Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 179

• 26 232
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Браво на всички Ви!!!

Марта май изпих повечко от тези хапчета  hahahaама лошото е че искам още.
 От нета ли е от  форума ли е ама направо ми идва да стрелям.Тъкмо напиша  мисълта си и йок не ми дава да публикувам направо забива.

Но аз по Мукадески нахална опитвам пак. Mr. Green

Много ме е яд че не мога да изгледам клиповете ,които сте качили,но тук на тръстиката няма как,но пък като се прибера ще се отдам на това удоволствие  с радост.

Остана нещо от мисълта ми и да я споделя докато не е излетяла съвсем.
Фг не беше празнувала никога  Св Валентин,но този  първият  никога няма да го забрави и ще чака  всеки следващ с радост и пърхащи пеперуди.
Керим направи всичко по силите си ,за да я накара да се почувства единствена  за него и обичана  ама чоок.
А целувката ,ох тази целувка -беше чакана и толкова желана и от двамата .Имаше и притеснение ,но то беше след нея.Керим чакаше реакцията на ФГ,а ФГ незнаеше какво да прави с ръцете си  та  те трепареха от  вълнение  както  сигурно и цялото и тяло и за това тя каза толкова  простичкото лека нощ и чудейки се какво да прави се пибра в стаята си,за да изживее още много пъти това сладко принеснение.
А Керим леко ошашавен,но   набързо  осъзна истината ,а тя е че Фг му отвърна на целувката и  нещо повече тя се отдаде на тази целувка  от душа и от сърце с цялата и невинност и неопитност  само както тя може и това го накара да не стъпва на земята от радост.
Страхотна сцена.Адмирации за Хилал и за Е и М .И отново блестяща игра на Енгин и на Берен.Затворени очи   на Фг вземане на  лицето с длан от Керим  /ах тези длани божеее само Енгин може да подлуди едан жена с тези ръце и жестове с тях/  и останалото е любов.
Пак тия дни попаднах на тази фраза” Преживяването беше толкова красиво ,че немога да го опиша  с думи,трябва да се изживее”
За наша радост Марта може и да облича в думи тези прекрасни изживявания.
Аз малко се олях /Марица  Wink /но винаги е така като гледам как Ф и К са щастливи

Марица Peace за сравнението

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 13:51 от KIKI 75

# 466
Понеже не съм много наясно със следенето на рейтинги... Отмъщението не е в тоя ден, та го няма в таблицата, или аз не съм го видяла? И как вървят нещата със сериала на Берен по повод гледаемостта?

# 467
Привет,момичета! wavey wavey
Страхотен преговор благодарение на Марианка   bouquet
Дилеми   bouquet
хубавите клипове,сложени от Гони,Валя,Дилеми  Hug Hug
и прекрасните клипове на Марта и Ди..ва  newsm51 newsm51
Маричке   bouquet чудесен колаж
Поднасям ви фенски клип,не е нов,но е свързан с днешната
преговорна серия
My Dreams

# 468
# 469
# 470
# 471
# 472
  • Пловдив

Славата на Енгин извън Турция....В гръцко списание...

# 473
# 474
Перфектни снимки Елинор !

Ама какво ще кажеш за тази "муцунка"
Страдащ, смеещ се, тъжен, радостен, нещастен, щастлив - всички състояния може и без думи да ги изиграе - и най-важното да накара да му повярват !

Търся нещо интересно назад - като го открия ще ви го сложа  - намерих еднаквост и не съвсем при Мустафа Булут и Керим

# 475

Лелееее,любовта на феновете не признава възрастови граници.... Joy Joy Joy

# 476

Момичета,няма да ви казвам колко сте прекрасни и какъв чуден преговор сте направили-вие си знаете.Затова приемете тези цветя като благодарност.Това е един от най-хубавите епизоди във филма ни.

# 477

Марица ме "подскукуроса" с нейните сравнения и ....

Сетих се за една песен на Г. Христов "Черно и бяло "

"...Черно и бяло в нас се преплитат
във неделим кръговрат.
Черни и бели откъсват се дните
от календара живот...

Без радостта и мъката събрани,
нима човек е истински живял? "

# 478

Марта  Hug погледите на Керим нямат нужда от думи,очите сами говорят... Simple Smile

# 479

Време за кафе със

разсънващите се   Мустафа Булут и Керим

Общи условия

Активация на акаунт