Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 179

• 26 213
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Ужасно се ядосвам на тази тъпа ситуация-Фърат покрай 20 мин. се скъса да дава интервюта -през ден през два е по вестниците,като че ли той е най-важният в сериала.Нашият -йок!

# 47
  • Пловдив

Марианка,на това награждаване Керем Чатай се беше лепнал за Енгин като първа дружка,ама сега мълчи като да не казвам какво! smile3512

Да, ето снимката. Но и в онзиденшните награди, К.Чатай спомена сериалчето ни, че е прославило турското кино зад граница. Не може да му се отрече това. Беше поканил Енгин на сватбата си...Те по продуцентски къщи и телевизии имат квоти за награди от министъра им. Наградиха играещи към момента актьори. Станахме параноички от липсата на информация за нов проект на Енгин. Но това е той, наш Енгин.  От скромност не могат да го фотнат някъде, че да мирясаме малко. Нали като се снима с някой фен все казвал - да не се слагат в нета.

Ето линка:
http://www.alieyuboglu.com.tr/dizi-tutturmanin-puf-noktalari/ 

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 22:44 от mariana51

# 48
      Марица, да е Честит рожденият ден на синчето ти! Да е преди всичко жив и здрав! Голям късметлия и да жъне успехи във всяко едно начинание! Това е за теб:

Наздраве - за твое и негово здраве!

Скрит текст:

Добра да бъде вечерта за всички! Марианка, Марица, Дива, Марта49, Дилеми, Елинор - правите страхотен преговор момичета! Невероятни сте! За такива като мен, технически "куци" и само четящи от балкона сте като балсам за душата, за което безкрайно Ви благодаря!

Наздраве и за вас в тази неделна вечер.

Скрит текст:

# 49
  • Пловдив

Ужасно се ядосвам на тази тъпа ситуация-Фърат покрай 20 мин. се скъса да дава интервюта -през ден през два е по вестниците,като че ли той е най-важният в сериала.Нашият -йок!

Фърат е манекен...Той знае как се правят стойки и пози. И какво от това. Ние нали знаем кой е Фърат и какво може. Като го гледам колко е олесял....половината глава му е станала чело...мале, отвратително от моя страна....

# 50
Благодаря! И аз си умирам за преговора тук...

# 51
Ние така си мислим за него ,ама момичетата в 20 мин даже много си го харесват.Според тях играе супер. Joy

# 52
Момичета  Hug
Имам едно процедурно предложение! Предлагам да започнем да визуализираме нов проект на Енгин. Вместо да се ядосваме, че никъде не го виждаме, да започнем да мислим позитивно и представяйки си какво точно искаме да гледаме с него (но сериозно и с детайли), мисля че скоро то ще се сбъдне! Не искам да критикувам никого, че се тревожи прекалено за него, а чрез метода на визуализацията да накараме Енгин да започне нов проект!  Hug
(дори и преговорът, според мен малко или много ни връща към кариерното минало на Енгин - като не искам това да звучи като критика, а просто да се опитаме да си го представим много силно и в нещо ново  Hug  )

# 53
Момичета,приятна вечер на всички! Hug Hug Hug
Миранда,това го предложих преди,но се взе на майтап.
До утре!

# 54
Момичета  Hug
Имам едно процедурно предложение! Предлагам да започнем да визуализираме нов проект на Енгин. Вместо да се ядосваме, че никъде не го виждаме, да започнем да мислим позитивно и представяйки си какво точно искаме да гледаме с него (но сериозно и с детайли), мисля че скоро то ще се сбъдне! Не искам да критикувам никого, че се тревожи прекалено за него, а чрез метода на визуализацията да накараме Енгин да започне нов проект!  Hug
(дори и преговорът, според мен малко или много ни връща към кариерното минало на Енгин - като не искам това да звучи като критика, а просто да се опитаме да си го представим много силно и в нещо ново  Hug  )

Един моноспектакъл - Енгин срещу Енгин... Simple Smile))) В бойните сцени ще стане интересно.... Simple Smile))

# 55
Приятна вечер!:-))

# 56
Лека нощ!

# 57
Лека на всички Simple Smile
Аз например бих го гледала в 1001 нощ (като Онур) с огромно удоволствие!
Нека, който не приема визуализацията за майтап, да пише в каква роля вижда Енгин  Hug
(между другото не е никак лесно да си го представя в нова роля, което предполагам важи за всички ни)

# 58
  • Пловдив
Ние така си мислим за него ,ама момичетата в 20 мин даже много си го харесват.Според тях играе супер. Joy

Че той Фърат там е най-красивия актьор....Все отбор красавци....като бутнеш единият, другите сами падат. Кастинг и половина от мъжки актьори....

# 59
Лека на всички Simple Smile
Аз например бих го гледала в 1001 нощ (като Онур) с огромно удоволствие!
Нека, който не приема визуализацията за майтап, да пише в каква роля вижда Енгин  Hug

Ми аз вече го турих в много роли... като цар Леонид, като Зоро, като Фан-Фан Лалето... романтичен герой - да има екшън, да има целувки, да има РОМАНТИК-РОМАНТИК. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт