Отговори
# 360
# 361
Ми нещо Азра йок на премиерата, а за извинение ама хич не го вярвам, като знам ние с мъжа ми как се извиняваме...  Mr. Green Пък и други скорпита дето познавам, последното нещо е да се извиняват  Laughing

# 362
# 363
Ми нещо Азра йок на премиерата, а за извинение ама хич не го вярвам, като знам ние с мъжа ми как се извиняваме...  Mr. Green Пък и други скорпита дето познавам, последното нещо е да се извиняват  Laughing

Именно !Ама знае ли човек, може да си е дал сметка, че тя наистина е неговото момиче . Пък представяш ли, тя да му е отказала ! Shocked

# 364

Именно !Ама знае ли човек, може да си е дал сметка, че тя наистина е неговото момиче . Пък представяш ли, тя да му е отказала ! Shocked

Ей това ще е най-невероятното нещо, което може да се случи.  Shocked

# 365
 Госпожата,  Heart Eyes  а така! Развълнувах се значи с тези снимки дето си ги напускала.  Crazy  На това му викам аз позитивен пост.  Joy

# 366
Госпожата,  Heart Eyes  а така! Развълнувах се значи с тези снимки дето си ги напускала.  Crazy  На това му викам аз позитивен пост.  Joy

Joy Joy Joy Joy Ми могла съм, значи и позитивна да бъда ! Joy Joy Joy

Хайде, още мъничко позитивизъм !

# 367
# 368
нИбойте са веее,аз съм направила магиите и няма опасност да се съберат пак!  Mr. Green  bishop bishop bishop

А пък аз не знам вие какъв опит имате със скорпитата,ама един го захвърлих точно щот на-трудно му беше да научи думичката "съжалявам" и сега за капак един друг съм подхванала да ми трови нервичките,ама кво да ги правиш-то една харизма,то едни очи  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Не вЕрвам аз да й се е извинявал,че чак пък и на крака до Холандия да е отишъл!  Whistling Колкото и да е виновен,просто не им е в природатата!  ooooh!

# 369
Госпожата,  Heart Eyes  а така! Развълнувах се значи с тези снимки дето си ги напускала.  Crazy  На това му викам аз позитивен пост.  Joy

Joy Joy Joy Joy Ми могла съм, значи и позитивна да бъда ! Joy Joy Joy

Хайде, още мъничко позитивизъм !

Много си добра ще знаеш.   love001 newsm51  love001

# 370
Дени,  Heart Eyes и аз имам известен опит с мъж скорпион, а цял живот живея с майка-скорпи, затова и казвам, че съм се убедила, че има само две зодии - скорпион и пострадалите от него ! Mr. Green Роминка,  Heart Eyes ще ме прощаваш, ама ти си друга бира ! Hug
Но.....но, и майка ми и онзи левент, ги научих не само да се извиняват, ами и да си признават, когато са сгрешили ! Нали съм пуста даскалица ! bowuu

# 371
Дени, и двамата с мъжа ми сме скорпита  Mr. Green
Госпожата, аз си знам, не се обиждам, много се старая да си избягам от скорпионската природа, ама често взема връх пущината!  smile3538 Добре че имаме една девичка, от време на време ни казва, ама мнооого насериозно се взимате!  Crazy

# 372
Дени, и двамата с мъжа ми сме скорпита  Mr. Green
Госпожата, аз си знам, не се обиждам, много се старая да си избягам от скорпионската природа, ама често взема връх пущината!  smile3538 Добре че имаме една девичка, от време на време ни казва, ама мнооого насериозно се взимате!  :crazy:
А, баш тамам, точно като една типична и уважаваща себе си дева ! Wink И е право детето, да знаеш ! Laughing

# 373
Е, то ние си знаем, че е право.  Laughing Нали е принцесата на къщата  Crazy

# 374

Да пожелаем успех на красивото ти и талантливо момче ! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт