Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София
не ми се спори, но прекрасно си ги спомням дъждовете...бях 2 месеца болничен и тъкмо когато се върнах на работа около 15ти юни започнаха жегите..затова казах "че и юни".

Жегите преди това бяха в края на април до към 4-5 май...

# 466
  • В.Търново
Сега....за времето мога да ви кажа,защото помня всичко много добре!Не само за времето,а въобще,имам много добра памет.Миналата година през юни щяхме да изпукаме от жега.Почти валежи нямаше,температурите достигаха и 35 градуса,а морската вода още към 20 юни беше 24 градуса,защото миналата година излязох отпуска,както и тази ще излизам по едно и също време.Тогава се падаше събота 23 юни и ме беше хванало яд,че по това време не съм на море.
Сега и 2-3 дена да дойдат яки жеги морската вода няма да се стопли.Ако след 15-16 юни стане горещо няма шанс до 24 юни да се стопли морската вода от 18 до 24 градуса,абсурд.Трябва поне две седмици да е много горещо.

Много ме е яд,ама много!Не ми е достатъчно да ми пече слънце,искам и водата да е поносимо топла.Ако знаете какъв порой се изсипа в Търново към 18часа,че и студено стана... ooooh!

# 467
  • На черешата
 Аааа, не зависи само от времето, а и от течението. Така че нищо не се знае предварително.

# 468
Ха-ха, големи сте сладури. "Па и за времето да се сдъвчат"  Mr. Green
Ние утре заминаваме за Серенити. Ако има нет ще ви пиша как е. Аз съм върл почитател на морето, но тази година с бебе на 4 м. дори само да дишам морски въздух и да гледам ми стига. Въпреки че не ме бърка и да се цопна дори за 2 минути да е  Wink Ще имаме компания, така че не ме притеснява.
Хайде, с усмивки 
Peace

# 469
Ние в момента пътуваме за Серенити, навън е 24 градуса и пече

# 470
  • Пловдив
Заминаваме за Серенити в събота   Laughing  От вчера съм се превърнала в синоптичка  Wink - проверявам времето във всеки един познат сайт . С нетърпение ще очаквам новини и от мястото на събитието  Peace

# 471
Към заминаващите в момента и към почиващите в хотела се обръщам с един въпрос,бихте ли разбрали същите аниматори ли са от миналата година.Много ще съм ви благодарна,синковеца си хареса една от аниматорките и само ми мели сол на главата,дали тя ще бъде пак там.Пожелавам ви приятна почивка.

# 472
Към заминаващите в момента и към почиващите в хотела се обръщам с един въпрос,бихте ли разбрали същите аниматори ли са от миналата година.Много ще съм ви благодарна,синковеца си хареса една от аниматорките и само ми мели сол на главата,дали тя ще бъде пак там.Пожелавам ви приятна почивка.
от аниматорките които бяха миналата година само Ани е и тази

# 473
  • В.Търново
Приятна почивка на заминаващите и като се върнете да разказвате подробно!  Hug

И хубаво време,разбира се!  Hug

# 474
  • ПЛОВДИВ
ние вече се завърнахме за съжаление, времето беше добре, вечер един- два дена валеше, иначе е страхотно местенце за хора с деца, аниматорите са много готини, супер забавно е.

# 475
Е, жалко,Миша му беше любимка,но той е оправен бързо ще си хареса  друга.Много слънце и весели емоции на всички почиващи и на тези,които им предстои.

# 476
Здравейте!
Преди няколко дни се върнахме от Царево.Бяхме там от 01.06. до 08.06.Прекарахме страхотно в "Серенити Бей"  Peace От цялата седмица само в неделя на 02.06 беше лошо времето.През останалите дни имаше краткотрайни валежи , предимно следобяд след 17часа когато вече си си взел дневната доза плаж   Wink  Децата много се забавляваха.Аниматорите бяха много добри.Още си припяват песничките от детската дискотека, която им организираха.Дори и малкия , който е на 2 годинки се включваше активно  Laughing Пожелавам приятно прекарване и на тези които тепърва ще ходят на море.

# 477
  • дядовата ръкавичка
Искра, морето става ли за къпане? Как е температурата на водата?

# 478
  • В.Търново
По новините я съобщават в района на Ахтолол,че е 18-19градуса,а то Царево е от горе,така че студена,за съжаление.Днес в Търново е много студено и облачно,дано в Царево е хубаво времето.
Чакам подробни разкази от върналите се,това че добре сте изкарали не стига! Wink
Разказвайте,каквото се сетите!Има ли вече диня в ресторанта,сладка ли е?Това много ме вълнува. Grinning

# 479
Ами какво да ви кажа - студена си е водата.Но дори и аз успях да се изкъпя няколко пъти , въпреки че обичам определено топлото.Плажът е много чист - няма водорасли,камъни и пр.Водата също е кристално чиста.Дори и рибки се виждат доста , и то не малки.
Басейните са малко по-топли.Казаха , че пускали топла вода в тях да ги подгряват.Не че ставаше 25 градуса водата де.Може би 2-3 градуса по-топла от морето.
Храната също беше много вкусна.Съпругът ми много хареса рибата , която предлагат.
Имаше и диня и то сладка (учудващо като се има предвид че още е рано).Също така всеки ден череши , праскови , ябълки , банани , портокали.
Предлагат различни развлечения - игра на дартс,боча,плажен волейбол,футбол,както и още няколко игри на които не помня имената.Едната вечер след детската дискотека имаше "Мис Хотел" с участнички гости на хотела.Беше страшно забавно.Така не сме се смяли от доста време  Joy Едната вечер имаше ирландски танци , както и още едно танцово шоу , едната вечер имаше организирано бинго , както и викторина със интересни въпроси.
Чадърите и шезлотгите на плажа са безплатни.

Общи условия

Активация на акаунт