Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 179

• 26 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Мукадес изгаря от любопитство как е минала ПБН на Мерием....а Мерием и разказва за езерото, за природата....Фатмагюл разказва за Св. Валентин.
.................
Ф: "Няма да ме оставят да се зарадвам на нищо добро, което се случва в живота ми. Защото нещо притеснително се случва веднага след това."
...............
Керим чу Мукадес....
Муки: "Но виж... Мустафа даже убиец стана заради теб. Той съсипа и своя животза да отмъсти за теб. Керим няма да е щастлив, когато чуе това....."

# 586
  • Пловдив

Фахретин се обажда на Керим.
К: "Добре сме. Не отговаряш на обажданията ми."
Фахретин: "Бях в прокуратурата в Измир."
К: "Е, Сердар даде ли показания?"
Фахретин: "Да. Мустафа е взел лодка тази нощ. Има много свидетели. Мустафа е прецакан, Керим."

# 587
Мерием и Кадир съвсем заслужено са на краткият си меден месец - хем се опознават взаимно, хем се наслаждават на природата, но в ума им са ... естествено  и "децата".

Те също трябва да са щастливи - заслужават го, заради своята борба, заради любовта която са открили взаимно един в друг.

Обаждат се да проверят как са  - всичко привидно е наред,  звучат  спокойно, но едни покупки е малко съмнително да бъдат причина за  приповдигнато им  настроение, още повече в часа опреден за терапия. Остава някакво съмнение, което веднага може да бъде или потвърдено или разсеяно. От кого - как от кого ?! От "експерт - говорителят"  в семейството.

Това "чудо  на чудесата"  неземни - малко преди това им е  спретнала  и поредният си номер.

Как така се е случило - това дете Мурат да  "избере"  някакъв номер на телефона !!!  Я, бил техният !!! Ами щом така и така са вдигнали и са се обадили  -  поне да кажат какво правят ???

То дебелашка наглост - до върха на носа и, ама ... какво да я правят търпят я, необръщайки и внимание.

Звънят в "Кухнята на розата" и ...

Естествено новината е разказана  с нужният "патос" и даване на "мнение и съвет" .

# 588
  • Пловдив

Усамотение и размисли. Фатмагюл мисли, че е дошъл момента да извади плата за булчинската рокля от гардероба...

# 589
  • София

Г-н Ахмет разказва как Мюнир го е принудил да замълчи...Че ще заведе дело за клевета, ще затвори вестника. Нямал е доказателства, бил е принуден да си вземе думите назад. Направил е разследване… Докторът се е преместил в Бодрум, купил е земя, 6 месеца след случая. Всички от болницата, които са имали нещо общо със случая, или са се преместили, или са се пенсионирани. Всички са отишли някъде другаде… Според Фахретин, Яшаран са дали на всички пари, за да мълчат… Така стават съучастници в престъплението…

# 590
  • София

Хаджер още е в полицията. Идва Мюнир, съветва я да мълчи. Ако не замълчи,  положението на Мустафа и нейното няма да е хубаво.
Разследва я, откакто я е видял, знае много добре историята й.
Той знае какво е работила, но семейството й знае ли? Майка й в Гюмюшане… Все още ли мислят, че е омъжена в Германия? Както вижда, знае всичко…
Онзи в Германия я търси, все още са женени… Едно обаждане, и ще научи къде е…
Ако иска да излезе от тук без проблеми, ще спре да говори...
Длъжница е на Мустафа, той промени живота й…

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 10:37 от Dilemi

# 591
  • Разград

# 592
  • Пловдив

И двамата са будни.
К: "Мустафа ли е причина за сълзите ти?"
Ф: "Да, заради него плача. Разстроена съм, как един човек може да се промени толкова много. Как губи човечността си. И се превръща в чудовище. Всички ние се променихме много след този инцидент. Но да отнемеш живот...умишлено да нараняваш хората...стремейки се да убиеш още повече ..."
К: "Иди разбери...Той нищо не може да направи за теб. Фатмагюл, съжалявам. Съжалявам."

# 593
  • Пловдив

К: "Мустафа щеше да е щастлив, ако знаеше, че сянката му още виси над нас."
Ф: "Въздържай се тогава."
К: "Не мога, Фатмагюл. Ревнувам. Знам, че не трябва да ревнувам. Но не мога да понеса името му
да е свързано с твоето. Не мога да понеса да гледам как плачеш за него."
...............
Видя....плата...
................
К: "Ти и Мустафа сте се обичали години наред."
Ф: "Бяхме деца."
К: "Била си сгодена......."

# 594
Новините от нощната смяна по първи петли -
Скрит текст:

"Официалният" Engin Akyürek  е поместил снимка, но не се знае от кога е. Разчита се на феновете да дадат повече информация.

Администраторки на "Официалният" Engin Akyürek са четири арабки, които знаят за него колкото и ние.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 11:24 от AureliaFelix

# 595

Всеки сам преживява и осмисля случващото се.

Керим мълчаливо страда навън, Фатмагюл плаче в стаята си.

Не крие от Керим, че плаче за Мустафа - но за това как един човек е способен да загуби човечността си и да се превърне в чудовище.

Излизат отново на дневен ред истините от миналото - тя  се е омъжила за Керим, само и само Мустафа да не стане убиец и да изцапа ръцете си с кръв. Обичали са се години наред, бил е в мислите и дори след като  и е обърнал гръб !

Това е вярно - Керим и напомня,  и че тя никога не е вярвала, че Мустафа е убиец

"Мислиш, че още го обичам ли ?"

"Не просто искам да знам, че за него няма място в сърцето ти! Само това ! Лека нощ !"

Разстроена от истината Фатмагюл, тъжен от същото Керим.

Къде отидоха вчерашните усмихнати и щастливи влюбени ?!

Съмнението, че не си обичан истински понякога може да бъде лош съветник  и да смяташ, че нито ти ,нито животът ти имат цена...

# 596
  • Пловдив

К: "Ти се омъжи за мен, за да го спреш да пролее кръв. Мустафа беше причината да се оженим."
.................
К: "Ти не искаше да повярваш, че той е убиец."
Ф: "Мислиш, че още го обичам ли?"
К: "Аз просто...искам да знам, че съм единственият в сърцето ти. Просто искам да знам, че за него няма място в твоето сърце. Това е всичко."

# 597
  • Пловдив

К: "Какво става?"
Ф: "Няма никой друг в сърцето ми, освен теб."

# 598
  • Пловдив

Е, това е неземна красота....Мълчание и наслада....

# 599

Признанието -

"Няма никой друг в сърцето ми - освен теб!"

Доверието -

споделянето на сънят, спокойствието да си близо и да чуваш дъха и ударите на сърцето на другия!

Това е да обичаш истински !

Общи условия

Активация на акаунт