Затова който е имал проблем със запек, и е опитвал с Активия, но не му е помогнала, трябва все пак да опита и с домашно приготвени овесени ядки с каквото му харесва.
Иначе аз квася мляко вкъщи, защото пък тук киселото е доста скъпо, докато прясното не е, и така ни излиза на сметка. Е, купувам обикновено мляко, не можем да си позволим био, понеже ние ядем доста.
Ивчи, това за физическата активност го каза добре, защото наистина при някои деца се оказва от голямо значение.
v_spasova, няма ли полза от логопеда? Ти казваше още преди месеци, че ходите, нали?
jos, за страховете на Дара много мога да говоря. Може пък да използвам поканата ти, за да си излея моите страхове в това отношение
. Но няма да ми стигне времето сега и си пускам поста така.Лелее, jos, скоро не ти бях поглеждала линийката... ами то много малко останало! Вие Телче евентуално чакате... хубави хора сме

Надявам се всички да сте здрави и в очакване на хубаво време за игри на вън.Ние бяхме 10 дни на Зинат.Уж позакрепихме положението,но има още да се долекуваме.Аз влача вече месец една ужасна кашлица и не минава от нищо
Искам и да ви помоля,ако не е много нахално,ако смятате,че сме достойно семейство и заслужаваме, да дадете по едно гласче за участието ни в тази инициатива за деца на килограм

.Така ви се радвам момичета,на всички който гушкате бебчета
нагушкаите бебоците и от мен

. Сега детето е малко над 3 г. и продължава да ходи с удоволствие.