Филорга - красива всеки ден!

• 89 969
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Привет !
Благодаря за чудесната тема!Тъй като моят опит с козметиката на Филорга е малък,ползвала съм само:
 HYDRA-FILLER -доволна
 OPTIM-EYES -  изсушава   
 ISO-AGE -доволна
бих искала да се допитам до вас.
Спряла съм се на TIME-FILLER  или  TIME-FILLER МАТ ,а и  професионалната серия на Филорга ме изкушава...,дали на нея да заложа?Вие какво бихте ме посъветвали.
Питам защото моята кожа е суха  и особено в зоната около очите.Възрастта ми е 40+. От скоро забелязвам леко отпускане на контура на лицето,а при  мимика и леки бръчици около очите.  Вътрешно приемам ХК , коластра  и др.
Ще ви бъда много благодарна да ме насочите към подходящи продукти. newsm51

# 706
  • в 1001-та нощ
А кому е нужна тази анкета? Ясно е, че щом сме в тази тема или се интересуваме, или сме фенове на марката.Обаче се чувствам глупаво да участвам в такова екзалтирано самонавиване.
напротив, има момичета, които писаха, че са ползвали козметиката преди и не са доволни, други се запознават с козметиката в темата, ако следиш темата има и позитивни и негативни отзиви, не виждам нищо лошо в анкетата, участието е доброволно, както и следенето на темата  Peace можеш да се откажеш във всеки един момент, ако ти е неприятно  Hug

за мен отзивите са не по-малко важни от препоръките  Peace ако само ще си препоръчваме, без обратна връзак за ефекта - не го намирам за много ефективно  Peace

# 707
  • в 1001-та нощ
Привет !
Благодаря за чудесната тема!Тъй като моят опит с козметиката на Филорга е малък,ползвала съм само:
 HYDRA-FILLER -доволна
 OPTIM-EYES -  изсушава   
 ISO-AGE -доволна
бих искала да се допитам до вас.
Спряла съм се на TIME-FILLER  или  TIME-FILLER МАТ ,а и  професионалната серия на Филорга ме изкушава...,дали на нея да заложа?Вие какво бихте ме посъветвали.
Питам защото моята кожа е суха  и особено в зоната около очите.Възрастта ми е 40+. От скоро забелязвам леко отпускане на контура на лицето,а при  мимика и леки бръчици около очите.  Вътрешно приемам ХК , коластра  и др.
Ще ви бъда много благодарна да ме насочите към подходящи продукти. newsm51

благодаря за отзивите  Peace

мисля, че е време от ISO Age да преминеш към  ISO Structure който има и нужния лифтинг ефект

при положение, че optim eyes ти изсушава зоната ( Shocked Blush) - пробвай  с хидрафилъра - там, на мен ми дойде тежък, но и зоната ми не се пресушава  Blush мисля, че и структурата е споменаван, както подходящ за зоната, но за мен е доста тежък и аз не бих го понесла там  Blush

# 708
  • Варна
Благодаря за  мнението Алена! newsm51
Правила съм опити с HYDRA-FILLER ,обаче слаб ми е за тази област.Може би наистина трябва да пробвам с ISO Structure.
Мислех  да изпробвам и:http://beautyshop.bg/product/9129/filorga-professional-eyes-lips … ite-i-ochite.html
някой имали лични впечатления?
Благодаря ви ,че споделяте момичета !Изключително полезни сте!

# 709
  • в 1001-та нощ
Мисля, че преди време питах denis_d именно за него и каза, че е по-слаб от optim eyes  Rolling Eyes но нека и другите споделят  Blush

# 710
  • Варна
Мисля, че преди време питах denis_d именно за него и каза, че е по-слаб от optim eyes  Rolling Eyes но нека и другите споделят  Blush

Благодаря ти Алена! Ще изчакам и denis_d     да си каже мнението и ще поръчам.

# 711
KINOA,ползвах професионалната серия съвсем наскоро,мога да кажа,че е доста по-различна,съдържа колаген -основно и се твърди,че насища кожата с кислород,повишава тонуса и влагата на кожата,и тя сияе с прекрасен тен.Кожата ми е доста суха-41 год.-и не съм впечатлена.Обясниха ми,че проф.серия може да се ползва само като курс за определено време.Като минах курса,смятам,че непрофесионалните кремчета  са с по-добър ефект.

# 712
  • София
От denis знам, че Хидра филъра не е подходящ за околоочния контур  Peace
.........Смятам да си пусна още една поръчка - този път с ББто и околоочния крем на Филорга.
denis_d, Хидра филър-а може ли да се ползва около очите и той (както Изо Ейдж и Тайм филър)?

Не, защото състава, осигурява повече хидратация, а за зоната околоочите трябват и липиди.

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 13:22 от Lodsi

# 713
  • Варна
KINOA,ползвах професионалната серия съвсем наскоро,мога да кажа,че е доста по-различна,съдържа колаген -основно и се твърди,че насища кожата с кислород,повишава тонуса и влагата на кожата,и тя сияе с прекрасен тен.Кожата ми е доста суха-41 год.-и не съм впечатлена.Обясниха ми,че проф.серия може да се ползва само като курс за определено време.Като минах курса,смятам,че непрофесионалните кремчета  са с по-добър ефект.

laurent Hug,благодаря ти ,че сподели.Аз така се надявах да са по-добри...

# 714
Добър ден, момичета!
Аз отново досаждам, но този път имам конкретни въпроси.
пак да кажа, че съм на 31 год, не се гримирам, смесена ми е кожата
1-кой дневен да си избера - ВВ - може би като не ползвам грим ми е необходим обикновен дневен крем, Изо ейдж - четох че е за суха, а моята е смесена кожа, Хидра филър или има и друг вариант, който съм пропуснала
2-кой нощен - Слийп енд пийл или хидра филър
3 в зависимост от препоръката ви за дневен ще имам въпрос и дали допълнително да си взема и околоочния или съответния дневен се ползва и за околоочния контур
4 - мезомаската чета, че има едва ли не терапевтично действие, така че предполагам бихте ме посъветвали да добавя и него, така ли е
5-до тук ок с въпросите за дневен, нощен, околоочен, маска, обаче
Вечер с какво да си почиствам лицето, в смисъл сега ползвам тоник на Виодерма, а тогава само с вода ли или FOAM CLEANSER - Почистваща хиалуронова пяна това е за тогава, преди да сложа нощния крем
6- същото и за сутринта - сега ползвам мицеларна вода на Ланком преди да си сложа крем
7- какво друго ще ми трябва като пилинг, пяни и други такива
Ще очаквам отговорите ви  Hug

# 715
Момичета, чакам какво ще кажете, че да купувам  Blush  Praynig

# 716
  • в 1001-та нощ
може би хидрафилъра ще ти е по-добре  newsm78

за нощен пак той, а от време на време - при нужда слийп енд пийл - той не е за нон-стоп ползване, а когато тенът има нужда от избистряне, реновиране на кожата  Blush

аз харесвам околоочния - повече от хидрафилъра за зоната, на мен хидрафилъра ми е тежък там, друга мацка сподели, че й е лек, трети счита, че е неподходящ - според мен всеки трябва да си тества сам кое му е добре

аз лично - ако бях на твое място -  щях да ползвам хидрафилъра за дневен, изо ейдж за нощен и да го редувам със слийп енд пийл; за очния контур - очния крем  Peace

# 717
При смесена кожа бих взела слип енд пийл за нощен и хидра филър за дневен. Може би бих редувала една вечер слип анд пийл, една хидра филъра. Може би и изо ейдж бих взела да редувам. Зависи от състоянието на кожата и дали е склонна към повече омазняване или изсушаване. Аз съм с мазна кожа и нощем ползвам слийп енд пийл, денем тайм филър мат, но започна да ми се пресушава кожата и да има нужда от допълнително хидратация, та сега през вечер ползвам слийп анд пийл.

За лятото бих помислила и за слънцезащитния с СПФ 50.
Маската бих я взела, пяната също.

# 718
  • в 1001-та нощ
аз мога да кажа, че в момента имам, като кремове: хидра филър, тайм филър, изо структира и слийп енд пийл  - и изборам кой да ползвам - според моментното състояниа на кожата - според мен зависи и то времето и от хормоналните нива  .....

много си наблюдавам кожата през различните етапи на МЦ и общо взето знам кое кога ще ползвам

освен тях, всеки ден бб крема и доста по-рядко hyal defence и deep fill, не съм ги ползвала от месеци

сега вързах малко мръвка и кожата се изпълни  Joy hahaha

# 719
 Hug Hug
Тайм филъра и Изо структура съм ги изключила, че пише, че са за дълбоки бръчки, така ли е наистина или съм се подвела?
ВВ също не, защото сякаш е за под грим, а такъв не използвам
Защитния фактор не, защото тук си нямаме много слънце и за мое съжаление няма от какво да си пазя лицето

Значи вземам
1оптим айс
2изо ейдж
3пяната
4слийп енд пийл
5мезо маск
6хидра филър
ех, ако имаше и комплект, но все Изо структура е вътре
Още 2 въпроса
1 - А вечер преди да си сложите нощния и сутрин преди дневния с какво си почиствате лицето?
2 - Само с пяната на филорга ли и сутрин, и вечер или и нещо друго ползвате?
А мезо маската като се ползва не се слага нощен нали?
Относно кожата ми преди беше много мазна на места чак лъщеше, на места пък суха чак се лющеше, но няколко години всеки месец ходех на почистване, особено заради черните точки, вече от 1-2 години това не се случва, не толкова защото нямам време и желание, по скоро стига съм тормозела лицето си, а и то се променя все пак

Общи условия

Активация на акаунт