Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте  Simple Smile, да попитам, на сайта на хотела към услугите има и лекар на разположение 24 часа, това така ли е? Колко време преди заминаването трябва да се резервира, защото в сайтовете на някои хотели искат резервацията да се направи поне месец по-рано, за Серенити има ли го този срок, че ние не можем да прогнозираме толкова от далеч. Мога ли да резервирам примерно от тази седмица за следващата?
И най-важното, тук почивка за седем дни, ще ни излезе наполовина по евтино от почивка за 5 дни в други хотели, които си бях заплюла? Какво му е на Серенити, че е толкова евтино?  newsm78

# 436
  • София
Ето,че и нашето време наближава-9ти е след има няма една седмица Simple Smile
Притеснявам се за температурата на водата в морето и в басейните,че голямата ни кака няма да можем да я изкараме от там.
Диляна, става ли водата за по продължително киснене?
А за най-малките поносима ли е?

# 437
Стига да има свободни места за периода който желаете не мисля че ще има някакъв проблем /ние също правим така/но имай в предвид че свободни места почти няма за някой периоди.Ние миналата година искахме да почиваме в началото на септември и нямаше места.

# 438
  • В.Търново
lucky mama ,колкото по-рано се резервира,толкова по-добре.Ако резервирате по-късно почти нямате шанс за свободни места.Защото повечето резервации се правят чрез агенции и то още при ранните записвания.Дават се и на чужди агенции,така че ще е голям късмет да се резервира в последния момент и да има места за вашите дати.

Прегледа от доктор влиза ли в здравната осигуровка или се плаща и по колко,ако да?

# 439
  • софия
Vofata v baseinite stava za kisnene,v moreto ne

# 440
Здравейте  Simple Smile, да попитам, на сайта на хотела към услугите има и лекар на разположение 24 часа, това така ли е? Колко време преди заминаването трябва да се резервира, защото в сайтовете на някои хотели искат резервацията да се направи поне месец по-рано, за Серенити има ли го този срок, че ние не можем да прогнозираме толкова от далеч. Мога ли да резервирам примерно от тази седмица за следващата?
И най-важното, тук почивка за седем дни, ще ни излезе наполовина по евтино от почивка за 5 дни в други хотели, които си бях заплюла? Какво му е на Серенити, че е толкова евтино?  newsm78
Оххх, много съм Crazy, гледам аз специалните оферти за 7-дневен престой в апартамент и си мисля, че е за апаратамент цената, а тя била на човек  Laughing, и се чудя защо ни излиза толкова евтино. Ако кажете, че и плажа е супер, почти съм се навила за Серенити, на плажа държа много, ние ходим на море заради плажа, басейни има навсякъде, ако ще се къпя в басейна няма да бия път до морето.  Simple Smile

# 441
  • ПЛОВДИВ
ние сме от понеделник 3,06, то с това време, направо не знам,  а  и малчо е настинал, супер криво. Задължително ли след 2 настаняват, сега като не е натоварено?

# 442
  • ПЛОВДИВ
Морски девойки, как е в това мрачно време, ние сме от утре, дано се оправи,

# 443
Има лекар в хотела,но ако ползвате услугите му се плаща.Поне така беше миналата година.Наложи се още първия ден да го потърсим след като видях , че малкия му се е забил кърлеж в крачето.Потърсихме лекаря , извади го и му платихме 25 лв.Носихме си здравните книжки,за да удостоверим,че сме здравно осигурени,но ни обясниха, че се сключва някакъв друг вид договори е без значение дали си здравно осигурен или не.Но е хубаво , че го има дано не се налага да го ползваме.

# 444
Julia78,
Като пристигнете, ако имаш възможност, сподели как е времето, хотела, храната, въобще всичко което ти прави впечатление. Ние ске от 9 юни и всичко ме вълнува:)

# 445
  • В.Търново
http://www.accuweather.com/bg/bg/tsarevo/255/june-weather/255?monyr=6/1/2013

Ето отново таблицата,явно всеки ден си менят прогнозата за времето.Сега за края на юни има дни с 25 градуса.Из оня ден не падаха под 28-29 градуса.

# 446
  • ПЛОВДИВ
днес вече е слънчево има доста хора като за ранен сезон, много е хубаво, водата на морето е студена но има и смелчаци, цял ден има разни игри за деца и възрастни, храната е различна, не е много вкусно готвеното/поне за нас/, но има разнообразие. На стая има по 1 чадър и 2 езлонга на плажа, иначе на басейните има.

# 447
Здравейте,
Искам да ви попитам, ако е лошо времето - вали, какво може да се прави с малки деца на 1г и 5 м?

# 448
Simple Smile)) каквото правиш и в къщи когато вали-нищо!
Детски кът фактически няма-то е зала за игри за по големи деца. Има масички където рисуват и настолни игри. Това е.. За малки деца не е подходящ

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 14:39 от second

# 449
  • Пловдив
Ние 2010г когато бяхме в Саут Бийч имахме три дни с лошо време. Тогава водих малката в детския кът на Реджина Маре. Като влезеш през централния вход на хотела, в ляво има едни стълби надолу по тях. Първо беше СПА центъра и след него детския кът. И дъщеря ми тогава беше на толкова и й беше интересно там.
Ходихме и на разходка до града. Това е. Друго не може да се прави.
Пожелавам слънчеви дни.

Общи условия

Активация на акаунт