Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • В.Търново
Спомням си,че Рая Никол беше хвърлила око на Оазис Дел Маре до Лозенец,но се отказа от там.Една колежка хвали Комплекс Мерилин в Лозенец,не знам колко е реална оценката й.

# 631
Спомням си,че Рая Никол беше хвърлила око на Оазис Дел Маре до Лозенец,но се отказа от там.Една колежка хвали Комплекс Мерилин в Лозенец,не знам колко е реална оценката й.

Мерилин изобщо не е на плажа  Confused

Да не спамим темата за Серенити, не е полезно за другите, идеята ми беше, че "за тия пари" /много модерен лаф в морските теми  Laughing/ ние изкарахме 2 прекрасни почивки, искаме същите условия, но на друго място-е, не успявам да намеря, а повярвайте не спирам да търся  Peace

# 632
Четох, че зад оградата на мерлин,се намират...таковата newsm56 - гробищата  newsm43...
Който търси почивка със силни усещания- моля

# 633
  • В.Търново
И аз мисля,че са малко хотелите предлагащи точно това,за което говори Рая Никол.

# 634
И аз мисля,че са малко хотелите предлагащи точно това,за което говори Рая Никол.

Ти ме разбираш, сигурна съм  Heart Eyes
Поне време уцелихте, какъв студ настана...не е истина  Confused

# 635
  • В.Търново
Четох, че зад оградата на мерлин,се намират...таковата newsm56 - гробищата  newsm43...
Който търси почивка със силни усещания- моля
Да не се брбъркаш,това беше за Жерави 2 в Приморско.Да не би и с Мерилин да е така наистина?

# 636
Да, и аз така помня и за Мерилин, но той нещо не ме грабна, не съм задълбала Peace

# 637
99 % съм сигурна, че става въпрос за мерлин...сега точно не мога да намеря нищо в нета, освен , че е на края на селото. Запомних това за гробищата, тъй като не се среща често  тази екстра

# 638
  • при моите любими
.

Тъй като вече сте били там, препоръчайте ми същия тип, на самия пясък, ол, с хубава анимация и просторни стаи за около 1400 лв  newsm78

Дюни

# 639
.

Тъй като вече сте били там, препоръчайте ми същия тип, на самия пясък, ол, с хубава анимация и просторни стаи за около 1400 лв  newsm78

Дюни

Сигурно през ноември там ще ми излезе 1400 лв  Laughing

# 640
  • София
.

не каза за колко дни и кога  Wink

http://www.miramar-bg.com/bg/special-offers/pochivka-prez-yuli

не е 1400, но за съжаление имам спомен, че ти беше с две деца, едното от които е над 12, така че за теб не е изгодно, виж, ако решиш да оставиш едното у дома, става  Mr. Green /напоследък си мисля да водя децата през година на море - ще теглим чоп - тази година едното, другата - другото - толкова ли са проблем 2 деца, дето ядат като мишлета, че така ми надуват цената - един 100 килограмов румънец изяжда 100 пъти повече от цялото ни семейство, взето заедно, ама него не го таксуват с 50% допълнително /румънците са ми болка, че са на Дюни, а аз съм се запътила натам/...

сори за спама  Peace

# 641
Точно, Дзвер, даже малката се бъзика да оставим кака и, че по- евтино ще излезе  Joy
Като ги оженим ще ходим по скъпите места, сега евтинийка ще търсим  Mr. Green
Мирамар ми е над 2200, говорим за юли, 7 нощувки Peace

# 642
  • София
И аз съм с едно на 12г. и едно на 3г. и от тази година ми е по солено морето...ама да са живи и здрави, пък към пенсионна възраст ще се отдадем на по скъп животец... Laughing...а дано, ама надали! Rolling Eyes

Иначе за Мирамар ми пуснаха оферта за точно 2475лв., 7 нощувки, началото на юли...  Confused
За Оазиса ще ми излезе 1434лв. за същия период...е, няма начин, ще се прежаля и тази година, не ми малеят хич 1000лв....и така любимия ми хотел(Мирамар) ще си го гледам само в нета... Crossing Arms

Сори за спама.

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 12:15 от Karolin@

# 643
  • В.Търново
Ние бихме отишли отново в Серенити,стига да не беше толкова тъпо в това Царево,направо ми тежи на душата.Нищо не можеш да разгледаш,нито забавления,едно скапано бънджи да бяха сложили,една въртележка за по-малките деца....тия хора не знаят как да правят бизнес!Ей за това няма да ида втори път там,поне така мисля за сега.
Пък мениджъра,ако склони да сложи една водна пързалка на басейна може да размисля.И не да ми твърди като зимата по имейла,че трябвало да маха 100шезлонга,за да я сложи.Пълни глупости!Бях ви пуснала една снимка в едно планинско хотелче,пак ще я пусна и ми кажете,тази пързалка заема ли мястото на 100 шезлонга??

Дано не прозвучи като реклама,но тези хора знаят как да правят бизнес.Цената за двойна стая е 58лв. и две деца до 12г. са безплатно,за тази цена има и закуска.Какво да кажа....
.....извинявам се за спама и аз!

# 644
Росина, абсолютно си права  Peace ние и двете години отидохме точно веднъж до Царево, шопинг тур за каките  Laughing, но ние си ходим компания и ни е забавно просто да си стоим в хотела. Харесваше ми, че анимацията ти е под носа и че имаше големи маси да се съберем. Това в Албена не ни се случи нито веднъж, вечеряхме си сами...много гадно беше. Затова всеки да чете и да подбира това, което му е важно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт