Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 179

• 26 212
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Нищо,нищо,ти си твори,има място за нови дискове!
Сега аз невинно да попитам-вчера като нищихте този сайт за турско кино и т.н.-Джевдет бей ще го бъде ли или не?

Казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш?  newsm78 В оня сайт го пишат като проект и участие, но като игрален филм... а дали ще го бъде, или не - Божа работа.

# 496
Сега аз невинно да попитам-вчера като нищихте този сайт за турско кино и т.н.-Джевдет бей ще го бъде ли или не?

Велиянче, да ти отговоря най-невинно, че никой нищо не знае! Успокой сърцето и ума си и Бог да те дари с търпение!  Simple Smile

# 497

Велиянче, да ти отговоря най-невинно, че никой нищо не знае! Успокой сърцето и ума си и Бог да те дари с търпение!  Simple Smile

Joy Joy Joy

Валенце... пощуряхме всички вече. Simple Smile))

# 498
Вале,аз не съм от тези дето се смиряват-ядосана съм ,ама много.Този нов проект на Енгин стана световен проблем.

# 499
Вале,аз не съм от тези дето се смиряват-ядосана съм ,ама много.Този нов проект на Енгин стана световен проблем.

Аз също съм ядосана, изнервена, притеснена. Ама каквото реша, правя го тихомълком. Вече не мога да стоя мирна.

Предлагам всички да пращаме запитвания до админите на фен стр., какво става с ЕА. Така де, тия админи само за снимки със сърчица ли работят, да си задействат връзките и да изкопаят малко инфо!

# 500

Аз също съм ядосана, изнервена, притеснена. Ама каквото реша, правя го тихомълком. Вече не мога да стоя мирна.

Предлагам всички да пращаме запитвания до админите на фен стр., какво става с ЕА. Така де, тия админи само за снимки със сърчица ли работят, да си задействат връзките и да изкопаят малко инфо!

Heart Eyes   Hug

Joy Joy Joy

# 501
# 502
Вале,на моето безпокойство админката на българския фен клуб ми отговори със "Спокойна вечер!".Така че от тях никаква инфо няма да получиш.Единствена надежда остават Едже и Хилял,но координати няма.Трябва да пишем като едно време-На село,за дядо-ние да пишем Истанбул,Ай Япим,за Едже Йоренч. Joy Joy Joy

# 503
  • AMS

Велиана, Валя, Марица, .... а и другите, които не са изразили открито мнението си!!! Искам да ви предупредя, че всички вълнения и терзания, за това къде съм, как съм, работя ли, почивам ли и ...
са вредни за вашето здраве!!! rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аллах раат версин! Praynig
От пресгрупа - Ни чул ни видял Енгин  Joy Joy Joy Joy Joy

# 504

Според моето скромно мнение, момчето ни  .... работи! Peace Peace

# 505
  • Пловдив

Eнгин и Илкер в сцени от БЧ. Страхотни скици.

# 506
Дива,много смешно ,джанъм-подигравай се ти с нас! Joy Joy Joy

Наистина са големи скици двамата-видяхте ли Енгинчо в БЧ  в къщата на тате Фахретин?Илкер сега се прави на екшън герой в минутите-още не му се получава кой знае колко добре,но е поносим.

# 507
Що, бря, Енгинчо мъ тури у кюпа на тия, дет не съ се изразили? Simple Smile)) Мчи аз илядо пъти рекох: ше чекам. Simple Smile)) Докът го правя, следвам Муза, преговарям, откривателствам и тъй нататък... Вервам, че ш`съ явиш кът "Радецки" - с гръм, мама... Simple Smile))

А... да не забравя да ти река - поръчАла съм си цел кашон от сърцевидните апчЕта на Марта... ни съ бой, мама... и за година мое да стигнат, ако не реша да съ самозатрия с едновременното им употребление... Simple Smile))

# 508
  • AMS
Дива,много смешно ,джанъм-подигравай се ти с нас! Joy Joy Joy

Наистина са големи скици двамата-видяхте ли Енгинчо в БЧ  в къщата на тате Фахретин?Илкер сега се прави на екшън герой в минутите-още не му се получава кой знае колко добре,но е поносим.

Велияна, аз не се подигравам. Аз съм в много тежка форма на депресия, ooooh! ooooh! ooooh!
че чак ме избива на агресия.
Обмислям даже форма на бойкот от моя страна, но не мълчалив, като неговия!
За да са ви под ръка - ето ги

Скрит текст:

# 509
До пресгрупа - Ни чул ни видял Енгин

Dear Sir/Madam,

Благодарим Ви за грижите относно нашето здраве.
То ще се подобри значително, ако оганизирате прес-конференция с г-н Акюрек
по повод новия му творчески проект. Да спрат спекулациите с името му, да не си прави никой реклама за негова сметка.

Ако Вашата загриженост е искрена, в което не се съмняваме, ще ни дадете информация и относно личните проекти на г-н Акюрек - къде живее, с кого, има ли си sevgili, и всичко за нея!
Много ще се успокоим, ако разберем какви книги обича да чете г-н Акюрек, каква храна предпочита, кои са любимите му заведения, приятели и колеги, ползва ли Интернет, чете ли форума на бг-мамма, какви са родителите му, брат му, снаха му и другите роднини...с една дума, нищо лично, само имейла и телефонния номер!

Надяваме се, че нашето сътрудничество ще продължи и в бъдеще.
С нетърпение чакаме Вашия отговор.
С уважение,

......................................

Председател на Сдружение Терзаещи се мамчета

Общи условия

Активация на акаунт