Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
В Елените бяхме с близнаците, когато бяха на 8 м, в Серенити, когато бяха на 1,8м. Много по-добре е в Серенити.
Това за чашите навсякъде го има, както и за изнасянето на храната. Но ако ви видят, ако мине, мине.
това изобщо не е вярно - никъде няма такова изискване, била съм на няколко АИ, единия от които 3-звезден и такова нещо за напитките  няма. Има само за изнасяне на храна от ресторанта. Това е първия хотел, при това на плажа, при който виждам такава лудост  Peace

# 541
В Елените бяхме с близнаците, когато бяха на 8 м, в Серенити, когато бяха на 1,8м. Много по-добре е в Серенити.
Това за чашите навсякъде го има, както и за изнасянето на храната. Но ако ви видят, ако мине, мине.
Ми аз малко се стреснах  от отзивите тук. Явно доста съм се разлгезила. Аз защо ще ходя на море, ако ще си пия мохитото на бара  Joy. И сладолед ли не могат да ядат децата на плажа? А вода? Е кой ходи тогава на плаж щом не може да си изпие кафето дори там. Аз ли нещо не разбрах или тука или гледаш морето  или ползваш ол-а?
Някой ако има предложения за хубав хотел с условия за глезли може да пише на лични. Бабата и дядото ще преживеят да пият кафето си където им кажат, но аз не  Joy

# 542
  • Русе
Казвам, че го има като изискване, но почти никъде не се спазва. А и някои хотели си имат на плажа бар, така че няма проблем да си вземеш.
И на Елените, и на Серенити, и навсякъде, където сме ходили, сме си вземали кафета, пиене, не е имало проблем. Но явно тази година има някой нов служител, който е решил, че ще спазва какво пише, затова прави проблем.

# 543
  • София
Включвам се само да споделя офертата на която попаднах току що: http://o.grabo.bg/all-inclusive-tzarevo-0776qs?affid=8029
Това е хотел до Серените. Влезнах в офертата, защото видях, че е All Inclusive-стана ми странно, защото знам, че въпросния хотел предлага само апартаменти и то много скъпи. И какво се оказа-хотела предлага All Inclusive изхранване в Серените.
Да имате в предвид, че местата в ресторанта ще се заемат и от почиващи в друг хотел.  
Това беше черешката на тортата. Яка почивка се очертава. На плажа не може, в ресторанта народ от два хотела... Влиза се под строй с песен. Явно имат нов мениджър - бивш комсомолски секретар.
За три години петилетката!

# 544
  • В.Търново
Ако това се окаже вярно за изхранването на другия хотел при нас....не ми харесва.Но кой пита от хотела клиентите си какво искат,те решават,но за това пък ще си изгонят сами хората.

# 545
  • София
Вярно е.

# 546
По принцип хотелът /комплекс с апартаменти за продажби, от които собственикът е решил да печели докато намери купувачи/ е обявен в различните агенции само с нощувка, но с тази оферта в сайтовете за колективни пазарувания ще се напълни до дупка.

# 547
От Сиренити си вирнаха носа от хубавите мнения-- ей още един път потвърждение- всяко хубаво нещо се разваля в България ooooh!

# 548
Предстои ми да тръгвам натам, да попитам:
1. Има ли сешоар в банята?
2. Има ли сушилка, къде се сушат мокрите дрехи?
3. Гарантирано ли е че за всяка стая-апартамент има шезлонги и чадъри на плажа. За там ме интересува най-вече, на басейн почти не стоим...
И нещо друго полезно, което трябва да знам? Rolling Eyes

# 549
  • София
Само да ви кажа, че собствениците на реторанта и тези на хотела (съответно менуджър) са различни хора и фирми. Ресторанта се намира в сградата на Серенити, но не етяхна собственост.

Имайте в предвид, че можете да попаднете и на такива като нас, които гърмяха фойерверки на сватбата си в полунощ Mr. Green

Не си разваляйте почивката предварително и бъдете по-позитивни. Не заради хотела или каквото и да било там, заради вас самите Simple Smile

# 550
3. Гарантирано ли е че за всяка стая-апартамент има шезлонги и чадъри на плажа. За там ме интересува най-вече, на басейн почти не стоим...
Има сешоар и сушилка също. Относно шезлонзи- има и на плажс и на басейна, но местата не са гарантирани. До изчерпване на количествата са.

# 551
Има сешоар и сушилка също. Относно шезлонзи- има и на плажс и на басейна, но местата не са гарантирани. До изчерпване на количествата са.
А дали има достатъчно шезлонги за всички, какви са ви наблюденията? На мен ми предстои настаняване събота живот и здраве, ако някой е там в момента - има ли много хора? Rolling Eyes

# 552
  • В.Търново
Със сигурност няма гарантирани места на плажа с шезлонгите за всички,не случайно изписват до изчерпване на количестват,за да се презастраховат от мрънкащи клиенти.За това ние за всеки случай ще си носим нашия чадър,че може да увиснем някой път без такъв.Със сигурност ще има и метнати хавлии от сутринта.

Дали има на всеки апартамент полагащ се сушилник за дрехи?

# 553
  • Sofia
това за офертата за съседния хотел с тези ваучери е ужасно! точно за периода, в който ще сме там. не искам ръганица и бутаница и опашки с чинии. ама каквото дойде. ще се нагодиме към положението.

# 554
Тази оферта за мен обяснява донякъде забраната за храни и напитки на плажа-all incl за съседния хотел включва три храненета в серенити. Междинните-тези които се осигуряват от бара не са включени...знам ли, миналата година май нямаше такава огромна табела. Имаше само бележка на вратата на ресторанта

Общи условия

Активация на акаунт