Отговори
# 150

Ми кЪ ! На нас тутакси ще ни пристане ! Laughing

На куп ли ще сме #Crazy

Момичета,много ми липсвате Sad,надявам се да имам повече време за темата и вас след офанзивата в която се намирам.Хубава вечер!  bouquet

А Къванч хич не е за мислене..... Joy

# 151
Той каза пред журналисти *не искам да се женя!*  Laughing И аз исках да се получи, но явно не това му е основна цел в живота  Mr. Green

Hug Защото не е срещнал такива дивни ккрасавици като нас smile3505,взех да заичам от мечтанието което ме обзема ooooh!
Жалко, харесвах ги като двойка Peace

Ми кЪ ! На нас тутакси ще ни пристане ! Laughing

Joy Joy Joy
Жалко, че сме бракувани  ooooh! МЪ ти къде без нас, Славенке!  Shocked

# 152
Скрит текст:

Аз се стягам за път и чеиз си нося............

Joy Joy Joy Joy
Да ти кажа, малко ти е прикята ! Пък и разбирам да скриеш някоя и друга годинка, ама джанъм, ти направо прокурорска възраст си се докарала ! Mr. Green

# 153
Славенке, вземи се Уръце, джанъм! Ще осъдят момчето за злоупотреба с малолетна!  Rolling Eyes

# 154
И ти много ни липсваш, джанъм беним ! Heart Eyes Надявам се скоро да си по- често сред нас ! Hug

# 155
# 156
Славенке, вземи се Уръце, джанъм! Ще осъдят момчето за злоупотреба с малолетна!  Rolling Eyes

Скрит текст:

Как да сложа този оригинал...Киво веднага ще се лепне за мен,а аз мисля и за вас...Нали ще го делим?????

# 157
Хубава работа!  ooooh! Къванч не знае какво иска, освен да иска нас де, но това няма да го съобщят по тв-то.   Blush  Crazy  Heart Eyes Сега, по моя преценка, спрямо зодията му и спрямо "прекрасния му характер", предвиждам, че ще се заиграе с разни лелки - зелки и тотално ще ми падне в очите.  Whistling Не искал да се жени, ми те децата не идват по поръчка и не ги носи щъркела. Искал 5 деца, за кога бе, приятелю. Като стане на 50 и тепърва започне да ги прави, не ми се мисли баща ли ще им бъде, дядо ли?  newsm78  #Crazy  ooooh! Извинете ме, но малко му се ядосах.  Wink

И, моля, като затръгваме към Киво, да не ме забравите.  Peace

# 158

Аааа, ТЦ ! Naughty Ти си му ядосана, няма да те взимаме ! Той сега има нужда от ласка, от утеха ...
И не разбрах- нещо против леличките ли имаш ??? Twisted Evil

# 159

Ей така ще седи и ще гледа!  Peace Чуди се с коя да се захване.  Peace

Изобщо няма да го жаля, щото той е сложил точката. Айде да не му е чак толкова тежко.  Peace

# 160

Аааа, ТЦ ! Naughty Ти си му ядосана, няма да те взимаме ! Той сега има нужда от ласка, от утеха ...
И не разбрах- нещо против леличките ли имаш ??? Twisted Evil

Ядосана или не, пак ще го утеша, какво да го правя, слабост ми е. Той може да е скорпион, но аз пък съм с асцендент скорпион!  Peace
Нали се разбрахме нещо за леличките? Аз визирах един друг момент от живота му, в който не знам каква муха му беше влязла в главата и се хвана с леля му Мелтем. Само стойте и гледайте, скоро Киво ще ни изненада.  Peace

# 161
Ми то сред леличките има по-умеЯтелни, напоследък е модерно  Mr. Green Като беше с Азра, та какво!? Пък и за мъж не е от значение, то предразсъдъците са спрямо жените. Кралицата,  Heart Eyes този начин на мислене винаги малко ме е притеснявал  ooooh! Пък и с леля му, както я наричаш, Мелтем, се чу че е бил по-щастлив. Само хорското мнение ги разделило. Тя е много интересна жена и не е и редно да я наричате *лелка*, не е на 70, като някои бг звезди, дето не се дават  Laughing

# 162
Аз пък го жаля ! На мен ми се струва, че кака му Азра го е попритиснала малце- и на нея биологичният и часовник тиктака.... А притиснеш ли един скорпи- Ромина да каже какво се случва ! Mr. Green
Не знам, скъса с Азра, филма му зацикли геройски.....ми ще го утешаваме, я !
Освен това, самият той казва, че възрастта не е от значение! Wink Ние сме 18 годишни девойки с 22 годишен опит- това е ! Laughing

# 163
А бе, аз не съм го докарала до 18, ама нейсе!  Laughing Аз например съм бял скорпион  Mr. Green Трудно се ядосвам, ама ядосат ли ме... направо ми причернява. А за съпруга просто не смея да ви казвам, като го притиснеш, обратно прави, дори и да мисли като теб

# 164
Ми то сред леличките има по-умеЯтелни, напоследък е модерно  Mr. Green Като беше с Азра, та какво!? Пък и за мъж не е от значение, то предразсъдъците са спрямо жените. Кралицата,  Heart Eyes този начин на мислене винаги малко ме е притеснявал  ooooh! Пък и с леля му, както я наричаш, Мелтем, се чу че е бил по-щастлив. Само хорското мнение ги разделило. Тя е много интересна жена и не е и редно да я наричате *лелка*, не е на 70, като някои бг звезди, дето не се дават  Laughing

Ромина,  Hug не ме разбра. Аз нямам нищо против Мелтем, напротив виждам я като една много интелигентна жена. Но на Киво му е леля, добре, може и кака.  Peace Няма значение, нещо не мога да се изразя правилно, просто чета в другата тема и съм като гръмната.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт