Отговори
# 240
Славенка,  Heart Eyes ! Берен не се е разделила с Кенан, за съжаление, все още са си заедно .
Момчето вече е загладил косъма, с всеки ден става все по- красив ! Heart Eyes Crazy Embarassed

Джанъм Grinning,няма лошо,щом се харесват и обичат /умна е Берен,той красив по гномски,тя по каноните на майката природа/....Нали знаеш,любовта е сляпа.....А Къванч,дали защото му липсва Азра Mr. Green или както е в природата,мъжкия си сменя оперението за да намери най-подходящата женска...и при него така,красив..и дано си намери някоя кака Whistling

# 241
Ми той от мъка по кака си Азра ходи да играе по картингите, зер, трудно я прежалва..  Mr. Green

# 242
Мъка,Ромина,мъкааааааааааа голЕма ще да е....Той на картинги,тя на пазар на Нишан ташъ  newsm78,тъй ли се пише.....И кога пак ще се събират?

Хубав празник утре на всички,според настроението и желанието!  bouquet

# 243

Едно момиче от Луната
 На шията ти - топъл отпечатък.
 Целувах те. На сън. Но те целувах...
 Когато се събудиш, ще ме чакаш.
 И аз ще дойда. Влюбена до лудост.
 Ще дорисувам с пръсти по гърдите ти
 картината, започната в съня ми.
 А между устните ни - шепот на обичане
 ще ни напомня, че сега сме будни.
 Ще съблека въздишките на мрака
 и лунната ми кожа ще изгрее.
 В извивките на дългото очакване
 ще се намерят дланите ни. Ще се слеят.
 И сигурно ще завали. Небето
 ще се разплаче за доброто си момиче.
 Но пак ще е щастливо. Ето -
момичето е влюбено... Обича...

автор caribiana

# 244
Мъка ами, ма нека малко си починат, пък после пак.. Като ги не ще никой друг...  Whistling

# 245
Славенка, точно като герест петльо е напърчил перчема, нали ?! Laughing Няма как да го пропуснат каките, да видим коя ще го утеши ! Wink Зер, срамота е, сам да се глади, значи ! Crossing Arms
А за Берен - тъкмо това рекох и аз -живо доказателство, че любовта е сляпа ! ooooh!

Мъка ами, ма нека малко си починат, пък после пак.. Като ги не ще никой друг...  Whistling

Joy Joy Joy Joy Май така се получава ! Peace

# 246

Като ги не ще никой друг...  Whistling

Май е тъй,кой знае какво чудо на майката природа е Къванч в реалния живот... #Crazy

# 247
Не е честно да се пускат такива снимки, като тази с ютията, по вечерно време   Embarassed

# 248
Не е честно да се пускат такива снимки, като тази с ютията, по вечерно време   Embarassed
Ама хич даже ! Crazy

# 249

Търся си добра и харна женица,да ми глади блузЕтата,да не застава пред мен на обществени места или камерите,да говори малко,да не е много дълга и кг да и са в норма /за икономия/....и да не знае песента "Киво,ей сега ще ти дръпна въркузууна
да те видя каква ще направи муцуна...."

# 250

Търся си добра и харна женица,да ми глади блузЕтата,да не застава пред мен на обществени места или камерите,да говори малко,да не е много дълга и кг да и са в норма /за икономия/....и да не знае песента "Киво,ей сега ще ти дръпна въркузууна
да те видя каква ще направи муцуна...."

Joy Joy Joy Joy

Така ми липсваше, джанъм беним ! Heart Eyes

# 251
Е, че що, то по вечерно време не е лошо такъв гладач да имаш  Whistling
Тук се говори, че Къванч е много труден характер, но не знам дали е вярно.  Rolling Eyes
Пък на Берен белким и просветне след време  Laughing

# 252
Какви блузЕта, какво говорене - дърпайте въркузууна по-скоро! Joy

# 253
Ааа, сакън! Не може неизгладени на работа!  Naughty

# 254
Ааа, сакън! Не може неизгладени на работа!  Naughty

Може, може ! Wink Пък и както не обичам да гладя, на мен вързалките ми дайте ! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт