Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 179

• 26 168
  • 741
  •   1
Отговори
# 675

Марица, в тази връзка, чудя се защо Фатмагюл си беше навехнала крака, като пристигнаха в Истанбул? Знам за ръката на Кадир и врата на Мерием, затова питам  Laughing
Аз пък следя мерцедеса на Фахретин, все забравям да му видя номера. В 30ти или 31ви еп. видях и Кадир с такъв мерцедес, та сега следя дали ползват същия  Laughing

Берен е имала болки в крака и са нагодили сценария.

# 676

Марица, в тази връзка, чудя се защо Фатмагюл си беше навехнала крака, като пристигнаха в Истанбул? Знам за ръката на Кадир и врата на Мерием, затова питам  Laughing
Аз пък следя мерцедеса на Фахретин, все забравям да му видя номера. В 30ти или 31ви еп. видях и Кадир с такъв мерцедес, та сега следя дали ползват същия  Laughing

Навяхването, доколкото знам, не е било включено предварително в сценария... добавили са истинското навяхване в последствие, след инцидент по време на снимките, защото е било факт... и ако не са искали да снимат Берен с патерици, е трябвало да прекъснат снимките. Затова са го добавили като част от сценария. Останалите неща (ръката на Кадир и врата на Мерием вероятно също са следствие на действително състояние на актьорите - аз лично не виждам символика в тези факти). Но вниманието на камерата към поемащата по нов път Фатмагюл си е нарочно и си има своето значение за повествованието. Пак лично мнение.

# 677
А за краченцата на Фатмето мълчите...

Маричке,дай жокер за 5 епизод,в коя сцена беше
че от 63 ме хвърли в началото....

Два пъти във филма дават как краката и по неин избор я повеждат по нов път - в първи епизод, когато отива да изпрати Мустафа и в пети - когато слиза от автобуса и стъпва за първи път в Истанбул.

Сигурно е това,не съм се замисляла за краката на Фатмагюл newsm78

# 678

Два пъти във филма дават как краката и по неин избор я повеждат по нов път - в първи епизод, когато отива да изпрати Мустафа и в пети - когато слиза от автобуса и стъпва за първи път в Истанбул.

Е, аз нали си свалих по-качествени копия... сега си свалям кадри от тях... и, както отбелязах вече, започвам да забелязвам акценти и сравнения, които според мен са нарочни. Първият беше колажът "Мечта и реалност", дето го направих вчера (всички кадри са от 4-и еп.) - Керим и Фатмагюл на фона на морето, всеки със своята мечта... после, принудени от закона и семейството поемат заедно пътя в една реалност, за която никой не мечтае... Крачетата пък са друг акцент, който не случайно е представен.

# 679
  • Пловдив

Е, аз нали си свалих по-качествени копия... сега си свалям кадри от тях... и, както отбелязах вече, започвам да забелязвам акценти и сравнения, които според мен са нарочни. Първият беше колажът "Мечта и реалност", дето го направих вчера (всички кадри са от 4-и еп.) - Керим и Фатмагюл на фона на морето, всеки със своята мечта... после, принудени от закона и семейството поемат заедно пътя в една реалност, за която никой не мечтае... Крачетата пък са друг акцент, който не случайно е представен.

В нашето сериалче, няма нищо случайно....Просто сега гледаме с мисъл и разсъждаваме. Първичната емоцията отмина, остана насладата...

# 680
В сериала има още символи,освен тези,за които
е писано в темата.Един такъв открих,колко си блъсках
главата newsm78
това е тази светлина и клоните,които и препречват пътя
прилича ми на светлината в тунела,а клоните са препятствията,
които стоят пред Фатмагюл и Керим.
Ако видите в кои моменти я дават ще разберете.

За пръв път я дават в 10 епизод,след сцената на лодката
всичко е в черно и бяло,като призрачно...

# 681
I Want to know what love is by soie

# 682
# 683
TWITTER`DEN :
oyuncularsitesi @oyuncularsitesi
Engin Akyürek'in yakında hayranlarına bir sürprizi olacak.Yazılmasında sakınca olmadığı bilgisini alırsak sizlere açıklayacağız.

ENGLISH: Engin Akyürek soon going to be a surprise for his fans. Without objection in writing If we disclose information to you.(ALINTI )

# 684
  • Разград

# 685
  • Пловдив

Момичета нещо от туитър - превод от английски, който не е много ясен. Превод от английски colorblind:
"Скоро предстои изненада за феновете на Енгин Акюрек. Без възражение за написаното, след като ви предоставяме информацията."

1.На английски:"Engin Akyürek soon going to be a surprise for his fans. Without objection in writing If we disclose information to you."
2.На турски:
"Engin Akyürek'in yakında hayranlarına bir sürprizi olacak.Yazılmasında sakınca olmadığı bilgisini alırsak sizlere açıklayacağız."

velijana..... newsm10

# 686
TWITTER`DEN :
oyuncularsitesi @oyuncularsitesi
Engin Akyürek'in yakında hayranlarına bir sürprizi olacak.Yazılmasında sakınca olmadığı bilgisini alırsak sizlere açıklayacağız.

ENGLISH: Engin Akyürek soon going to be a surprise for his fans. Without objection in writing If we disclose information to you.(ALINTI )

Велияна, новина ли имаме? Направо не ми се вярва! Кой го е написал?

Марияна, благодаря, много се радвам, макар че наистина не е съвсем ясно.

# 687
Еми той медальонът е в тайна... Wink))

# 688
В универсалния фан клуб са го постнали-казват,че сайтът който го е качил е доста надежден,но не се знае за какво въобще става дума-дали за нов проект или за получаване на награда.Админките ще съобщят когато стане ясно.Дано да е проект.

# 689

Малко раничко, но пък  утре ще чакам с нетърпение да стане 14 часа и с чаша кафе да изчета всичко - новини, преговор и мнения ; и  да изгледам снимки, колажи и нови клипове !

Лека момичета !

Общи условия

Активация на акаунт