Отговори
# 690
Със вик на птици в съмналото утро

се ражда пак поредният ни ден…

И тръгва нероден към свойто трудно -

задъхан, жаден, вечно устремен.

Охлузен се провира в битието,

заченат в грях, живее в самота…

Отдавна си продадохме сърцето

на ония, със черните рога.

Навярно той ни праща лицемерно

да влезем в храма, като на парад.

Повярвали, че вече е простена

безумната ни, блудна суета.

А толкова е лесно да поискаш

най- искрената прошка… Погледни,

мечтите още могат да са чисти,

от болка може пак да те боли…

Когато дрипав скитник моли хляба

с очите на зловещата съдба…

Когато две деца безмълвно чакат

да ги дариш с протегната ръка…

Когато ти самият си прощаваш,

за всички неизречени лъжи.

Тогава и надеждата остава,

че Господ също днес ще ти прости….

Йорданка Господинова

# 691
Момичета, искам прошка, особено ако съм засегнала някого!  Heart Eyes

# 692
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Eх, Госпожата,
напълно споделям това мнение. (За Къванчо става дума, нещо не успях да цитирам от по-предна страница, не знам как става). И трябва да ти кажа, че изпитвам искрена благодарност за хубавите
снимки, които споделяте тук с останалите като мен, дето не знаят как се  постват снимки (то май само аз не знам). Особено твоите и на Терзийска снимките са винаги върхът, показвате ни възможно най-красив Киво. Много благодаря!

Скрит текст:
Забелязах, че моята любима и даже водеща мисъл е и твоя и ми стана много приятно. Знаеш ли чия е?

# 693
svetal4o27 , радвам се, че те радвам !   bouquet
За коя мисъл питаш ?

# 694
Госпожата,

За " Ако искаш да бъдеш щастлив - бъди!"

Шаане, много ти благодаря за отзивчивостта, но ми се вижда сложничко, ще пробвам обаче.
Момичетата в Кузейската тема ме научиха да правя спойлери и да слагам емотикони, сега ми предстои да науча и други неща. Но съм много зле, виж, че дори не можах да върна отговора на лични, ами занимавам тука хората със себе си.

# 695
Ще се научиш, мила! Hug С проба- грешка всички ще стане! Никой не се родил с умения, всички сме ги научили тук! Та и ти така. Не се притеснявай да питаш за всичко, важно е желанието ти! А ти ще успееш... само опитвай и не се отказвай! Утре ще те изпитам...  Grinning

# 696
Госпожата,

На Лев Толстой е ! Peace

Не се притеснявай да питаш, аз също тук се научих да слагам снимки и на разни други хитринки ! Peace

# 697
Госпожата,

Шаане, много ти благодаря за отзивчивостта, но ми се вижда сложничко, ще пробвам обаче.
Момичетата в Кузейската тема ме научиха да правя спойлери и да слагам емотикони, сега ми предстои да науча и други неща. Но съм много зле, виж, че дори не можах да върна отговора на лични, ами занимавам тука хората със себе си.

Отдолу под линията на поста на съответния човек пише лс, кликваш и ти се отваря личната поща, от която директно пишеш на този човек  Grinning

# 698
Ромина, благодаря, много сте мили всички. Това с "лични" веднага ще го пробвам, щото ми се вижда лесно. smile3525

# 699
Госпожата, много благодаря.
Скрит текст:
Много се радвам, че и аз мога да бъда полезна. Слушай сега, авторът на нашата любима и между другото много готина и остроумна мисъл, е Козма Прутков (не подскачай още!). Това е общ псевдоним на Алексей Толстой и братовчедите му, тримата братя Жемчужникови- Алексей, Владимир и Александър. Четиримата симпатяги се забавлявали и остроумничели под този псевдоним в периодичните издания , а после издали даже събрани съчинения. Те купили името от камериера на Жемчужникови, защото им харесало как звучи. Имат още много готини лафове и афоризми, но нашият най-много ми харесва. 

# 700
Госпожата, много благодаря.
Скрит текст:
Много се радвам, че и аз мога да бъда полезна. Слушай сега, авторът на нашата любима и между другото много готина и остроумна мисъл, е Козма Прутков (не подскачай още!). Това е общ псевдоним на Алексей Толстой и братовчедите му, тримата братя Жемчужникови- Алексей, Владимир и Александър. Четиримата симпатяги се забавлявали и остроумничели под този псевдоним в периодичните издания , а после издали даже събрани съчинения. Те купили името от камериера на Жемчужникови, защото им харесало как звучи. Имат още много готини лафове и афоризми, но нашият най-много ми харесва. 

Че що да подскачам ?! newsm78 Човек  се учи, докато е жив ! Само не разбрах защо ме попита, ако си знаела, можеше просто да споделиш тази ниформация ! Благодаря ти все пак !  Peace

# 701
Малко неподправена, истинска красота за лека нощ !  Hug

# 702
Добро утро, момичета ! Пожелавам ви успешна и усмихната нова седмица ! Hug

# 703
Госпожата,
попитах те, защото, ако знаеш - какъв е смисълът да ти казвам нещо, което знаеш?    love001

# 704
Госпожата,
накара ме много да се замисля.
Исках да те зарадвам, а не се получи. Ти мене ме зарадва, а аз тебе освен дето не можах, ами май нещо и наобратно се получи. Сори..

love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт