Отговори
# 345

Хубав понеделник - аз отивам на ски ! Party

Hug Това е за теб, Heart Eyes когато се върнеш заредена, но и леко уморена и понамръзнала от ските да има кой с топлинка да те дари.  Wink

# 346
 Hug

С усмивка

С усмивка ти приемай дъждовете
с усмивката по-ведър е денят
с усмивка подарявай нежно цвете
с усмивката е по-красив светът.

С усмивка ти лекувай всяка рана
с усмивка е прекрасна и нощта
с усмивка всяка болка разпиляна
напомня ти, че ти не си сама.

С усмивка днес сърца печелиш
с усмивка ти превземаш върхове
с усмивка щастието свое ще намериш
с усмивка пишеш даже тези редове.

С усмивка ти лекуваш всяка лоша дума
с усмивка ти докосваш хиляди души
с усмивка оживява всяка скъпа дума,
подарена от сърцето като кристалче от звезди.

С усмивка твоят ден е тъй прекрасен.
с усмивка вярвай в своите мечти.
с усмивка всеки миг за теб е ясен,
защото, вярвай, от усмивки не боли.

Веселина Минчева

# 347

Хубав понеделник - аз отивам на ски ! Party

Hug Това е за теб, Heart Eyes когато се върнеш заредена, но и леко уморена и понамръзнала от ските да има кой с топлинка да те дари.  Wink

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох, как знаеш къде да ме уцелиш, значи ! Crazy Точно от такова стопляне имам нужда ! Heart Eyes

# 348
ПОКЛОН !

# 349

И една “неочаквана “ новина ! Къванч е заминал за Холандия, за да се сдобри с Азра, която е там при семейството си ! Crazy

Роминка,  Heart Eyes горе- долу е това новината, нали ?

# 350
 Hug

Къванч да не е преосмислил връзката си с Азра newsm78...като е видял каква сме тумба от почитателки и не само............ Mr. Green

# 351
Hug

Къванч да не е преосмислил връзката си с Азра newsm78...като е видял каква сме тумба от почитателки и не само............ Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Ми избрал е по- малкото зло ! Mr. Green

# 352
Госпожата, това е новината, бил ходил да я сюрпризира в Холандия и съжалявал, че си е тръгнала  Rolling Eyes

# 353
Госпожата, това е новината, бил ходил да я сюрпризира в Холандия и съжалявал, че си е тръгнала  Rolling Eyes
Hug Hug Hug И неговата работа - сърби-боли- драго ми е ! ooooh!

Малко снимки от “Пеперудите...“

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/kelebegin-ruyasi-begenildi-mi

# 354
И защо е тръгнал да дири Азра ханъм в странство newsm78,ние сме по близо Crossing Arms

# 355
Ми според мен нещо той е оплел положението, за да се втурне да я гони  Laughing

# 356

-Azra,джанъммм........онъз не е тъз за коту я мислиш....нал' мъ разбра...а?!?!?

-Аааа,ъъъъъ....много гризна бе ашкъм...аз мислих че поне вкус имаш...я виж онези от бг-мама красавици от сой....а този крокозъмбел дето ми го навираш в очите и на  мен не мяза /в най хубавите ми години/.........отивам да кажа на мама и на тате и на леля и на кръсника и на бате и на баба..............

# 357
И защо е тръгнал да дири Азра ханъм в странство newsm78,ние сме по близо Crossing Arms
Айде де ! Нерде Ямбол, нерде Стамбул, той в Холандия ще ми ходи ! Crossing Arms
Роминка,  Hug така ще да е ! Ама това голям е голям напредък, като знам как се извинява един скорпи ! Shocked

# 358
Аз не съм много убедена в достоверността на това, щото никъде не се появи..  newsm78

# 359

Ми, щото днес била премиерата на “Сънят на пеперудите“, та да му държи ръчичката и да му пази страх ! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт