Филорга - красива всеки ден!

• 90 124
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ти,Денис,както винаги си толкова отзивчива,спести ми експеримента smile3501

# 661
  • София
Ефект засега не виждам никакъв   newsm78   #Crazy
Същата работа е и при мен   Sad
Ползвам го от повече от месец само вечер на назолабиалните и за една бръчка на челото.

Ако бръчките ти са по-дълбоки, може и да не забележиш голям ефект
Ползвай го през деня - за да използваш и механичния и оптичния ефект на запълване на бръчките.
Нанасяш дневния крем и само на определени места по протежение на бръчката -  с потупване запълваш бръчката и леко разнасяш около нея филъра

# 662
  • София
Ами не смятам, че са дълбоки бръчките ми. Когато съм без ФДТ/ББ крем дори не се виждат. Очертават се когато имам ББ и пудра отгоре.
Ще започна да го ползвам и денем  Hug

# 663
  • Пловдив
Дами,днес гледах клипче в ютуб на крем за скулптуриране на тяло на Филорга Heart Eyes Някой дали знае нещо повече за този продукт?

# 664
  • в 1001-та нощ
wow не знаех, че имат и за тяло, макар - вчера точно за това да си мислех  Blush

# 665
  • Пловдив
Като знам как кремовете за лице преобразиха кожата ми,си представям колко ще е добър анти целулитният им крем Flutter

# 666
  • в 1001-та нощ
аз ще погледна и за такъв за бюст  Heart Eyes ти кой продукт гледа?  newsm78

# 667
  • Пловдив
ето го и клипчето на крема против целулит! музиката е много добре подбрана Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=DW9f96lgUa8

# 668
Вчера приключих пилинга от 5 процедури, но ми остана количество от втората и третата стъпка, явно не съм успяла да ги разпределя равномерно. Дали мога да ги ползвам самостоятелно без първата ензимна фаза или не е препоръчително?

# 669
  • в 1001-та нощ
не съм запозната каква е процедурата, но ако първата фаза е ензимна почистваща маска/база, предполагам би могла да ползваш такава на друга марка  Peace

# 670
Моля препоръчайте околоочен за тъмни кръгове. Имам нужда и от избелващ слънчеви петънца. С доста класни марки ударих на камък. Филорга още не съм пробвала.

# 671
  • Пловдив
Letsgo,до колкото знам Филорга има само един околоочен крем и момичетата в темата определено го харесват Peace
Вземи си от аптека тестери на избелващите кремчета и пробвай,козметиката е много добра и не вярвам да те разочарова Peace

Аз имам питане-каква е разликата между двата нощни крема и кой за каква кожа се препоръчва? newsm78

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 08:39 от armira

# 672
  • София
Здравейте, момичета! Благодарение на вас съм фен на Филорга. Изпросих си като подарък за РД Слийп енд пийл, Мезо уайт и Дийп фил. На 43г. съм със смесена кожа и мимически бръчки. Използвам тези кремчета от 2 мес. и съм доволна. Чета, че много от вас си поръчват Филорга от Фармашоп. Моите кремове са от една аптека на бул. Витоша 192-198, сградата на Фантастико. Там често има намаления. Днес погледнах цените на Филорга без промоция: Тайм филър мат-112лв. (планирам го скоро), Мезо уайт, Дийп фил и ВВ крема в порядъка 69-73лв. Цените са по-високи от Фармашоп, но са доста по-ниски от другите аптеки и българските сайтове за козметика.
Друг пример: днес си купих От същата аптека Елансил концентрат за корем и талия за 39лв., на други места съм го виждала за 47-55лв. Мисля, че за единични покупки има смисъл. Аз още събирам кураж за поръчка от Фармашоп Wink
Продължавам да ви чета с интерес и се възхищавам на задълбочените познания на Денис  Hug.

# 673
Вчера приключих пилинга от 5 процедури........

....
Вземи си от аптека тестери на избелващите кремчета и пробвай,козметиката е много добра и не вярвам да те разочарова Peace.....

Момичета , тези процедури /кремове са силно непрепоръчителни за лятното време . Питайте вашите  лекари /фармацевти .  Peace Hug

# 674
  • в 1001-та нощ
аз съм чела, че в последните години с развитието на козметиката - се ползват целогодишно - и защото не са така интензивни, в случая - не говорим за някакъв химически пилинг, например  Peace

Общи условия

Активация на акаунт