СЕДМИ клас - първи срок - 7 тема

• 32 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Щом се е видял тестът лесен,значи сте напреднали с материала т.е. успешно се справяте Laughing
Разгледах го ,по- подробно и само мога да се радвам ,че ви е лесен-на ученикът как му се струва е по-важно.Ако и той счита така smile3501

# 571
стискайте палци за утре- ще сме на пробен изпит по БЕЛ. Дано да сме над 3,50....

# 572
Стискаме палци и моля,Златце коригирай цифрата 3,че си я объркала с 5. Hug
Утре цяла сутрин  Praynig за вас Embarassed

# 573
gold__ не подценявай детето Wink
Не излезе ли вече средната оценка от пробният по БЕЛ на междучасие newsm78Интересно ми е къде се намираме.

# 574
Стискаме палци и моля,Златце коригирай цифрата 3,че си я объркала с 5. Hug
Голдито е искала да напише 5, 30 пък написала 3, 50.  Grinning

# 575
И аз така мисля,че се е попретеснила и пообъркала,няма нищо утре ще се съвземе Hug

# 576
  • София
Изпратих на пощата тест от пробен в  Образувателни технологии по мат.
Как ви се струва   нивото на трудност. На мен ми се видя много лесен.
Мад, само първи модул ли си качила?

# 577
  • Вече на светло в София
[
Само първи модул. От едно познато дете е . Не може да си намери другите зад. Какво мислиш за трудността на задачите?
Sause baus!,   ученика се справи без проблем.

# 578
Абе щях 2 и половина да пиша, ама се смилих, та написах това! Дано да видя двама идийоти в края на тунела, както реалиста, че виждам ли само светлина.. голямо падане ме чака!

# 579
Момичета,стегнете се и вярвайте ,че синовете Ви МОГАТ да се справят! Hug

# 580
  • София
[
Само първи модул. От едно познато дете е . Не може да си намери другите зад. Какво мислиш за трудността на задачите?
Sause baus!,   ученика се справи без проблем.
Лесни са, но това е нормално и така трябва да бъде. Все пак е 1 модул:)

# 581
Момичета, през февруари някъде, освен СМГ, ще има ли пробен по БЕЛ? Записали сме се за олимпиада и датите съвпадат. И да приемат външни, разбира се.
Днес си е взела пробния от Междучасие. На теста грешките й са във въпросите за "Една българка", но те сега го учат в училище, затова не се впрягам. На преразказа за точно предаване на съдържанието има 6 от 6 точки. Грешките са й пунктуационни. Смятам, че е добре.

# 582
Момичета, през февруари някъде, освен СМГ, ще има ли пробен по БЕЛ? Записали сме се за олимпиада и датите съвпадат. И да приемат външни, разбира се.
Днес си е взела пробния от Междучасие. На теста грешките й са във въпросите за "Една българка", но те сега го учат в училище, затова не се впрягам. На преразказа за точно предаване на съдържанието има 6 от 6 точки. Грешките са й пунктуационни. Смятам, че е добре.
Да, има в неделя/03.02./ в 35-то Добри Войников-но ние не успяхме да се запишем Closeа и по бел в смг май ще пропуснем, защото същият ден и час е на олимпиада по биология ooooh!

# 583
  • София-България, Израел - където си поискам
Утре и в нашата школа ще има пробен по МАТ Peace

# 584
  • София
Дами, добро утро:) Бихте ли споделили, до къде са децата ви по геометрия. Има ли такива, които са стигнали до симетрала на отсечка?

Общи условия

Активация на акаунт