Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 179

• 26 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив

Ухааааа. PSY - GANGNAM STYLE - стига му толкова....

http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

# 526
Маричке,лека и на теб! Simple Smile Simple Smile

# 527
  • AMS
Момичета извинявам се ,че нахлувам в темата ви но следя Twitter и там феновете също са развълнувани от това,че няма инфо за проектите на Енгин.Но вчера излезе една информация ,че вероятно Енгин ще замине на обучение в Щатите.Някой добирал ли се е до такава информация и дали би било вярно.Още веднъж се извинявам но и аз съм фенка като вас.
Никол, Благодаря ти, че те има!!!
Назначена си за наш специален пратеник в Twitter!!!
Димана, ти си Главен  съветник!

# 528
Никол, не се извинявай, ами направи един ускорен курс, че в туитър съм като пате в кълчища.  Simple Smile

Знаем, че там също има вълнения и кампании, но не можем да се присъединим, липсват ни умения.

Наистина, ако можеш да зададеш въпрос на Едже ли някой друг колега на Енгин, ще е доре.

Димана, винаги съм готова да си поправя пропуските. Не може без психолог, права си! Но не за Енгин, за фенките!  Simple Smile

# 529
  • Пловдив

Момичета извинявам се ,че нахлувам в темата ви но следя Twitter и там феновете също са развълнувани от това,че няма инфо за проектите на Енгин.Но вчера излезе една информация ,че вероятно Енгин ще замине на обучение в Щатите.Някой добирал ли се е до такава информация и дали би било вярно.Още веднъж се извинявам но и аз съм фенка като вас.

И в дизифорума говорят за това. Това са предположения - фенски естествено. Дебатите са големи. За какво образование ставало въпрос, та той си го имал. Език можело да се учи навсякъде. Затова си мисля, че и тези приказки са от нямане на информация. Откъде ще знаят, няма кой да им каже...Загадки и догадки. Те в едно кафене не могат да го фотнат, та някой ще знае нещо за плановете му. Всички са/сме луднали.....

Забравих - добре дошла....пиши каквото прочетеш в туитър...Важно е да сме заедно.  txtloves

# 530
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=AJefpWGw7HU

Прекрасно, гледано, но за преди сън....

# 531
  • Пловдив

Няма нощна смяна май.....

# 532
# 533
Марианка,клипчето с Dolama мога да го гледам цяла нощ  #Crazy

# 534
 Не, не Когато не е ясно ние не т знам нищо, но можем да се научим Енгин Akyürek искаме тон
 Retweeted от Енгин Akyürek
 Виж разговор
21m zey не @ 80zeNep
@ oyuncularsitesi Akyurek Питърс награда, моля дайте някаква информация в една картина, когато искате да вземете вече е възможно tþkler
   yuncularsitesi Питърс Akyurek gelmiyecekmi да прибере наградата? с нетърпение чакат над неговата фотографска
Разширете
12m meleksu @ meleksu77
@ oyuncularsitesi Енгин Akyürek моля дайте някаква информация, когато наградата ще бъде
  но нейните: D
 Това са туитите от последните минути.Чака се някаква награда.

# 535
Nikol  newsm51 и ние чакаме....снимки от
връчването,но кога ще стане,никой не знае newsm78

# 536
# 537
  • AMS
Никол, Благодаря ти!!!
А! Нямало нощна смяна?
Ами то като се напече положението, някой побързаха да си легнат рано рано!? rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Тук съм, тук съм и за да не се ядосвам сама, пускам този стар клип / знам, че съм гадна Twisted Evil/

# 538
  • Пловдив

От мен лека...и чакането продължава във всички посоки....

# 539

Марианка,лека нощ! Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт