Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Когато резервирах си спомням,че в агенцията ми казаха,че може да се вземе напитка от бара и да се занесе до плажа.
Добре де,ако си взема нещо от бара и ми кажат не може на плажа,как ще ме спрат,какво ще ми направят?!
 Ами пробвай. Ако видим някой да дърпа жена с чаши за косите, а тя да държи лозунг "Долу чашите само на басейна" и да продължава да върви към морето, значи си ти.. Laughing

Аз ако съм / а хич акъл ме не бърка да съм/, мъжът ми ще каже: само ме излагаш тука, все се ненапила и ненаяла.
100 причини да ми се ходи на море в България  hahaha http://mercedes-bulgaria.com/forum/humor-satira-i-zabava/100-pri … a-more-v-blgariq/

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 14:51 от Nil desperandum!

# 526
Когато си вземахме напитки за плажа изрично казвахме в пластмасова чашка, никога не е имало проблем  Peace Каква параноя пак ви е треснала?

# 527
Имам нужда от малко помощ... Трябва да правя баба, дядо и 3 внучета на море някъде. Поисках настаняване в Серенити бей. Нямало проблеми да ни настанят с 3 деца, но малкото (под 4 години) трябвало да спи на леглото при възрастните. Поисках допълнително да заплатим кошара или допълнително легло, от съни турс звъннаха преди малко, че не можели да ми гарантират кошара - щели да ми дадат от хотела ако имат, но по-добре да си нося. Правили ми били компромис да ме настанят в апартамент с 3 деца  newsm78. Та... писах на хотела, от който цял ден нямам отговор. Някой знае ли в този хотел дават кошари за малките деца. Аз ако ще си нося и леглата като ходя на почивка, то по-добре каравана да си наема и да я паркирам на плажа ебаси... Някой знае ли каква им е политиката за малки деца. Съжалявам ако въпросът ми е тъп, но проучвам хотел на бг черноморие за първи път от 6 години и малко на баир ми идва изискването да пътуваме с легла за морето...

# 528
  • В.Търново
raja_nikol ,даже днес по-рано писаха в темата,че го пишело в хотела и на басейна,че чаши до плажа не се носили.Малко ми е странно това.

Богиня:))),в България винаги е било проблем настаняването на семейства с 3 деца.

Nil desperandum!,няма да им се оставя!  Grinning Ако щат за косата да ме дърпат,много ми е чудно как ще ми забранят да ида на плажа с пластмасовата си чаша от бара,ако искам и в тоалетната ще вляза с нея.Не мога един сок ли да си занеса на шезлонга на плажа?!Ами да осигурят шезлонги и чадъри за всички почиващи на басейна и там ще си пия сока тогава. Naughty

# 529
Ioana_g, не че ги защитавам...
Нали не си очаквала да е същото обслужване, храна и каквото там се сетиш за двойно по малко пари в серенити??
Ама надали е очаквала всички строени пред бара да метнат по едно пиене на крак и кръгом към плажа.

Забравих- това си го представих и много се смях Joy

# 530
Богиня, ние ползваме две кошари Peace
Може би са ви казали така в агенцията, защото не са проверили твърдо дали за периода който искате има свободни newsm78 ( въпреки че веднъж на друго място хотела купи заради нас нова кошара при подобно недоразумение)
Ходим в разгара на сезона и не сме имали проблем с кошарите там

# 531
  • София
Майчета спокойно,какво сте се затюхкали?
Има хора и хора,вкусове всякакви,претенции всякакви...
Както вече казах ВСИЧКО БЕШЕ НА НИВО-без забележки.
Това е нашето мнение-всеки ще прецени за себе си.
Съвет не се тръгвайте с отрицателни нагласи и предубеждения!

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 17:25 от iskam

# 532
  • В.Търново
Аз съм се настроила положително! Хайде,то не остана,само децата да са здрави,че моя малкия не е добре малко,и на всичкото от горе вчера сутринта джипито взе,че му дръпна бубата,оставаше му още малко,докато се позабели цялата.Тя пък взе че го направи точно преди морето,горкия,сега го боли много и е зачервено мястото.Дано му мине до понеделник!  Praynig

# 533
  • софия
Ima koshari spoki i s plastmasovi chashi na plaja moje nikoga ne e bilo problem

# 534
Лично на нас като ни казаха че не може, хвърлихме чашата. След малко пак отидохме и си взехме нови. Тогава никой не ни спря. Мога наостина да похваля аниматорите, винаги усмихнати, винаги ще се пошегуват. Както казах забележкит, с изключение на липсата на втори ключ, не са големи и не позволяваме дс ни развалят почивката. За легълцето- ако искате да питам нещо директно на рецепция кажете.

# 535
second , мерси за отговора. Аз междувременно успях да се свържа със самия хотел. Оказа се,че проблема е, че кошарите се водят за деца до 3 години и не могат да ми дадат такова за моето, което е на 3 г и половина. Няма опция за допълнителни легла и т.н., но обещаха да измислят нещо за горкото ми дете. Потвърдих резервацията, чакам фактура (съответно да направя плащане) и да съм сигурна, че поне бабата и дядото и внуците съм оправила.

Има ли някой идея, може ли да направи съпоставка между Серенити бей и хотелчетата в Елените (примерно Роял Парк или Elenite Holiday Village). Предстои ми да организирам още едно море (този път с 2 деца, та е по-лесно) и се двоумя.

# 536

Ето и надписа от изхода към плажа.

# 537
Тъкмо писах в друга тема за Елените http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572001.30   
За никой друг комлпекс не бях попадала на толкова отрицателни мнения....

# 538
  • Русе
В Елените бяхме с близнаците, когато бяха на 8 м, в Серенити, когато бяха на 1,8м. Много по-добре е в Серенити.
Това за чашите навсякъде го има, както и за изнасянето на храната. Но ако ви видят, ако мине, мине.

# 539
  • Пловдив
Включвам се само да споделя офертата на която попаднах току що: http://o.grabo.bg/all-inclusive-tzarevo-0776qs?affid=8029
Това е хотел до Серените. Влезнах в офертата, защото видях, че е All Inclusive-стана ми странно, защото знам, че въпросния хотел предлага само апартаменти и то много скъпи. И какво се оказа-хотела предлага All Inclusive изхранване в Серените.
Да имате в предвид, че местата в ресторанта ще се заемат и от почиващи в друг хотел. 

Общи условия

Активация на акаунт