свободно, попитай я на лични   Peace
Моето кремче замина още в същия ден когато писах, че съм объркала поръчката  Hug

Все пак благодаря за включването  Hug

# 649
  Неоцика не се ли продава свободно по аптеките ?
  Или идеята е да е доставено от чужбина ?   Thinking

# 650
A дали има тестери на Неоцика?
Моля някой, ако някъде види да ми вземе и да ми пише  Praynig

Не съм в София в момента, а тук където съм за Филорга не са чували по аптеките  Grinning

# 651
За съжаление така и не разбрах какво да си взема. Само околоочният е ясен. Гледам този слийп енд пийл има само един нощен именно той, та явно той ще е, но разликата в дневните не ми е ясна. В понеделник ако стигна до магазина ще видя те какво ще кажат ама ме съмнява да ме насочат, за съжаление.
А от къде си ги поръчвате, тези които поръчват от вън, че цените си мисля са еднакви на всякъде, поне така си мисля де

# 652
  • София
shanel1982, Sleep recover е също нощен.
Освен това Iso age и Iso structure, както и Time filler могат да се ползват като дневен, нощен и околоочен. След като си със смесена кожа може би добър за теб ще е Hydra filler като дневен крем или пък Time filler MAT.
Най-добре вземи тестери и прецени кой от всичките е най-подходящ за твоята кожа.
Във всички продукти на Филорга има хиалуронова киселина.
Много добри са Мезо маската и пяната за лице!

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 10:00 от Lodsi

# 653
SLEEP RECOVER изсушава ли кожата,ако някой има впечатления?Моята е суха и слийп енд пийл доста ми я суши,мога да го слагам два-три поредни дни само.

# 654
  • в 1001-та нощ
а през деня кой крем ползваш?  Rolling Eyes

# 655
Преди време попаднах на една промоция и си взех комплект - Sleep and peel, Iso Structure, Meso Mask. По-скоро останах доволна, но не мога да кажа, че видях невероятен ефект.
Сега искам да ви питам за Deep fill - скоро си го взех от Ремедиум. Първо - консистенцията му е като на много гъста паста за зъби с розов цвят. Не попива изобщо, а като го размажа - имам чувството, че ми остава повече по пръстите, отколкото по лицето. Ефект засега не виждам никакъв   newsm78   #Crazy

При вас с такава констистенция ли е?     bouquet

# 656
  • в 1001-та нощ
да  Peace като гъста паста е  Peace аз го ползвам в избрани зони и не ми остава по пръстите - доволна съм  Peace

# 657
Ползвам серум-сменям ги,тайм филъра или хидра филъра,през зимата изо структур,редувам с професионалната серия,но слийп енд пийл изсушава моята кожа,та търся отзиви за Sleep recover.

# 658
  • София
SLEEP RECOVER изсушава ли кожата,ако някой има впечатления?Моята е суха и слийп енд пийл доста ми я суши,мога да го слагам два-три поредни дни само.

Не, не изсушава кожата, но е лек крем и може да не ти е достатъчен.
Суха - дехидратирана или суха откъм липиди?.
Ако не подбереш подходящият крем за твоята кожа, няма да има оптимален ефект.

напр. SLEEP RECOVER - той е за уморена, отпуснта, вяла кожа, без тонус - моята не е такава и при мен нямаше този видим ефект, както при  много мои приятелки, които го ползват

Ако кожата е по-суха или чувствителна, Sleep&Peel се ползва през 2-3 дни

# 659
  • София
Ефект засега не виждам никакъв   newsm78   #Crazy
Същата работа е и при мен   Sad
Ползвам го от повече от месец само вечер на назолабиалните и за една бръчка на челото.

Общи условия

Активация на акаунт