jos ,много хубава нова тема!
*Мирка* ,а могат ли да се поръчат по интернет тези помагала?

не ти е лесно.
и аз се отколоних, ама...
Мая например нали е проблемна с дъвченето, за да яде плодове, всеки следобед и пасирам и то не малко количество, на нея това и е следобедната закуска. То става като плодово пюренце, мисля че почти няма дете, което да не обича такова, вчера например и правих ябълка, банан и авокадо, много сполучлива комбинация се оказа

Гледам да яде в умерени количества, предупредила съм и в яслата да мне му се връзват и да съобразяват количествата 
После искаше пак, но се разбрахме, че се яде по 1, за здраве 
)
Ако си поиска, ще му дам, но се надявам и занапред да си остане така положението 
. Баща му каза, че не знае дали етървата и племенника ще се сбият за вафлите, но ние с Дидо за лютеницата - със сигурност

!
!
), да я натъпчат с антибиотици. Но аз се притесних заради продължаващата кашлица и температура, та отидохме. Кашлицата била от сополите, както и ние си мислехме първоначално. Имаше и леко възпаление на едното ушенце, но те тези неща нали често вървят заедно при малките деца. Искаше антибиотик наистина да ни даде заради ухото, но ние като й казахме, че бихме предпочели, ако може да минем без, и тя веднага каза, че няма проблем, даже още по-добре, стига Дара да няма болки, и да не се усложни. Само каза да й се обадим да ни прати рецепта за антибиотик, ако се влоши, и така. Та нищо друго не изписа. Но в нас беше голяма драма, щото за нас това е първи път, с мъжа ми се изпокарахме. Щото мъжа ми се ужасяваше при мисълта, че сме допуснали да стигне до тук, и ще трябва да й дадат антибиотици (това в деня, когато щяхме да ходим на лекар вече). Могли сме да я лекуваме по Атанас Михайлов (имаме книгата вкъщи), могли сме с маски да ходим вкъщи, най-вече аз, като я кърмя...
. Ей такива едни ги разсъждава моя мъж... То аз и досега си имам самочувствието, така да се каже, че детето не е боледувало сериозно до две години и пет месеца.
. grix нали често го споменаваше, за книжките де, и аз се сетих да го потърся.
- събличане на непознато място, смяна на памперс (от обикновен в такъв за плуване), което вкъщи напоследък става само докато изгледаме едно клипче (изтървана работа...
), после самия басейн...
. За хлора не бях чувала и не съм проучвала дали и колко може да е вреден за малките деца, нали grix спомена. Но няма и да чета на този етап. 

.
. Не мисля да го спирам, харева му, полезно е, нека пие 

та ще видим утре, дано няма проблеми.
!
!!!
.
!!!