Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 179

• 26 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, нощна смяна! Simple Smile)) Нямате грешка! Simple Smile))
Хубав ден на всички ви желая! Simple Smile Пък дано с приближаването на раждането на Енисе започнат да идват и повече новини за Енгин... Берен не излиза от обхватите на обективите... макар, че и при нея не всичко е ясно. Simple Smile)

# 556
  • Пловдив

Добро утро и от мен....Да имаме прекрасен четвъртък - с надежди...

# 557
ДОБРО УТРО   
Снощи много ми се спеше и не ми беше до писане.Виждате в Twtter могат да се пращат малки текстови съобщения.Все още не съм попадала на туити на тези две админки.Ще се постарая да ги намеря но щом толкова питане има а няма отговор ...Все пак ще следя развитието на нещата и ще се помъча да си пиша и с други фенове.По принцип следя филмовата преса в Турция и няколко фен клуба. Приятен ден и ще се радвам ако мога да съм от полза.

# 558
# 559
  • София
Здравейте,  wavey момичета! Лек и успешен ден на всички!

Вечерната и нощната смяна са били на ниво, сега е ред на дневната!

# 560
  • Пловдив

Колажче, много добро....

# 561
  • София
Марианка, момичета, започвам!

63-та серия. Началото на края.

Хаджер току що е казала на Фатмагюл, че Мустафа е прострелял Керим, той е убил и Вурал.
Х: Сега… Ако през цялото това време Мустафа е бил твоята голяма любов… Сега всичко зависи от теб. Научи истината. Сега животът на Муста е в твоите ръце, Фатмагюл.
Хаджер става, права е и Фатмагюл, гледа я втренчено.
Идва Рахми - Какво става? Какво ти каза тази?
Хаджер тръгва
Х: Вече не мога да нося тази тежест, писна ми да се боря с твоята сянка… Знаеш ли, че искаше да кръстим нашето бебе Мурат?... Животът, който е искал да живее с теб, наказвайки се го живее с мен. Затова ме мрази...

Ф: Трябва да докажеш всички тези неща, които ми казваш.
Х: Не. Казах това, което имам да казвам. От тук нататък, ти ще решиш какво ще става, Фатмагюл.
Ф: Как мога да ти вярвам?
Х: Кое да те накарам да повярваш? Че Мустафа е убиец или че още те обича?
Фатмагюл иска да отидат веднага в полицията, да разкаже всичко, което е разказала на нея. Хаджер отказва, тръгва си.
Х: Ти ще решиш какво ще стане с Мустафа. Това наказание е достатъчно и за двама ви.

Излиза, Фатмагюл тича след нея, вика, иска да я спре…
Хаджер се качва в колата, тръгват… Рахми притичва,
-  Избяга! Избяга!Рахми се мъчи да запомни номера на таксито…

# 562
  • София

Хаджер седи напрегната, мълчалива …
С: Разказа ли всичко? тя кима - Не с намеци, каза ли им точно и ясно…? Ее, какво ще стане сега? Ще кажат ли на полицията?
Хаджер продължава да мълчи, вади телефона си. На Мустафа ли се обажда?... Всичко излезе наяве вече…

# 563
  • Пловдив

Дилеми, момичета, започваме.... newsm51

В тази серия се получи гаф - края на 62 серия вали обилен сняг, а в началото на 63 все още не...Вероятно природата се е намесила в заснемането на кадри напред...и ползване на такива снимани по-рано.
.............................
Хаджер стовари отговорността за вината на Мустафа на Фатмагюл. Керим и Фатмагюл отиват в полицейското управление. Йомер ще е с тях.....

# 564
  • София

Решат говори с Мустафа... Не е време да се мотаят, задължително трябва да предприемат нещо…Трябва да намерят най-подходящите земи, преди да са вдигнали  цените…
Звъни телефонът на Мустафа, той поглежда, не вдига…
Хаджер пише съобщение…
- Сега ще отговори...
Моли Сами да спре колата. Той я съветва да се маха... Ако Мустафа я хване, ще стане лошо…

# 565
  • Пловдив

Ф: "Нищо ли не може да направят, преди разрешението на прокурора в Измир?"
К: "Ще направят, но делото се гледа в Измир и обменят информация."

# 566
  • София

Решат продължава... За да се справи с тази работа, Мустафа трябва да отиде до Ълдър, да проучи  коя земя ще им е от полза. Кои собственици имат дългове, кои са притиснати…
Мустафа получава съобщението на Хаджер, чете го
- ”Разказах всичко на Фатмагюл. Вече знае че си убиец.” ... гледа втренчено… Ругае- По дяволите!

Звъни на Хаджер… Крещи й, пита я какво означава това? Луда ли е, как е могла да направи това…Ще я убие! …
Х:Фатмагюл вече знае, че ти си убиец. Казваше, че и тя те обича! Хайде виж сега колко те обича! Тествай любовта й. Съдбата ти е в ръцете на жената, която обичаш, Мустафа! Вече си сам с миналото си и с бъдещето си.

Мустафа все още не може да повярва, че тя е направило това… Старае се да говори спокойно,  пита я къде е, да дойде при нея…
Х: Аз ще избера името на бебето ми, няма да е Мурат. Ще го родя далеч от мръсотията, в която си затънал. Довиждане, Мустафа!
Хаджер затваря. Мустафа ругае, ядосва се.
Р: Какво е станало? Какво е направила жена ти?

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 12:09 от Dilemi

# 567
  • София

Фахретин пак е при Сердар.
Сердар се сърди… Омръзна му тази работа, какво още искат от него, да го оставят на спокойствие. Разказал е всичко, което знае. Развалил е отношението с приятеля си, станал е клеветник.
Фахретин го пита, наистина ли вярва, че Мустафа е невинен, спокоен ли е наистина. Обвинява се, че е предал приятеля си, но знае, че е прав. Мустафа изобщо не е невинен, това всички заедно ще го разберат…
Ще е тук известно време, пак ще се видят…

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 12:14 от Dilemi

# 568
  • София

Мелтем звъни на Мустафа. Не отговоря, странно... Дали се е случило нещо? Тази работа много притеснява Ендер, по въпроса с Мустафа направиха грешка…

# 569
  • София

Всички Яшаран са в кабинета…
Р: Точно когато всичко започна да се подрежда…
Ами ако жената блъфира… Не изглежда така… Защо е направила такова нещо… Кой знае какво се е случило между тях… Сигурно така си отмъщава на Мустафа, а така и на тях навлича проблеми… Ако заловят Мустафа, този път няма отърване… Къде е сега Мустафа?… В сигурни ръце е… И да го хванат, и да избяга, това ще ги засегне… Трябва да не го изпускат от очи… Ако той изгори, и тях ще погуби…Трябва да попречат на полицията да го залови.

Общи условия

Активация на акаунт