Филорга - красива всеки ден!

• 89 947
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Аленка,благодаря за анкетата Hug Гласувах с номер 1 Peace
Това е перфектната грижа за моята кожа! Чувствам се перфектно с нея Peace
Вчера си взех и водата за освежаване,но взех и решение - повече никакво купуване на Филорга от бг!

# 691
  • в 1001-та нощ
 Rolling Eyes от финансова гл.т или качеството?  newsm78

# 692
  • Пловдив
Финансово - да,определено цените тук са доста завишени,но имам и друга причина-

Вчера в първата аптека - комплект на Филорга спрей водата,мини изо структур и писалката за устни130 лв.Зачудих се защо са три продукта,като до сега този комплект съм го виждала на всякъде само с две. Отговор- срока на годност зачертан с химикал Crazy

Втора аптека - комплекта си е  с две неща ,но с оставащ малък срок на годност,поне не го бяха зачертали.

Убедена съм,че поръчвайки от чужбина нещата няма да стоят така Peace

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 15:23 от armira

# 693
  • в 1001-та нощ
 Hug така е  Hug и аз последния път взех 2 комплекта - освен, че самият комплект е изгоден - има и отделно (-) 20% и съвсем става песен  Blush

# 694
  • София
Ползвам я успешно и ще продължавам   Peace

Открих я преди 5-6 год - по препоръка на лекар - дерматолог естетична медицина
Ефектът, който има върху моята кожа е невероятен и не бих я заменила с друга / не че не съм пробвала и друга козметика през тези години/.
За мен, Филорга е инвестиция за добро състояние на кожата след години - и до този момент съм много цастлива, че попаднах на тази козметика и я ползвах редовно

# 695
Ползвам я успешно  и ще продължавам!
Открих я случайно,благодарение на ДЕНИС.Заинтригувах се и поръчах Изо ейдж,не се впечатлих особено,но като си помисля,вече три години ползвам основно тази марка.Харесва ми това,че пускат нови продукти,развиват се,професионалната серия също ми харесва,но тя е по-различна.И по-скъпа.

# 696
Здравейте, момичета.
От близо месец ползвам Тайм- филър мат и Слийп енд Пийл- изключително доволна съм. Кожата на лицето определено вече не се омазнява така брутално, тенът ми се избистри, видът ми е много по- свеж и отпочинал.
От околоочния крем също съм много доволна. Искам да ви питам, най- вероятно е коментирано, но... Изо- ейдж или изо- стръкчър дали са подходящи за околоочния контур И зоната на шията на деколтето?

# 697
  • София
Здравейте, момичета.
От близо месец ползвам Тайм- филър мат и Слийп енд Пийл- изключително доволна съм. Кожата на лицето определено вече не се омазнява така брутално, тенът ми се избистри, видът ми е много по- свеж и отпочинал.
От околоочния крем също съм много доволна. Искам да ви питам, най- вероятно е коментирано, но... Изо- ейдж или изо- стръкчър дали са подходящи за околоочния контур И зоната на шията на деколтето?

Да, може да се ползват и за трите зони

# 698
Ползвам я успешно и ще продължавам   Peace

И аз така гласувах.

# 699
Денис, благодаря.  Hug
Кой от двата крема Изо- ейдж или Изо Стръкчър е по- лек? Определено все още не съм за по- тежка артилерия, целта ми е превенция /за зоната на шията и деколтето/. Околоочният контур също е в много добро състояние /според мен/.

# 700
  • в 1001-та нощ
Iso Age  е по-лекият  Peace

Iso Structure е дори, като че ли най-тежкият  Peace и като консистенция и като действие  Peace

# 701
  • Бургас
Ползвам я успешно и ще продължавам Simple Smile
Радвам се, че преди месеци попаднах на тази тема във форума. Дори вече получих няколко комплимента, че кожата ми е като на бебе  Hug

# 702
  • Варна
Здравейте момичета!

Имате ли представа дали тази козметика се продава във фрийшоповете на летищата? И по специално, на испанските летища, за да насоча мъжа ми, какво точно да търси?

Благодаря!

# 703
  • в 1001-та нощ
мисля по-рано сме коментирали, че не се продава там  Peace

# 704
А кому е нужна тази анкета? Ясно е, че щом сме в тази тема или се интересуваме, или сме фенове на марката.Обаче се чувствам глупаво да участвам в такова екзалтирано самонавиване.

Общи условия

Активация на акаунт