Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Росина, стискам палци всичко да ви е наред, че да не ми тежиш на съвестта  Heart Eyes

# 586
  • В.Търново
Благодаря ви!    bouquet Дано всичко е наред! Най-вече с децата!

# 587
Току що се върнахме от Серенити Бей  Grinning
Изключително доволни останахме от всичко!  Peace
Времето беше прекрасно! Хотелът също ни хареса. Обслужването, храната - нямам забележки към нищо или ако имам, то те са съвсем минимални  Simple Smile Но аз по принцип съм склонна да обръщам внимание преди всичко на положителните неща, а те в Серенити определено преобладаваха  Grinning
Никой не ни е правил забележка за изнасянето на храна, напитки или плодове към плажа или към стаята.
А драмата с тези шампоанчета и душ-геловете ми е много смешна ...  Laughing Аз никога не бих ползвала подобна козметика  Peace Нашите така ги и оставих - недокоснати  Laughing

# 588
  • В.Търново
mijjjka ,добре дошла! Simple Smile
Много ме радват думите ти!  Hug

# 589
  • Пловдив
И аз не ползвам тези козметики, но си вземам по едно за спомен от всеки хотел, който съм посетила  Peace
Соковете стават за пиене - някакви разтворими са. Искам да препоръчам обаче един коктейл - под номер 2 в листа с коктейли -tropical sunrise, но с добавен ром - много ни хареса на всички. А кафето е доста редичко. Аз не пия кафе, но мъжът ми си го поръчваше двойно късо и си го пийваше  Peace

# 590
А драмата с тези шампоанчета и душ-геловете ми е много смешна ...  Laughing Аз никога не бих ползвала подобна козметика  Peace Нашите така ги и оставих - недокоснати  Laughing
Не съм казала, че е драма, аз лично ги ползвах за пране. Просто ми направи впечатление, че след това не ги заредиха повече.

# 591
А има ли скара в този хотел на обяд и вечеря?
Мохито?

Скръндзавостта надделя и аз резервирах в Серенити и нашата почивка (отделно децата имат с баба и дядо още седмица там септември). 1660 лева за 7 нощи в силен сезон за 2+2. За същото в Обзор-ските хотели ми искат между 2600-3500. Ми 1000 лева ми се видяха доста за да ми сменят шампоанчетата и да си пия мохитото на плажа. Та реших да преглътна някои неудобства и се надявам да не съм разочарована. Не сме почивали на бг черноморие от 2007 година и се надявам да не сме сбъркали с резервацията си тази година.
Ще се радвам ако си намеря компания и от тук. Ние сме 07,07-14,07, с 2 деца - момче на 7 и момиче на 4. Ако някой ще ходи по това време може да си разменим телефони на лични и да се намерим по плажовете там.

# 592
Точно, тия 1000 лв разлика и за мен са достатъчен довод да си затворя очите за това онова  Peace

# 593
Мохито?
Скара отделно да приготвят няма. Но понякога има като част от вечерята. За седмица мисля, че имаше два пъти кюфтета, веднъж кебапчета и 1-2 пъти пържолки.
За Мохито не съм обърнала внимание, но на бара има списък с коктейлите, които се включват в all inclusive.
Фрапе нямаше, но знам, че казаха че ще почват да правят в силния сезон, но ще се заплаща допълнително.

# 594
Мохито нямаше. Т.е. не е сред  коктейлите, включени в ол-инклузива.
Предлагат 4-5 алкохолни коктейла от рода на Srewdriver, Облак и подобни.
Tropical sunrise и аз го харесах  Peace

Скарата не ми допадна. Пържолите бяха прекалено алангле (да не кажа направо сурови), а аз предпочитам добре изпечени.
Кюфтетата не ми харесаха изобщо (вече споменах за тях - каймата беше соева, просто отвратителна).
Печеното пиле ми хареса и ребърцата.

# 595
Мохито?

Мохито има на лоби  бара и на бара на басейна но не е включено в инклузива

# 596
А каква е храната, включена в Ол инклузива? На едно място прочетах за дроб сърма и кюфтета ако не се лъжа, което е доста тесен избор. Останалите коментират храната по-скоро като добра, лоша и т.н. но няма нищо конкретно  newsm78. Има ли заведения наоколо, където може да се хапне, ако останем гладни в ресторанта. Има ли риба на всяко ядене (разбира се питам за обяд и за вечеря)?

# 597
О няма как да останете гладни, все нещо ще намерите за ядене. Риба май има винаги, но повечето случаи е пържена или с някакъв доматен сос. Иначе има едно заведение за хранене зад хотела, но не съм го пробвала, няма как да останеш гладна. Има достатъчно какво да се избере, особено ако не държиш да е задължително месо. Аз лично често ядох постни неща, защото не съм си харесвала друго, но то пак стига да се наядеш.

# 598
  • София
Ние бяхме там лято 2012 и в общи линии добре изкарахме, но с някои забележки, които според мен не са за пренебрегване. На първо място не бях доволна хич от храната - еднообразна, липса на месо, и не беше вкусна. За целият ни престой от 7 дни само един път имаше някакъв смешен свински бут, казвам смешен, защото начина по който го сервираха беше под всякаква критика - излизаше готвача и започваше да реже въпросният бут на тънки резенчета, като не спираше да го хвали колко бил вкусен и по еди каква си рецепта бил правен, а не беше кой знае какво... съответно се извиваше голяма опашка от чакащи с чинийка в ръка, а готвача хич не си даваше зор и едвам, едвам режеше от прехваления бут. През другото време, според моите стандарти за месо - такова липсваше, имаше заместители на месото като соени кюфтета, кебапчета, наденици...риба имаше пържена, но беше от най-дребната и пълна с кости, и то ти се отщява да я чоплиш. Супите винаги бяха два вида - постна и с месо (пилешко обикновено), като за ядене ставаше само месната. Другото, което не ми харесваше беше чистенето на стаите - падна ни се камериерка приказлива, отзивчива, но пък адски мързелива  Grinning После след нея сама си почиствах банята от пясъка, а по стаите все едно е минала лисицата с опашката... Шезлонгите край басейна в никакъв случай не стигат за всички гости, спокойно могат да набавят още, защото има свободно място. Ами това са ми по основните забележки, има и други дребни такива, но айде, сега да не издребняваме  Wink... иначе всичко друго ми хареса - аниматорите са разкошни, плажа е страхотен, стаите са просторни (ние бяхме в апартамент).

# 599
Влизам, за да кажа, че благодарение на тази тема, в началото на юни научих за този хотел. След около месец ровене и търсене на подходящо за моите изисквания място в Гърция, в крайна сметка реших да рискувам и резервирах веднага пред TUI. В неделя се прибрахме от това прекрасно място!!!! На никой от нас, не му се тръгваше . Аз лично, както и останалите двама възрастни и едно дете, които бяхме заедно в Серенити бей, сме изключително доволни - от храната в ресторанта (това е разбира се много субективно мнение, но на мен месото ми стигна като предлагане, качество и разнообразие; нямам забележки никакви, защото в случаите, в които избраното от мен ястие не отговаряше на вкусовите ми очаквания, имах огромен друг избор, с който нещата се оправяха на секундата); от почистването в стаите - камериерката ни дори правеше композиции с играчките на дъщеря ми, на които тя много се радваше:))) ; от целия персонал - изключително любезни и усмихнати хора, което на мен лично ми подейства доста разпускащо; от аниматорите(!!!!)-по мое мнение децата ги обожаваха, а и самите те се занимаваха добре с децата ( това мнение е само от наблюдения от страни, защото детето ми е прекалено малко за повечето игри). Плажът също ми хареса - след няколко дни доста бурни  вълни, водата беше прозрачно чиста ( е и малко студена, но в реда на нещата за тази част от лятото:)))) Шезлонгите и на басейна и на плажа бяха достатъчни за капацитета на заетост към този момент. Предполагам, че от средата на юли до средата на август, всеобщата лудница може би ще завладее и това място и тогава може би и някои минуси да изпъкнат повече....но аз не бих причинила нито на себе си, нито на детето си плажуване в този период, така че това е извън сферата на моя интерес  Peace
За шампоаните, за които видях, че са споменати - оставихме ги недокоснати. Дори за пране имах и ползвах препарат за тази цел.
С две думи - толкова съм доволна ( от цялото съотношение качество/удобство/пари) - че планирам почивките ми в следващите няколко години, докато детето е малко да бъдат само там Simple Smile)))))) И вече препоръчах хотела на всичките си приятели с малко деца  Hug
P.S. Имаха проблем с климатиците-незнам  дали това е перманентна,или моментна засечка, но често климатиците не се включваха и трябваше да звъня на рецепцията, след което проблемът се оправяше Simple Smile)) Но дори този факт не промени общото ми крайно позитивно впечатление от цялостната картинка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт