Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 8

• 66 145
  • 711
  •   1
Отговори
# 645
Десети епизод на "Изабел" е на линия в мастърс  Grinning

# 646
Изгледах последния епизод на "Гранд хотел" - наистина хубаво е, че завърши, иначе разводняването щеше да се случи с пълна сила. Но все пак ми е някак тъжно, че няма да ги виждам тези симпатични и добри испански артисти.

# 647
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сетих се, че не съм се оплакала тук как се излъгах с "Бялата кралица"- отвратително плосък, направо нетърпим пилотен епизод. На по-нататъшните не мисля да дам шанс Tired.

# 648
Мда, BBC-то се изложи много с тази Бяла кралица  Laughing Каквито и пари да са потрошили за костюми и декори, бозата си е боза.

# 649
  • Ямбол
Мда, BBC-то се изложи много с тази Бяла кралица  Laughing Каквито и пари да са потрошили за костюми и декори, бозата си е боза.

Верно,не става сериалът откъм актьорска игра,но нали съм фенка на историческите,та продължавам да го гледам. Laughing

# 650
  • на кого му пука
Тая Елизабет е баба на Хенри 8 нали?

# 651
  • Ямбол
Тая Елизабет е баба на Хенри 8 нали?

Да,Случ,баба му е. Peace

# 652
  • София
Аз ще продължа да го гледам повече от интерес към епохата, отколкото заради някакви особени качества. Преди време прочетох книгите на Филипа Грегъри, които са от гледна точка на жените във войната на розите и сега ми е интересно да гледам екранизацията.  Simple Smile

# 653
Момичета знаете ли дали има субтитири за последните серии на "Исабел" /11л12 и 13/,че нещо не намирам, може би не са готови? Rolling Eyes Толкова много ми харесва този сериал, и играят страхотно.Много добро впечатление ми направи.За разлика от "Бялата кралица".Признавам си, ми стана доста скучен.Дори не мога да ги сравня двата, испанскиат е къде къде по-добър.

# 654
  • София
Сетих се, че не съм се оплакала тук как се излъгах с "Бялата кралица"- отвратително плосък, направо нетърпим пилотен епизод. На по-нататъшните не мисля да дам шанс Tired.
Втори бозее, трети мога да кажа, че е хубав.

Аз да питам за Борджиите - свалили са го от замунда, защо?  Rolling Eyes

# 655
Втори бозее, трети мога да кажа, че е хубав.

Аз да питам за Борджиите - свалили са го от замунда, защо?  Rolling Eyes

На мен  пък пилотния епизод на "Бялата кралица" много ми хареса. Но не мога да кажа същото и за 2-я.До 3-ти не съм стигнала.Не мога да се навия още да го гледам.Много бях впечатлена в началото,ама сега....
"Борджита" ги махнаха още отпреди от замунда-1-ви сезон го нямаше.Не знам защо.Ама и той не е кой знае какво. Като че ли след "Тюдорите" никой искторически не може дотолкова да ме впечатли.

# 656
  • София
Момичета знаете ли дали има субтитири за последните серии на "Исабел" /11л12 и 13/,че нещо не намирам, може би не са готови? Rolling Eyes Толкова много ми харесва този сериал, и играят страхотно.Много добро впечатление ми направи.

На български има субтитри до 10 епизод. Ако искаш има на английски. Nо предполагам, че малко по-бързо ще почнат да излизат и на бг, ако наистина ги правят от руски, там са стигнали до 12.

# 657
Благодаря за отговора.Ще си почакам значи българските  Simple Smile

# 658
  • Ямбол

Готови за бг субтитрите на 11-ти епизод. Simple Smile-http://submatrixs.ovo.bg/load/isabel_1x11/1-1-0-737

# 659

Готови за бг субтитрите на 11-ти епизод. Simple Smile-http://submatrixs.ovo.bg/load/isabel_1x11/1-1-0-737

Ооо, супер! Откога ги чаках!Днеска ще си гледам епизода следобед.   bouquet  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт