Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • В.Търново
Отначало бяха обявили ранните записвания с 15%,че са до 31 март.Но като дойде март месец дадоха 15% отстъпка само за период на резервация до 14юни и след 31 август и 10% за резервации направени за периода 8 август до 18 август.Ако искаш резервация примерно за 20 юли няма да имаш отстъпка от цената.За това е хубаво по-навреме януари-февруари най-късно. Peace
Другата година второто ти дете ще е на 3г.,няма да го таксуват,но не се знае какви цени ще дадат и дали няма да махнат условието за второ дете до 4год без пари,както направиха с Топола скайс до Кранево тази година.
Моето второ дете по време на почивката ще е на 3г. 9мес. и не го таксуват.

# 271
Отначало бяха обявили ранните записвания с 15%,че са до 31 март.Но като дойде март месец дадоха 15% отстъпка само за период на резервация до 14юни и след 31 август и 10% за резервации направени за периода 8 август до 18 август.Ако искаш резервация примерно за 20 юли няма да имаш отстъпка от цената.За това е хубаво по-навреме януари-февруари най-късно. Peace
Другата година второто ти дете ще е на 3г.,няма да го таксуват,но не се знае какви цени ще дадат и дали няма да махнат условието за второ дете до 4год без пари,както направиха с Топола скайс до Кранево тази година.
Моето второ дете по време на почивката ще е на 3г. 9мес. и не го таксуват.
  Та да питам. След като вече са минали ранните, ако почиваш след 31 август, пак имаш намаление- така ли е?

И друго - за тиха стая - трябва да искаш  да е парк или най-малкото да не е към басейна? Че ми се струва голям джангър там- ама весело да става. Някой бил ли е там септември и  има ли народ много?

# 272
Тия стаи, които не гледат към басейна са или към улицата отзад/съотв. мини паркинга/ или към входа за зареждане на храна в хотела. И в двата случая не бих казала че гледката е свръхестетична Sunglasses Дефакто гледка "парк" не съществува, тъй като няма такъв Mr. Green
А и не знам доколко е тихо..

# 273
  • В.Търново
Гледах в Гугъл стрийт вю и наистина гледката зад хотела не е много впечатляваща.Някакви трънаци,поляни и посторйки.Ама какво да правим,аз резервирах за там заради по-ниската цена.

# 274
  • На черешата
 Ние сме изглед море, надявам се да не е много шумно, че аз съм от сънливите.  Laughing

# 275
  • Пловдив
Ние сме изглед море, надявам се да не е много шумно, че аз съм от сънливите.  Laughing

Анимацията започва мисля в 9ч, но не се чува при плътно затворени врати и прозорци. Ние по това време вече бяхме закусили и гледахме танца им от терасата стягайки се за плаж или приготвяйки голямото ми дете за детския клуб (когато беше лошо времето)

# 276
  • На черешата
 Охххх.... ooooh!, май няма да се разберем.

# 277
Тия стаи, които не гледат към басейна са или към улицата отзад/съотв. мини паркинга/ или към входа за зареждане на храна в хотела. И в двата случая не бих казала че гледката е свръхестетична Sunglasses Дефакто гледка "парк" не съществува, тъй като няма такъв Mr. Green
А и не знам доколко е тихо..

Аз съм била и с гледка " парк " и гледка 'басейн/море", предпочитам "парк", да не говорим какви миризми се носеха от кухнята при гледка "море", но пък се виждаше сцената и нямаше нужда да слизаме долу да гледаме представленията на аниматорите.

# 278
Moже ли да попитам освен от хотела и през Визит/Сънитурс/ резервирали ли сте през друго място?

# 279
А още нещо - има ли нет в стаите или само в общите части- и къде по-точно и добра ли е скоростта.
НА мен това ми е последна грижа де, но не и на тези, които са с мен Sad

# 280
А още нещо - има ли нет в стаите или само в общите части- и къде по-точно и добра ли е скоростта.
НА мен това ми е последна грижа де, но не и на тези, които са с мен Sad

Зависи къде ти е стаята, миналата година бяхме на 1 етаж точно срещу басейна и над кухнята и имаше само на терасата, а в тези с парк май нямаше въобще, в общите части също не е много бърз.

# 281
Eee, като за четири звезди нещо се излагат с нет-а....

# 282
  • В.Търново
Проблема с нета го има в повечето хотели,дори и 4*
Миналата година в Блу Ориндж до Созопол също беше така.И той е 4*,даже имаше проблем с обхвата на джиесем операторите,поне в нашата стая.

# 283
Последно в кои стаи има и под общи помещения  какво се разбира - означава ли, примерно, че на бара на басейна ще има

# 284
Последно в кои стаи има и под общи помещения  какво се разбира - означава ли, примерно, че на бара на басейна ще има

Мястото , където има със сигурност е на вътрешния бар до рецепцията и отвън на терасата пред рецепцията. За стаите забрави за нет, ако го има е от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт