Отговори
# 675

Безсрамно красив е просто, но и също толкова талантлив ! Не можах да откъсна поглед от него снощи, направо е омагьосващ ! /докато най-безобразно не ми спря тока изведнъж ! #Cussing out/

Ще си позволя да сложа и преводите на Емели Heart Eyes, които са по повод дискусията за Пеперудите ! Peace

Ще се опитам да преразкажа по-важното от шоуто(най-вече за филма и Киво).Нямам представа колко и каква информация имате вече....
Първоначалната идея се е зародила преди 7 години и заглавието е предивдено да бъде"Поетите".
Има бойна сцена във филма  с един гологлав мъж от публиката.Коментират,че той е бил К.По-интересното е,че човека всъщност е шофьор на линейкал.Хореографията на сцена е на К.
К-"Същия ден спах много добре.Сериозно"

Заснет е по действителен случай.Времето се развива през 40-те години.Режисьора споделя,че когато е замислил идеята първоначална реакция била,че ако ще прави филм в който ще съжаляват главните герои да не го прави.Това е история на поети.Това е мотивирало режисьора за създаването на лентата.Киво казва,че няма значение каква ще е печалбата,колко успешен ще бъде и т.н,по-важното за него е,че вече,след този филм стиховете в библиотеките и книжарниците не са на последния рафт,а най-отпред,което е голяма гордост.Мина приказка и за бюджета,за което не искаха да говорят много,много.Беяз спомена цифрата  13 милиона.

Според Беяз Киво е достигнал своя апогей с този филм.Казва,че сякаш тук е оставен да играе инстиктивно.Киво признава,че не му харесват коментари от сорта"Той беше манекен..."Според него артист може да станеш идвайки и от друга професия.
Актрисата в главната рола е съпруга на режисьора.Нейната роля се знае още преди 7 г.За ленатта е взимала уроци по тенис и танци.3 месеца танци за 30 секундна сцена.Мерт е свалил 16 кг. за участието си.

# 676
# 677
# 678

http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=619313661419357&set=vb.100000221856168&type=2&theater

# 679
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
 Роминка, и аз подозирах точно такова нещо- че са му спретнали на Киво изненада -подлъгали са
го първоначално с някакъв различен сценарий, нещо по-динамично, по-мъжкарска роля и той затова е приел. Според мен той не държи непременно да се снима в сериали, но съм чела, че интересът към него е неистов - реклами, филми, всякакви участия - отвсякъде го дърпат, всеки иска да докопа златната кокошка и той сигурно е наясно с това, не ми изглежда глупав. Сигурно си е мислил, че ще е коренно различна тая роля - човекът и бокс тренира и 100 кила отслабна - ама йок, пак искат да го набутат в кожата на целувач. А пък той сигурно си е наясно, че след любовта с Бихтер всичко би изглеждало бледо.
А каква любов беше,а? Тия двамата ми плениха сърцето. Няма друга такава двойка! Страшно му подхождаше Берен!
Ще си призная, че понеже гледах този филм в нета, другите сцени ги попрескачах и ги гледах само тия двамата. Останалите ми бяха напълно безинтересни. Тоя Аднан въобще с нищо не ми хареса,изобщо не й вярвах на Бихтер, че може да го заобича, много селска физиономия, даже не му вярвах, че е способен да управлява "холдинг. " Да не говорим пък за драмите на слугинския персонал, тотално безинтересни. Дори после, когато се завъртя любовта с Нихал, пак не ми се гледаше, от яд, че зарязва Бихтер и защото Нихал ми беше някаква трътлеста глезена лигла, която не можа да ме развълнува с абсолютно нищо.
Сега си пускам и гледам само "вълнуващи моменти с Б и Б" и много се умилявам.

# 680
# 681

Само пред Бог
 Не знам защо, но хората подвеждам,
 че цялата съм оцветена в бяло.
 Такава съм, когато се поглеждам
 през призмата на криво огледало.

Човешките неща не са ми чужди,
 опитвам се да спазвам правилата
 и слабости понякога са нужни,
 така си отстоявам свободата.

Непримирима съм! Необуздана!
 Когато се почувствам като в клетка,
 мога да причиня дълбока рана,
 да счупя и най-здравата решетка.

Мога да скъсам всичките въжета,
 изплели здраво люлката любовна,
 със дявола бих пила си кафето,
 ако ме пусне през врата греховна.

Мога да съм комедия и драма
 в сълза на мъж - горчива и солена...
 Единствено пред Бога и във храма
 съм бяла, кротка, тиха и смирена!

автор Kadife_

# 682
Мечтите се сбъдват, когато ги чакаш !
 Мечтите се сбъдва, когато летиш !
 Когато със трепет отвориш вратата,
 когато обичаш,когато простиш!
 Мечтите се сбъдват, когато усетиш
 как някой усмихваш и правиш щастлив,
 когато запееш, когато засветиш,
 когато душата си в стих потопиш !
 Мечтите се сбъдват, когато успееш
 сълзи да прогониш от тъжни очи,
 когато чрез теб някой друг заживее
 и теб за сънува , когато заспи !

Марияна Трандева

# 683
# 684

''Прошката е уханието, което виолетката оставя върху петата, която я е стъпкала'' Марк Твен
 Добро утро, мили дружки ! В този празничен ден, ден на Прошка и равносметка, искам да ви помоля да ми простите, ако волно или неволно съм обидила някого ! Прощавайте и простено да ви е - от Господ и от мен !

# 685
# 686
# 687

В деня за прошка и аз Ви моля да ми простите и Ви прощавам за всичко!  bouquet
Ама много щастлив Къванч на тези снимки- за $ 2 млн.! Браво на неговия бизнес нюх! Heart Eyes

# 688
Толкова ли е взел за рекламата ? Евала, заслужил си ги е до последният цент ! Peace

# 689

Общи условия

Активация на акаунт