Не давай ябълки, запичат. Само на гладно се дават за разхлабване.
Пие тияй (чай) и кок (сок), казва "довие" (наздраве), изобщо много са му смешни думите, но поне ги казва, за разлика от преди. В яслата всяка първа сряда от месеца имат куклен театър. Казаха, че много се забавляват децата. Но като го заведа предимно в МОЛ-а до нас на същото нещо, което е било в яслата (едно и също правят през месеца на различни места, по градини, по МОЛ-ове, браво за инициативата) изобщо не забелязвам да му е интересно, погледне ги за 2-3 мин. най-много и това е. Но ако пеят и свирят е като препариран. 

оттогава ме грабнаха с качествените си бои, хич не съм знаела, че там се продава филц, супер. 
Аз малко набързо влизам, че нямам почти свободно време (със свободни ръце
) на компа.
! Да ви е жива и здрава, и да сте си голямо щастие едни за други! На батко Дидко му пожелавам по-леко адаптиране с новия член на семейството
! Че не им е никак лесно на по-големите, променят се доста нещата. 
като я питах, от какво, маме, защото знаех от какво е питах "от какво, Мили, от тъмното ли"... и с обяснения постигнахме напредъка, че вече всичко е ок и не се стряска въобще, дори в тъмното иска на терасата
да й светнем и тн да разглежда цветята и джуджетата 

Да ви е жива и здрава малката, баткото да слуша, а тати да помага повече
А как я кръстихте, че не следя другата тема

Така ни олекна, че после не сме имали изобщо проблеми с оставянето сутрин и разделите. Просто и напомнях, че вечерта отново ще сме заедно.
И повече превантивни мерки

Препоръчани теми