Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
В крайна сметка къде е по-добре, в Блу Ориндж или в Серенити?  Thinking

# 661
  • В.Търново
Честно,не помня да е имало аниматори с тези имена Петър и Миша... Rolling Eyes

Като база Серенити предлагат по-добри условия.Като плаж,зависи от желанията де,на Блу Ориндж е плитко и чистичко,въпреки малкия плаж,подходящ за малки дечица,но на Серенити е огромен плажа,удобен за всякакъв спорт,ритане на топка,волейбол,но е по-дълбоко морето и по-бурно-радост за по-големите деца,по-поддържан по чистота плаж и пясък давам + за Блу Ориндж.Храната в това число бият Блу Ориндж,не знам обаче тази година как ще са.

# 662
Няма ги тази година, но ще видим и другите ,но доколкото разбрах програмата вечер е една и съща.

# 663
  • В.Търново
Ами незнам дали е една и съща,но в петък вечерта гледахме края на програмата с трима "каратисти",правещи се на шутове и шефа им как ги кара да правят това и онова,да показват способности.После скеча с изпишкването в тоалетната,когато главния аниматор се беше облякъл като човек без ръце и вика за помощ,а на края се оказва,че има ръце...някакви такива глупости.Имаше много деца,смешно беше,но незнам и малко просташко.
В сряда правят мистър Серенити,а в събота мис Серенити,всяка седмица го повтарят.

Забравих най-важното.....Simple Smile)))

Абсолютно никой не ме е дърпал за косата,нито съм видяла друг да го дърпат,за да не изнася напитки и храна към басейна или пража.Масово се правеше това нещо,една забележка не чух.

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 15:57 от rosinauzunova

# 664
Да намерим положителното тези, дето вече са платили... Поне няма да се върнем с по 3 кила отгоре, както от турските ол инклузив хотели  Mr. Green Mr. Green Mr. Green . Като гледам така снимките направо минавам на диета. Диня и домати  Joy, то друго май няма за ядене (а и имам какво да свалям, та 7 дни разтоварващи няма да са ми излишни). Децата и без това са злояди, та няма да ги мисля. Спагети за закуска, обяд и вечеря, а мъжа да се оправя  Joy

Сладолед и интернет... Как седи въпроса с тях. Неограничени и навсякъде ли са? Сори, че общ въпрос за 2 толкова различни неща, но... И ако някой знае дали е статичен или динамичен ай пи адреса ще съм благодарна да сподели  Mr. Green

# 665
боже...интернет...шегуваш се Tired
Това беше нещото, което вай-много ме ядосваше - за в стаята забрави, само лобито и басейна и то с отвратителен сигнал, непрекъснато с прекъсвания Sick И това е 4* хотел #2gunfire
Виж, сладолед има нон стоп и е неограничен, но ако трябваше да избирам между двете, щях да избера нета Mr. Green

# 666
Интернета в стаите е платен,май 8лв на час беше Rolling EyesСладоледа е до изчерпване на количествата Laughing

# 667
  • В.Търново
Сладолед със сигурност сутрин нямаше нито в бара на басейна,нито в ресторанта.На басейна го изкарваха след 10ч.,в ресторанта може би за обед.

# 668
  • На черешата
 Яденето беше кофти изживяване- аз карах на таратор и диня. Сладолед не обичам и въобще не съм и гледала кога го изкарват. Сладко също не обичам, но малката ми дъщеря е любител на сладките неща и никак не беше очарована.  Confused
 Анимацията вечер я пропусках, виж децата бяха очаровани.  newsm78 Иначе аниматорите са сладури и наистина се стараеха. От всички адмирации за Ани, а малката много си хареса Оля.
 Никой не ни е забранявал да носим нещо на плажа. Местата около басейна не бяха проблем, но голямата става рано и слизаше да си запазва шезлонзи. На плажа места имаше мнооого.
 Първите 2 дни нямаше никакви вълни и в морето имаше гадни щипалки. Иначе плажа е хубав, широк и чист.
 Мисля, че няма да отидем там втори път.  Crossing Arms

# 669
Сладолед със сигурност сутрин нямаше нито в бара на басейна,нито в ресторанта.На басейна го изкарваха след 10ч.,в ресторанта може би за обед.
нормално  е след като бара отваря в 10 и сладоледа да се вади в 10 или не е така

# 670
  • Sofia
ние се върнахме в неделя. аз съм по-скоро доволна.хубаво е, че хотела е на първа линия, но около него е пущинак. храсталаци и гъсталаци. няма много възможност за разходки. бяхме в студио - широко е, има всичко необходимо. почистване всеки ден, както и навсякъде в хотела. храната ми хареса - нещата, които харесваме ги имаше. детето ми е почитател на италианската кухня - спагети, пица и лазаня. имаше всеки ден. плодовете за сезона - диня, пъпеш и праскови. на мъжа ми любимата бисквитена торта - в някой от дните стигаше до нас. сладоледа го изкарваха след 10ч - не съм го пробвала, но детето го харесваше. аниматорите много се стараеха, много бяха любезни когато се разминаваме. детската дискотека беше много еднообразна и с маршова музика, но децата се кефеха. вечерните развлекателни представления бяха слаба работа, но все пак това не са професионални актьори. ани беше любимката на дъщеря ми. аз ходих няколко пъти на сутрешната гимнастика и на зумбата - тя ги води. иначе са малко досандни с техните подкани за глупави игри. затова сядахме на шезлонгите на пясъка - по-спокойно беше. и нямаше толкова пищящи и врещящи деца.
според мен за формата ол инклузив този хотел е едно от добрите места.

# 671
Става все по-забавно...

Мацки, а броди ли още страшния стомашно чревен вирус по морето (не сме били от 6 г на нашето черноморие, а и не съм се интересувала). Спомням си, че преди едно от основните правила за оцеляване беше без таратор и айран, че се правят с чешмяна вода... Не че се притеснявам да не се стопя ако поседя малко в тоалетната, но малкото дете има коремна операция и не искам да си правя експерименти с таратора.

# 672
Всъщност по повод на няколкото коментара "какъв хотел 4 звезди е тоя, като храната не струва" се замислих че звездите се дават не за разнообразна храна, а за набор от битови условия..
Ето какво намерих по темата:
http://e-vestnik.bg/3975

Факт е че без фризьорския салон(може и да има, но не съм го мяркала), всичко друго си го има..
Останалото явно си е въпрос на организация и пари...

# 673
  • В.Търново
нормално  е след като бара отваря в 10 и сладоледа да се вади в 10 или не е така
Естествено! Simple Smile) Нещо наопаки ли съм казала,че се прави такъв коментар?  newsm78

Торнадо,аз не видях да е от най-чистите този плаж,особено по към морето имаше всякакви боклуци като парчета от кисийки,сламки,чаши и такива...,водата беше мътна,дори в първите дни,когато нямаше вълни.

И аз не видях къде е този фризьорски салон,може би някъде при Спато.

# 674
Аз пък все си мисля,че няма как храната да е една и съща в 2,3 и 4 звезди хотел.Самата категория предполага и различна по качество и количество храна.Ще ме прощавате,ама миналата година дори във Вежен до Кабакум дето е,имаше много по-разнообразна храна.Да ми предлагат растителен кашкавал от 5.50лв на закуска си е направо Sick

Общи условия

Активация на акаунт