Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема № 30

• 97 098
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря и на теб!
Аз не мога така ако много ми се яде нещо да си хапна, после се чувствам супер гузна и на всичкото отгоре ми се дояжда още повече. Затова си трайкам. Много неща готвя вкъщи, обичам да правя сладкиши и всякакви засукани работи, калявам си волята. Mr. Green Онзи ден правих локумки и ги оставих на плота в кухнята на най-видното място, за да ги гледам и да не ям. Останала е само още една и така си стои. Laughing
Тази сутрин- минус още половин кило почти. Днес ми е ден шести само надолу с два килограма.

# 31
  • София
Добро утро момичета!

Благодаря за кафенцето!Определено сутрин имам нужда от него.Този път не съм така стриктна с режима и то се усеща.Бях свалила -2 кг. за 18 дни,което все пак си е добре.По-добре по-бавно и да ги задържа.Тази сутрин съм +1 и изпаднах в ужас.Май ще се наложи да съм малко по-стриктна.Но все пак за мен е важно,че спазвам някакъв режим и не ям просто така.Реших този път да заложа на по-бавното,но трайно сваляне на грамчетата.Но май не се получава.
Довечера съм на РД и знам,че ще прегреша  Embarassed,но ще се постарая да е по-малко. Embarassed
И определено организма помни...
Хубав ден от мен и разбира се още минуси! Hug

# 32
  • София
По-бавно се сваля, когато имаш по-малко килограми за сваляне. Логично е дебелани като мен да свалят с бързи темпове в началото. При 90 ДД свалих за първия месец 7 кг мисля. Което си е доста. успях да си задържа килограмите години. Дано и с този режим е така.
За обяд ядох пилешки бутчета. Определено ми е трудно в тези белтъчни дни, щом не може да се смесват храните.

# 33
  • София
Да при повече килограми по-лесно се сваля,но и аз вече нямам тази воля,която имах допреди 1-2 години.А и в интерес на истината диетата съм я правила и на по-топло време,а не да ми се яде отвсякъде.
За мен дните с кисело мляко са били най-голямото мъчение,защото не съм му фен.Тогава съм си лягала и със стържещ стомах.В белтъчните дни съм предпочитала сирене,а не месо.
За утре си мисля да спретна една картофена салатка.Същото и за понеделник.Във вторник май ще заложа на ябълки /предпочитам банани,но не може/,тогава е плодов ден и ще бъде часът на истината. Mr. Green

# 34
  • София
Ох тези плодови дни...ненавиждам ги. Обаче няма начин.
Кисело мляко обожавам и никак не ми е гладно в такива дни.

# 35
  • Бургас
Здравейте  Hug
Днес ми е плодов ден Simple Smile, засега нямам оплаквания, на ябълки съм. Е имах малки прегрешения, защото на обяд бяхме при маминка и не може те да хапват пък аз ябълки, но беше съвсем мъничко Embarassed
Искам да попитам след втория режим след Отключващия задължително ли се прави Захранването? Мога ли да продължа с Антицелуличния? Чудя се също понеже след 5 дни го свършвам да направя ли почивка тъй като ще ходим на ски почивка и там ще ми е трудно да спазвам режим, макар че като гледам Захранването няма да ми е трудно newsm78

# 36
  • София
maya_76 ти на кой етап си?Първи /отслабване/ или втори/захранване/?А кой е антицелулитния,че нещо не става ясно?
Лично аз никога не съм правила третия режим /задържането/,но си мисля този път дали да не го направя.Не че съм свалила кой знае какво,а просто да съм на режим.Току виж метаболизма ми се предал и сваля още някое грамче.
Както писах преди,тази вечер ще се наложи да прегреша,но и аз ще гледам да е малко  Embarassed.

# 37
И аз днеска не съм от стриктните и то не съвсем малко  Embarassed
 Just...a woman  виж антицелулитния и нискокалорийния, пуснала съм линк в първия пост- 2 други режима. За след първа част са идеални. Ти колко имаш да сваляш? И аз сега съм на мнение бавно, но славно, ама си мисля, че цял живот ще си остана на диета с тея темпове Laughing
Първият път мноооого по- бързо свалих. Ама и наистина и при мен беше друг сезона, има значение и не работих, бях спокойна и тн.
Валенцето много хубави резултати с 90 дневната, нея и Дюкан съм ги почвала за по 1- 2 дена и съм се отказвала, не можах да издържа.
Само този, който Елизабет е пуснала, където до обяд може всичко бих го пробвала като смъкна още 4-5 кила с Байкова. ( Да се надяваме)
Мая според мен си направи почивка, като внимаваш все пак, на почивка, на път е много трудно да се спазват диети. После пробвай антицелулитния Simple Smile

# 38
Валенце, аз не съм правила сладкиши от 6 месеца, а сега направих плодова торта, шоколадови топчета на клечка и кошничка от шоколад с плодове. По цял ден гледам такива сайтове и се обучавам, сякаш ще ставам сладкар. Не кусвам, дори ако детето не яде го раздавам и хвърлям. Това е някакъв вид мазохизъм. Действа ми добре. Днес съм на мляко, но си хапнах и филийка Вита. Чувствам се преяла. Преди да си легна ще изям една мандарина.Утре риба.

# 39
Здравейте, само на мен ли ми се струва малко от по-гладните този режим или и на други? Нещо не ми стига май мотивация да се реша, а уж съм правила какво ли не, има нещо вярно в това, че ти писва, а и като трябва да бориш онези заветни има-няма 5 кг, не ти е чак така спешно! Виж ако бяха 15 щях да съм първа кипра!

# 40
Искам да следя темата,харесва ми режима  Wink но дали ще имам волята да спазвам правилата..не знам.Определено първите дни ще са ми като гладуване,но няма как,нормално е като се преминава от един начин на хранене към друг да е така.

# 41
  • България
остава ден до старта
нямам търпение......28.01 е началото Simple Smile

# 42
Айде и днеска на по кафенце

Добре дошли на започващите  Hug
 Blondiva  само на пръв поглед изглежда глад. Като спазваш часовете, ще видиш че не се гладува. КОличествата са неограничени така че човек спокойно се нахранва. А и ако ти се прияде можеш да хапнеш хляб с лютеница. Но всеки най- добре разбира дали това е за него като пробва. Успех!!!

# 43
  • България
Ibsena_ благодаря за кафенцето
за сега съм само на чай
за храната-на мен дори ми се виждат много големи количествата и се чудя как ще се справя с толкова много храна

# 44
  • София
Ибсена благодаря за новата тема  Hug
Аз нямам с какво да се похваля, но пък и не спазвам режим тук. Като се върна, започвам от начало  Peace

Общи условия

Активация на акаунт