Ин витро- клиника Селена №7

• 46 060
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
tachi-pa, kokona20, от лепенките все още имам белези където съм ги слагала и кожата се лющи, въпреки че я хидратирам. Спряла съм ги долу- горе преди 7-8 седмици, но още ми напомнят за себе си. Но за мен по- кофти лекарство от утрогестана няма.
kokona20, не можах да разбера твоят случай, но знам за какъв край се бориш- стискам ти палци!
Успех на всички Hug! Мамите с бебоците, как са слънцата ви bouquet?

# 616
ИКСИ,миналата седмица пътувах от южна България до Горна и минах през прохода на Републиката...пътя е чудесен.Няма нито една дупка,върви в три платна(като магистрала) и няма завои(почти).

# 617
ИКСИ стискам палчета с моята женска банда този път да си най щастлива миличка newsm44 newsm44 newsm44.Моите бебки в понеделник ще ги изпишат,Симона е готова и сега за изписване,но изчакваме Михаела още малко за да ги изпишем наведнъж newsm32 newsm32

# 618
  • UK
Ками това е чудесно  bouquet Hug ZU-555 благодаря  Hug

# 619
Здравейте момичета току що се връщам от док.пред кабинета му имаше страшно много момичета незнам защо и на мен каза да отида толкова рано.Както винаги много бързаше за операция прегледа ми трая 2 мин. ,лигавицата ми е с 1 мм по-малка от миналия преглед,но той каза че идеална,но аз притеснявам немога да се съглася.Минали месец ми каза че е възможно да спадне от прогестероновите препарати,но аз все още не съм пила такива,от утре ги почвам, което означава че май още ще спадне.В понеделник съм пак на преглед.Даже неможах да го питам за лепенките.Незнам какво да мисля вече много се обърках.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 13:52 от tachi-pa

# 620
  • UK
Здравейте момичета току що се връщам от док.пред кабинета му имаше страшно много момичета незнам защо и на мен каза да отида толкова рано.Както винаги много бързаше за операция прегледа ми трая 2 мин. може и по малко без да преувеличавам,лигавицата ми е с 1 мм по-малка от миналия преглед,но той каза че идеална за което аз немога да се съглася.Минали месец ми каза че е възможно да спадне от прогестероновите препарати,но аз все още не съм пила такива,от утре ги почвам, което означава че май още ще спадне.В понеделник съм пак на преглед.Даже неможах да го питам за лепенките.Незнам какво да мисля вече много се обърках.

tachi-pa Hug а колко мм трябва да е, казвал ли ти е?

# 621
tachi-pa , колко ти беше сега лигавицата?

Спомням си че, моята на последния преглед преди пункцията беше 11мм, а три дни след това, на прегледа преди трансфера беше спаднала до 7,5мм и на мен ми каза, че е от прогестероновите препарати /дори и да не си пила, нали прогестерона е водещия хормон през лутеалната фаза/, на мен ми се стори много тънка, но док каза, действаме, добре е лигавицата и върнахме ембрионите.

Всъщност какво се разбрахте, как действате?

# 622
По принцип незнам колко мм е идеалната лигавица,но миналия месец на 9-ти ден беше 8,4мм,на 12-ти ден-11,6мм,на 14-ти ден 8,4мм тогава отложихме трансфера защото док.каза че не че е невъзможно да се забременее с такава лигавица но по добре да изчакаме.Сега на 9-ти ден беше 11,1мм,а днес на 12-ти ден е 10,2мм макар че док.каза че е идеална,от утре като почна да пия и прогестероновите препарати то пак ще спадне като миналия път,доста вече се обърках.Всеки път искам толкова въпроси да му задам а той все бърза за някъде изобщо немога да го попитам разни такива неща.Ето това ме дразни,въпреки че даваме толкова много пари а дори немога и въпросите си да задам.
В понеделник пак съм на преглед ivetod това се разбрахме с док.,ама тоя път ще ида още в 7,00 часа да съм първа.

# 623
ivetod ти с тази лигавица ли забременя с Божидар?

# 624
Върти ми се в главата, че моята лигавица на трансфера беше 9 мм.

# 625
Благодаря ти george_80 за отговора това ме обнадеждава.В понеделник определено ще си задам всички въпроси и ще докладвам.

# 626
тачи- па ти при Ставрев ли беше?

# 627
  • UK
tachi-pa  Hug а защо не позвъниш на някоя акушерка? На мен Ставрев ми е казвал ако имам проблем да звъня на някоя ( аз имам определена де Mr. Green) ама и от тях можеш да получиш съвет а и те, по-могат да го запитат и да ти върнат обаждането Thinking
Много странно аз досега съм имала само пресни ЕТ и прогестерона ми е вкл винаги след ЕТ а не преди него, както е тука при ЗЕТ newsm78
[/color]

# 628
george_80 не  съм при Ставрев при Минев съм.
kokona20 не ми е удобна да звъня на акушерките при положение че преди няколко часа съм била при док.Не искам да поставям компетентността на лекаря под съмнение, само ме притеснява факта че и те са хора и те могат да сгрешат,а аз вече толкова съм си патила че гледам всичко да изпипам добре при един отрицателен тест да не се обвинявам че това не съм проверила или че еди какво си не съм видяла.А той така като бърза все и ме е страх да не изпусне някоя малка подробност,която да ми коства пак опита, затова съм толкова да кажем "превъзбудена" днес от емоции.Но пък ето писаха момичета с по малка лигавица и с успешни опити може пък аз да греша.Относно прогестероновите препарати те се изписват от деня на пункцията не от трансфера,аз в момента нямам овулация заради естрофема който пия и затова се взема 13-тия ден като предполагаема овулация и започвам с прогестерона.

# 629
  • UK
george_80 не  съм при Ставрев при Минев съм.
kokona20 не ми е удобна да звъня на акушерките при положение че преди няколко часа съм била при док.Не искам да поставям компетентността на лекаря под съмнение, само ме притеснява факта че и те са хора и те могат да сгрешат,а аз вече толкова съм си патила че гледам всичко да изпипам добре при един отрицателен тест да не се обвинявам че това не съм проверила или че еди какво си не съм видяла.А той така като бърза все и ме е страх да не изпусне някоя малка подробност,която да ми коства пак опита, затова съм толкова да кажем "превъзбудена" днес от емоции.Но пък ето писаха момичета с по малка лигавица и с успешни опити може пък аз да греша.Относно прогестероновите препарати те се изписват от деня на пункцията не от трансфера,аз в момента нямам овулация заради естрофема който пия и затова се взема 13-тия ден като предполагаема овулация и започвам с прогестерона.

Ооо аз съм нямала в предвид, че като им звъннеш да попиташ нещо, подлагаш нечия компетентност под съмнение ooooh!
Иначе, аз пункции съм нямала в случая, който описах и казвам, как е било при мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт