СЕДМИ клас - първи срок - 7 тема

• 32 342
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте .. чета ви, но не винаги успявам да пиша. Нещо не мога да се ориентирам в тази поща.. моля за обяснение..Simple Smile

# 106

nadezhda96  -  нещо не се виждат сниманите листове от пробния. Само ключа, който е в PDF формат се отваря.
Дали не би пробвала да ги качиш отново, моля  Praynig

# 107
Аз отварям всичките снимки, пробвай през друг браузър.   newsm78
Но пък виждам едно писмо за сложно съставно, но някой май е забравил да прикачи файл.  Hug
Или аз не го виждам?  newsm78
Голд, кой сложен материал имаш предвид?

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 10:02 от нова

# 108
  • I want it all and I want it now.
И аз го отварям Peace Присъединявам се към молбата  да се прикачи файла към писмото за сложно съставно Peace

# 109
Измъчих се, ама не става. Ще пробвам довечера от домашния комп. Искаше ми се да ги сваля, защото вчера момъка прави този от Междучасие, и като изключим множеството грешки и пререшавания  от недоглеждане и недомисляне ( ама аз иначе си го знам), вторият модул  премина успешна проверка.
Когато ми ги даде след първия опит за решаване, нямаше нищо вярно. След като беше доволно  навикан се прибра в стаята си и ги пререши-този път вярно. Замислям преди матурата рано сутринта да му тегля едно профилактично  конско ( придружено с пошляпване по врата), та дано помогне да му се посъберат чакрите.

# 110
  • I want it all and I want it now.
 Joy Joy Joy Извадила си го от транса.  Wink Моят е същият  Peace

# 111
  • София
Точно тогава ще осъзнаят изведнъж за какво става въпрос, но ще е късно.

# 112
  • 1st floor
Замислям преди матурата рано сутринта да му тегля едно профилактично  конско ( придружено с пошляпване по врата), та дано помогне да му се посъберат чакрите.
hahaha hahaha hahaha

ПП: Вече губя търпение за резултатите от пробния по БЕЛ на Междучасие... Crossing Arms Толкова ли време е нужно, за да се проверят...

# 113
Замислям преди матурата рано сутринта да му тегля едно профилактично  конско ( придружено с пошляпване по врата), та дано помогне да му се посъберат чакрите.
hahaha hahaha hahaha

ПП: Вече губя търпение за резултатите от пробния по БЕЛ на Междучасие... Crossing Arms Толкова ли време е нужно, за да се проверят...

Да не мислиш, че им е лесно да прочетат, пък и да оценят един куп преразкази върху онзи текст!?   Joy
Според сина ми кьошка било ъгъл, нямало го в непознатите думи.
Кой знае какви бисери ще има. Crazy

# 114
Замислям преди матурата рано сутринта да му тегля едно профилактично  конско ( придружено с пошляпване по врата), та дано помогне да му се посъберат чакрите.
Joy Hug
Добра идея!

# 115
  • Вече на светло в София

Моя има вече резултат по бел. - незадоволителен за мен. 4.10 Е качил е някоя друга точка от предишния, ама пак не е добре. На преразказа със сложните думи има цели 17 точки. Не знам да плача ли, да се карам ли, какво да го правя #Cussing out #2gunfire

# 116
  • София
А по мейл ли получихте резултата или в школата?
Дъщеря ми се яви на 12.01, но още нищо не съм получила, а тя не посещава школата....

# 117
  • Вече на светло в София
А по мейл ли получихте резултата или в школата?
На урока в неделя са му казали.Предполагам, че по имейла ще се получат резултатите когато са проверени всички работи, защото в имейла дават средната оценка на всички деца и по двата предмета. Така че сигурно ще се забави

# 118
Дали е възможно да получа парола за пощата.. До колкото разбирам има интересни и важни материали. Ще бъде интересно да се видят. Ние освен, че се подготвяме.. до колкото успяваме де.. спортуваме активно.. Времето не стига.. хич не мога да му схвана нивото на моя хубавец.. ooooh!

# 119
  • София
Дано ги изпратят, макар и късно...
Тя се беше явила на един изпит в началото на септември, за определяне на входно ниво, от който така и не ми изпратиха резултат... Аз се обадих по едно време, след като ми се стори прекалено дълго чакането и ми казаха оценката... Тя беше започнала вече да ходи на школа и помолих да изпратят работата и на следващото занимание, за да видим рецензията. За втория модул я спрях и сега нямаме тази "вътрешна" връзка...

Общи условия

Активация на акаунт