Отговори
# 660
Добро утро, дружки ! Hug Усмихнат и цветен петък ви пожелавам !

# 661
# 662
Joy Grinning  Рангел към Гълъбинчето
и дума на Радко- Жените колкото повече
се спаружват  все повече турски сериали
гледат.....
И Гълъбина като усилва Тв и се чува
мелодията от на Mr. Green Mr. Greenшия филм.......

Аз пък много се дразня, когато нашите велики актьори, режисьори и сценаристи говорят с насмешка и пренебрежение за турските сериали. Що не се видят те на какъв хал са? Все започвам да гледам с голяма надежда някой нов бг сериал, и все  стигам до никъде. Не могат да ме задържат като зрител. Същото се случи и със Столичаните.
Когато успеят да сътворят филм на нивото на ЗП, който е гледан в десетки страни, който е предизвикал такива вълнения сред зрителите, който те е накарал години наред да съпреживяваш, да се замислиш, който е създал звезди като Къванч и Берен, само тогава ще имат право да демонстрират високо самочувствие. Само си представям, ако имахме такъв красив и талантлив актьор като Киво. Не ми се мисли какви суперлативи щяха да се леят. В Киво са влюбени милиони фенки, как може да го сравняват с Деян Донков или Калин Врачански, умът ми не го побира. Имаше и такива приказки, дали нашите велики актьори биха направили компромис, да играят в един филм с Къванч Татлъту? И това беше казано с доста голяма доза ирония. Да им се чуди човек....

Искам обаче да заявя, че ако Киво още веднъж се забърка в такъв посредствен сериал като КГ, ще го разлюбя.  Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 16:58 от ABBYY

# 663
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аби, взимам повод от твоя пост, за да се включа в темата.

Откакто гледам турските артисти, нашите вече ме дразнят с това, че много преиграват, звучат ми фалшиво и са много нафукани повечето. Даже стигнах до извода, че е възможно да ги изпортват
в НАТФИЗ, защото повечето от турските артисти нямат актьорско образование, пък се справят по-добре от нашите. Бях забравила тези си разсъждения, когато днес попаднах на интервю със Сарп Аккая, за когото съм чела, че играл много талантливо в Езел (не съм гледала Езел, не ме грабна и
се отказах още в началото). Нямам лични впечатления от играта му. Споменавам го тук, защото той е завършил Консерваторията им (оказа се че, те в консерватория изучават актьорство) и в интервюто казва, че му е отнело много време да забрави какво е научил там, за да може играта му
да е искрена и достоверна.

# 664
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А, забравих да добавя, че само така си говорим, сигурно пак ще го гледаме, каквото и да играе.
Щото и аз мисля, че този сериал въобще не го бива, издиша отвсякъде, добре че са артистите - всичките много ги бива.

# 665
svetal4o27, не, аз наистина нямам намерение да се мъча с друго такова безумие. Киво трябва да е по-критичен и взискателен, вече има право на това. Много е важно да си подбира правилно проектите и партньорите, а не на всяка цена да е на екран. Това ще го изхаби в един момент. Казвам го от загриженост и за здравословното му състояние. Да вземе да спре малко.

Скрит текст:
А за нашите актьори и аз мисля, че е виновен НАТФИЗ. Както и Консерваторията за певците. Там ги унифицират и ги слагат в рамки, направо им потискат таланта. Всички започват да рецитират, все едно са на театрална сцена.

# 666

Искам обаче да заявя, че ако Киво още веднъж се забърка в такъв посредствен сериал като КГ, ще го разлюбя.  Laughing Laughing

А бе, че няма да го разлюбя - няма !  Heart Eyes Обаче Япъма, Еджето и Мелек, барабар с другата цинцифуция, ще ти отсвиря тотално ! Naughty
 Толкова обещаващо започна Кузея и така го о....., че ме е яд и да го говоря даже .
И разбирам, че е трябва да се дава път на младите, ама чак пък толкоз да се затварят очите за нечия некадърност, ми не го приемам. Добре, че е актрисата, дето играе Симай, че да отсрами каста на младите актьори !

По повод българските сериали и актьори - много болна ми е тази тема, че ми е и много лична. Много ме е яд как усилията на много талантливи режисьори, сценаристи, оператори, се бастисват, заради слаб каст и продуценти, които не разбират и грам от това изкуство. ooooh!

# 667

Петък
 Петък не ми е ден като другите.
 Още не зная с какво е различен.
 Просто днес със усмивка се будя.
 И ми писна от седмично тичане...
 Понеделник е още далече,
 а Четвъртъка вече отмина.
 Всички Петъци ставам на вечност,
 и така съм си май от години...
 Да не кажа и дума голяма,
 но се влюбвам основно във Петък.
 И за тебе отнася се само.
 Ти си все песента на сърцето ми...
 И те пея през цялото време.
 Вече зная какво е различно.
 Нека другите дни да се сменят.
 Но пък днес ми е ден за обичане.

автор Мира Дойчинова-irini

# 668
Това е така, защото  няколко човека са превзели тв ефира и пробутват все едни и същи физиономии. Но и НАТФИЗ им влияе доста и няма как да е по друг начин. Имат нужда от разчупване на шаблона и самокритичност в по-голяма степен. Но, да не задълбавам, че и мен много ме боли.

# 669

Дявола:-Къванч............И пак........

Ангела:-Къванччч.......

Slawena:-Тоя пък кой е?

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 21:07 от Slawena

# 670
Скрит текст:

А това е новата кандидат- дама на сърцето за наш Киво /тази в прегръдката/

# 671
svetal4o27, не, аз наистина нямам намерение да се мъча с друго такова безумие. Киво трябва да е по-критичен и взискателен, вече има право на това. Много е важно да си подбира правилно проектите и партньорите, а не на всяка цена да е на екран. Това ще го изхаби в един момент. Казвам го от загриженост и за здравословното му състояние. Да вземе да спре малко.

Скрит текст:
А за нашите актьори и аз мисля, че е виновен НАТФИЗ. Както и Консерваторията за певците. Там ги унифицират и ги слагат в рамки, направо им потискат таланта. Всички започват да рецитират, все едно са на театрална сцена.

Тук по една турска тв гледах, че първоначално сценарият е бил доста различен и е следвал едно известно произведение за сблъсъка между двама братя. Вероятно четейки го първоначално, Киво го е харесал и се е съгласил. Впоследствие, обаче, сценаристките променят в движение сценария под давление на масовия зрител, и всъщност, сега се е превърнал във филм за две героини, които се борят за любовта на единия брат, не толкова за сблъсък между двамата братя. Чисто литературно погледнато, това си се нарича отклонение от темата.  Grinning

# 672
Киво в шоуто на Беяз - сега ! Peace

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 23:50 от gospojata

# 673
# 674
Добро утро, дружки ! Hug Да ви събудя с прекрания топъл глас на наш левент ! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 09:49 от gospojata

Общи условия

Активация на акаунт