А коя книга четат в момента децата ви? - 3

• 45 791
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
http://www.store.bg/search?srchstr=%E4%ED%E5%E2%ED%E8%EA%FA%F2%2 … F0%FA%ED%E4%FC%EE
"Дневникът на един Дръндьо",Джеф Кини
Откакто му я дадох,не я пусна.Толкова много го грабна.-На 9г. е.
Интересното за мен беше,че половината от жаргоните използвани в книжката,той не знаеше какво значат!...И по някое време ме попита,защо Дръндьо говори на диалект?!.... smile3555 tooth

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 10:18 от magdalena70

# 46
# 47
# 48
   Взех от библиотеката   любима  от детството книга-"Непоправимото куче" на Фарли Моуат .Синът ми с  глас се е смял на описанието как  кучето Мът чака майката пред магазина,а сцената с къпането ми я чете 2-пъти. Grinning Сега ще я търся антикварно,да я имам за малката.     Знаете ли дали има филм по тази книга?

# 49
Покрай интереса към всичко японско се върна и към детските си книжки:

# 50
  • София

# 51
# 52
  • Ямбол

Това си хареса онзи ден в библиотеката.
Това е детски чик-лит.

# 53
  • ГОре на черешата...
Вече е на 4-ти том от поpедицата за Хаpи Потъp, пpедполагам, че ще ги пpочете всичките Grinning.

# 54
  • София
Вече е на 4-ти том от поpедицата за Хаpи Потъp, пpедполагам, че ще ги пpочете всичките Grinning.
Като гледам, вървим ви по петите.  Simple Smile

# 55
И.  Блайтън   Приключенията на Флип и Бинкъл

# 56
  • у дома
Като гледам, вървим ви по петите.  Simple Smile

Моето ги започна миналата учебна година -май през зимната ваканция или малко преди това и до средата на лятото ги свърши всичките и миряса  Heart Eyes

# 57
  • ГОре на черешата...
Калоян ще ги приключи по-бързо - за няма и две седмици - три тома прочете...е, то всеки следващ е по-голям, но и скоростта му е голяма  Laughing

# 58
  • София
Като гледам, вървим ви по петите.  Simple Smile
Моето ги започна миналата учебна година -май през зимната ваканция или малко преди това и до средата на лятото ги свърши всичките и миряса  Heart Eyes
И моето ги започна през зимната ваканция. Сега свърши втората, започна третата и ги е планирал до края на лятната ваканция.  Laughing Ще видим как ще се развият събитията. Според мен по-бързо ще се справи.

# 59
  • ГОре на черешата...
Ех, тези наши деца Grinning...

Скрит текст:
Снощи се скарах на баща му, че му се скара Crazy, че е късно - да си лягал - а той чете ли, чете...в такива моменти си давам сметка, че сме благословени с тези деца Heart Eyes...

Общи условия

Активация на акаунт