Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Бре, и аз се позамислих за тази градина Роси като я спомена. Викам къде сме бляли и сме я подминали, а то било главната улица и отстрани на нея. Дори и снимка на това морско конче имаме и ние, успокоих се значи   Laughing

# 106
  • В.Търново
Дано не ни е много скучно,че както сме свикнали на разходки,но мисля някой път да отскочим до Силистар и до границата при Резово.
В това Царево има ли и магазинчета,сергии,такива...подобни,сладкарница?

# 107
  • Пловдив
mamamishi, и ние сме като вас. Отиваме на ОИ и си седим в комплекса. Ходим 1-2 да разгледаме града и това ни е. Аз за това предпочитам ОИ, че да седим в хотела и да хапваме и пийваме, не ми се обикаля. Ние като сме в къщи само ходим напред-назад(уикендите), на морето почивка  Grinning
Роси, в самото Царево главната(Морската градина) е малка и е нищо особено. Сергии си има, то къде без тях по Черноморието. Има блъскащи колички, някакви въртележки и батути. Аз това си спомням, нищо интересно.
Но, за мен Царево е много по хубаво за разходка с малко дете(в нашия случай, за вас не знам) отколкото в Созопол. За мен беше ужасно разходката в Созопол миналото лято. То народ, блъсканица, даже и детето се изнерви. Но пък е в пъти по красив Созопол и има много повече неща които да се видят отколкото в Царево. Но на Царево си е кеф да се разхождаш с дете, спокойствие. Така, че си е въпрос на избор и предпочитания. Но пак казвам при нас при на разходките при ОИ са 1-2 пъти.
За Резово-аз много четох в нета и гледах снимки и на 100% и ние ще го посетим. На нас от Ахтопол ще ни е още по близо. Не е за изпускане това място за разходка. Плажа които е поддържал Андрей Едрев е бил супер, но за съжаление вече са му го взели. Но много искам да го видя, както и самата граница, а и други неща.
Ще те чакам да разказваш  Grinning

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 22:34 от ninand

# 108
  • Пловдив
ААаааа, Нинче, виж пак даде инфо. Не знаех за плажа, че са го взели. Защо? Там заведението изглеждаше приветливо, не сме сядали, че малката беше съвсем бебе и нямаше как. А иначе морето в Турция си е същото, аз ако не знаех, че там е границата, нямаше и да разбера.  Laughing  Хората казваха, че често си махали с хората отсреща.

# 109
  • Пловдив
vany6a, гледах много снимки на заведението и много ме изкефи как е направено. И даже си представях как пием по питие легнали на терасата над морето  Grinning Но доста се разрових из нета за да намеря повече инфо и тогава разбрах, че са го съборили, за съжаление. Защото заведението било построено без да има одобрението и разрешението на гл.архитект на Общината. А и според Общината било рисковано да има такова заведение на границата с Турция  Rolling Eyes Даже гледа снимки как го развалят  Confused
А за плажа-също е затворен, защото при проверки е установено, че няма спасител, лекар и тоалета с баня. Вярно, че изискванията са си изисквания, ама за плаж метър на метър да искат лекар при условие, че в цялото село няма. Жалко, наистина, защото мястото(поне от снимките) изглеждаше диво и в същия случай райско и романтично. Вместо да се прави нещо и развива, те не дават на хората възможност.
Та така, не знам тази година дали някой ще го вземе да го стопанисва този плаж, но при тези изисквания едва ли ще му излезе сметката.
А защо нямаше да разбереш, че е граница. Нали има сложени знамена на двата бряга, поне това гледах аз от снимките.
Момичета, съжалявам, че се отклоних от темата. Моля, да ме извините.  Hug

# 110
  • Пловдив
Имаше означения, но ние седяхме нависокото, не слезнахме до долу, и всичко изглеждаше еднакво. Странно е някак си, морето разделено с граници, това имах предвид. Един вид правиш една крачка и си в друга територия, а пясъка, водата, всичко е едно и също. Да, ама не - едното е българско, другото е турско.
Но пък е красиво, макар и пусто и с малко хора наоколо.  Peace

# 111
Ето ме и мен тука. След дълго чудене - Серенити ще е. Промених си малко датите и реших, че ще е по-добре да сме в апартамент с изглед море и сега очаквам само да ми потвърдят и да плащам.
Дано не се разсърдят, че промених нещата, но като видях, че изглед море е с 10-на лева по-скъпо на ден, веднага промених избора си. Намалих дните с един, защото ще ми остава само  един ден след ка то се завърнем и след това веднага на работа и ми се ще малко да се адаптирам все пак.
Та последно чакам сега да ми върнат отговор и направо да си резервирам. Grinning
Веднага ще пиша.

# 112
  • В.Търново
Я малко да раздвижим темата,другите вървят с пълна пара.
Искам да попитам за детския кът от каква възраст е всъщност,сина ми няма да има все още 4 години лятото.В повечето хотели е обявено,че е от 4год. възраст на горе.

# 113
  • В.Търново

Няма ли почитатели на този хотел?Какво става?Само една шепа хора ли ще почиваме в този хотел това лято?

Какъв е сладоледа в хотела?На клипчето ми се мярна фризер на Дени на бара на басейна,аз не го харесвам много,въпреки че е Търновска марка.

# 114
Ще те разочаровам, Дени е, ние пък много го харесахме  Peace
Децата ядяха по 3-4 на ден  Laughing

# 115
  • В.Търново
Знаеш ли защо не ми харесва,какъвто и сладолед да си взема на Дени и всички са с еднакъв вкус,всички са с еднакъв подсладител,просто са с различен дизайн.На мен любим ми е  Евга,такъв беше на Блу Ориндж миналата година,там се скъсвахме да ядем по няколко на ден.Децаата няма да имат нищо против Дени,но мисля че не са кой знае какво.Но всеки с вкуса си. Grinning
А вярно ли е,че дават сладолед само от 15-17часа?

# 116

А вярно ли е,че дават сладолед само от 15-17часа?

Не  Naughty, цял ден се яде на корем.

Аз обожавам сладолед Изида, но това не помогна на Албена  Mr. Green

# 117
  • Sofia
Изида е мвого хубав, но май го има само по морето?!?

# 118
Абе той сладоледа лесен,ами като сме подхванали темата,да кажем нещо за биричката LaughingМойто мъж го вълнува само бира да има,останалото хич и не го интересува...

# 119
Абе той сладоледа лесен,ами като сме подхванали темата,да кажем нещо за биричката LaughingМойто мъж го вълнува само бира да има,останалото хич и не го интересува...

Хм....Пиринско ми се върти в главата, но ще питам довечера, ако помни моя случайно, но глава не го е боляло  Mr. Green Бялото вино беше разкошно  Peace, ще питам и за него
Ние основно бяхме на мента със спрайт, децата пиеха безалкохолни коктейли, и те не бяха лоши.
Ох...стига сте ме ядосвали  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт