СЕПТЕМВРИйчетата вече пеят, танцуват, рисуват и в снега лудуват

• 62 620
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Привет Simple Smile!
v_spasova, благодаря Heart Eyes!
а илик, каката къде кандидатства?
успех и на нея.
То сега системите не са като преди. Голям стрес, голям зор... Сега чакаме оценката от матурите по математика и български. После отиваме и правим списък на желанията. Може да изреждаме колкото училища искаме. Нашето огромно и първо желание е за Математическата гимназия. Дано успеем, независимо на кое класиране... Peace
Буквите ние ги знаем. Вече ги изговаряме с техните звуци."А", "О" и т.н.
Поздрави и усмивки  Simple Smile!

# 406
  • София
jos, доколкото помня - все още имам слинг с халки. Т.е. не съм го давала. Ако искаш мога да погледна и да пратя. Към момента не ми трябва Simple Smile
Или може да направим някакво виждане някъде.
Въпреки че тази събота/неделя ще е пълна лудница покрай 1-ви юни и направо не знам къде да водя децата.

ilik123, дано да имате хубави оценки и да класира детето на МГ Simple Smile

И аз тая тихо едни надежди, че децата ще са ок с математиката. Че с това бих могла да помагам. Ако обаче се насочат към друго - ще подкрепям, няма къде да ходя.
Споровете навремето с баща ми за задачите (той помагаше) си бяха определно ползотворни Simple Smile

Любимецът на Лора от яслата  - г-жите са говорили с майката, че детето рисува много добре за неговата възраст и са й препоръчали да го запише на курс по рисуване.

# 407
Джос, макар и със закъснение искам да ти честитя раждането на сина ти!  bouquet Нека е силен, здрав, умен, гордост за семейство и най-вече безкрайно щастие за всички вас! Радвам се много за вас, нека децата изпълват дома ви с радост и любов  Hug!
И благодаря че питаш за мен, мернах из темата, но вече все по-рядко влизам...не искам да натоварвам с неприятни емоции, а просто празни приказки не ми се пишат...при мен лошите неща никога не идват сами и след лошото не идва добро...за съжаление...а често става все по-лошо и по-лошо, но не искам никого да занимавам с това....не ми се и пише.
Разбира се най-хубавото е, че с бебето и с Мая всичко е наред, а това е най-важното, колкото и болка да ми е приготвил живота, докато децата са ми здрави, добре и щастливи няма да загубя смисъла си...за тях живея само и се моля всеки ден да оцелея психически, за да съм добра майка....
Бъдете здрави и щастливи всички  Hug

# 408
  • Sofia, Bulgaria
Едно много бързо прелитане с една почерпка за мое здраве,че одъртявам  Mr. Green ще пиша в по добри дни.Бъдете здрави!
http://i246.photobucket.com/albums/gg88/tsubi_67/pocherpka.jpg
Jos честито щастие   bouquet Heart Eyes.Все се каня да ти пиша,ама..... ooooh!

# 409
благодаря ви, момичета  Hug
Vesi, колкото и да ми е тежко, като споделям, дори и с Мили, ми олеква, знам, че така малко или много натоварвам другите, но споделеното е поделено.
надявам се да има с кого да споделиш  Hug
каквото и да е, може да ми пишеш и на лични, и да се обадиш ако сте тук, може да се видим,
радвам се, че децата са ок. надявам се и да можем някой уикенд да заведем септемврийките на онзи басейн, аз все се каня, но ММ е командировка пак и тая седмица и реших, че ще ви викаме вас - за компания и за кураж, само да има на кого да оставя бебо нейде навън из Банкя в количката.
не го приемай като задължение или предложение, просто ако имаш сили - ще ми е приятно да се обадите за басейн,
как сте, къде сте сега? като пишеш така тоолкова мъчно ми стана, бъди силна, пращам ти силни прегръдки.

Емили,   bouquet да сте здрави всички у дома, здравето е най-важно.

V-spasova, на първи си мислих да ги водя пред народния театър малката да рисува, ама ако е кофти времето мисля да си го спестим, че ще съм пак сама с децата.
за слинга ще съм ти благодарна, може да се уговорим на лични да се видим нейде, ако не можеш - може и да ми го пратиш. тъкмо днес ходихме до магазина за копчета в люлин, те пък го закрили, да си купя халки, плат още нямам. ама ми се ще да опитам и такъв слинг.

Илик, да се похвалите после, ей, математическата гимназия си е супер винаги била. стиснати палци!
да разведря малко темата и аз - ползвали ли сте за дребчовците бои за баня, за вана или там както се водят, да се цапотят като се къпят, да рисуват по плочките, попаднах на такава реклама в една брошура, тя избяга нейде, но ми остана идеята  newsm78
та реших да питам?
поздрави на всички и дето не пишат  Hug

# 410
  • София
jos, обещавам да преровя утре гардеробите за слинга Simple Smile
При нас е лудница с дрехите, част от играчките също са набутани в гардероба. Просто ми тр. малко време да се поразтърся. И ще ти пиша.

Сами е прибран като цяло, засега. Като се съблече и носи дрешките в коша в банята. Ако има някаква опаковка или нещо друго за изхърляне - носи и хвъля в кофата.
Ама Лора е кошмар - с влизането събува чорапите и зарязва в коридора, после из статите хвърля блуза, потник, гащи, панталон/пола докато остане гола. И имам чувството, че го прави нарочно - разбира, знае, но разхвърля.
Малкият почна да си прибира и играчките, но каката - аз съм изморена, прибери ги ти. И в следващия момент се мята на масата/дивана и почва да скача отгоре. И била изморена...

# 411
  • Пловдив
Аз от Дидко в това отношение съм много доволна - прибира си играчките точно на местата, където са били (явно е от зодията, защото и аз съм така - като нещо си има място, държа то да е там ooooh!). Стаята си я подрежда сам и съм много горда с това, поне аз моята я подреждах само след ултиматум Embarassed
Дрешките задължително се свалят и слагат в пералнята, та и това не е проблем Simple Smile

jos, боички за баня не сме взимали, макар че от много време се каня, но пък с водни такива миналата година на вилата беше голямо забавление - слагах му чашка с вода, лист кадастрон и боичките на терасата и го оставях по гащички да си рисува Mr. Green hahaha Понеже тя  е южна не съм се притеснявала и така е откарвал по два часа Heart Eyes И тази година ще се възползвам от тези занимания, само някой да ми се навие на акъла, че сама с децата на вилата ще ми е трудно, пък татито пази отпуската за по нататък...

# 412
Ивайло: "Мамо, мен кой ме е направил? "
Аз: "Мама и Тати"
Ивайло: "А защо нямам болтчета? "
Аз: "ъъъъ, ми защото не си робот"
Ивайло "Защо не съм робот?"
Аз ... нямах отговор

А тепърва се почва ... Simple Smile

Усмихнат ден на всички малки не-роботчета и техните мами Simple Smile

# 413
  • на североизток
Аз щях да отговоря така: "Защото нямаш болтчета  Laughing и защото мама и тати са те направили с много любов"  Hug

# 414
благодаря,
дано сте здрави всички, и които не пишете, и които пишете.
Мили ми е от снощи с т, свалихме я в полунощ,
днес нямаше до обяд и пак се бори сега с нея.

# 415
  • Пловдив
Хахха и вкъщи "Застоооо?" е най-често използваната думичка Rolling Eyes Честно да Ви кажа - понякога наистина ми писва от 1000 въпроса, а най-лошото е, че като отговориш и следва следващото "Застооо?" и така до безкрай Crazy ...или докато не прехвърля топката на баща му hahaha

Не знам при Вас как е, но на нас почти не ни остава време, което да прекараме вкъщи всички заедно ooooh! До към 16:30-17:00 малкия е на ясли, след това до към 19:30 играе със съседчетата през входа, след което се качваме да вечеря, къпане и ляга да спи... събота и неделя пък гледаме да сме някъде на разходки - Центъра/Гребната/Альоша/Бачково/планина като обиколийм и бабите и...почти не ни остава време да сме си вкъщи newsm78

Какво сте намислили за утре? Ние смятахме да го водим до поделението в Графа (всяка година има отворени врати на 01.06), но се оказа, че тази година няма да има Sad Открит летателен ден ще има в Крумово, но е днес, а днес точно татито ни е за полети #Crazy
Попаднах на обява за Парцал фест-а - може би там ще изгубим 1-2 часа newsm78

# 416
Здравейте и от мобилната версия на Джада.Wink. Все не си знам паролата, и занова съм с ново име. Когато мога,чета и де иннересувам как сте, но все нямям желание да пиша. А и време...на моята работа се вихрят едни , тресе е як стрес, и добре че е петък вечер. Николета я тръшна някакъв вирус с температура и разстройство, и добре че Е татко й да я гледа и да ме подкрепя... Скоро ми идва спирката, но ще се радвам да ви чета

# 417
  • София
Привет и от мен!  Grinning Чета ви винаги, когато мога, но до писане все не успявам да стигна. А и нещо не бях много в кондиция последните 2 месеца. Tired  В работата имаше структурни промени и съкращения и нямах яснота какво ще се случи с мен. Засега ми се размина, обаче от другия месец ще съм на нова позиция, която много не ми е по сърце, но след 5 год. в майчинство, нямам основания за претенции.
Като изключим работата, всичко друго е наред. Никола без никакви проблеми се класира в градината на кака си. Simple Smile  Само че сега идва големия въпрос с липсващата ваксинация със Синфлорикс и се чудя какво да правя, за да не откажат да го приемат септември. Thinking  Поне приятелката му, с която се гледат вкъщи ще е в неговата група, та се надявам като са двамата заедно, адаптацията му да е по-лесна.
Още не е във фазата на въпросите, но пък яко го тресе пубертета и все е "на въпреки", особено с кака си - пречи й и разваля нарочно игрите й, взима й играчките, все нещо не може да разделят, особено мен и баща им.  ooooh! Добре, че Ивана е по-разумна и често му отстъпва, но понякага тайно го шамаросва и си му го връща. Оф, и постоянно все е ударен и ранен.  ooooh! Миналата седмица си разби брадата и още си ходи с раната, а ето че вчера паднал и си ударил отзад главата. Преди няколко дни пък, се качи на отворения прозорец и добре че сме с мрежа за комари, че не искам да си помисля какво можеше да се случи.  Shocked Хем бяхме всички в стаята, но то за секудни стават белите.
А и да се похваля, че от почти месец вече е голям мъж и спряхме кърменето.  Laughing Мина лесно и естествено, съвсем плавно, без драми. Явно аз трябваше да достигна до идеята да поставя граници и от там нататък нещата сами се случиха. Та по тоя повод другия уикенд по случай 10 год. от сватбата ни, ще ходим за пръв път някъде без децата.  Party След 5 год. бременност-кърмене-бременност-кърмене без почивка, направо се чувствам свободен и нов човек.

Джада, Джос, дано бързо се преборят девойките с болестите и за празника да са вече здрави. Hug
sweet_maniche надявам се времето да не ни попречи на плановете за Детския панаир пред Народния театър. Praynig  Ако завали - план Б включва разходка до МОЛ Сердика, където има детска програма и до Джъмбо.  Crazy Предстоят ни 2 детски РД и трябва да купувам подаръци и така ще съчетаем приятното с полезното.
ilik123, стиснати палци и от мен за математическата! Да се похвалиш непременно, като я приемат. Simple Smile А младежта виждам, че върви по стъпките на кака. Браво за буквичките!  Simple Smile Никола още няма никакъв интерес към буквите. Но пък покрай кака си знае много от нейните стихотворения и песни. Даже ме учудва как от първия път запомня цели четиристишия. Може би трябва повече да се занимавам и с него, но сега май се фокусирам повече върху кака му.
Емили А., честито и от мен, макар и на голяма патерица! Желая най-вече да сте живи и здрави, цялото ви голямо семейство! Много усмивки и щастливи мигове заедно! Heart Eyes  bouquet
Веси, да си призная честно, този път се разписах основно заради теб! Не се притеснявай да си излееш мъката и болката, която се е насъбрала в душата ти, пред нас. Нали затова са приятелите, за да са упора именно в такива трудни моменти. А смятам, че тук всички сме си приятели и след всички години заедно, вече сме си достатъчно близки. Не мисля, че на някой ще му е неприятно да ни натоварваш с проблемите си, а точно обратното - ако не с дума, то поне с мисъл, всеки ще ти изпрати своята подкрепа. Иска ми се да те прегърна и поне малко да отнема от болката ти! Кураж и дано двете ти малки слънчица да успеят да запълнят празнотата в душата ти.  Hug Hug Hug

И понеже вече е първи юни искам да поздравя всички малки, големи и още по-големи деца, с пожелание да запазят завинаги детското в себе си. За да бъдем по-усмихнати, безгрижни и щастливи! Heart Eyes

# 418
честит празник на всички дечица, и по-малки, и по-големи!

Мирка, радвам се, че сте минали успешно периода отбиване Simple Smile браво.
надявам се да нямате проблеми с градината, с педи говорила ли си, какво ви каза последно за ваксината?

ние поредна безсънна за мен нощ, добре че ММ снощи си дойде, и той се включи, в 4 заспаха с Мили като й дадох миг за т, и оттогава 5 пъти се изпоти. мм заминава понеделник пак за цяла седмица и ... кофти.
няма да излизаме на празника днес,
но пожелавам на всички весел празник и много усмивки!

# 419
  • Пловдив
Наминавам да честитя празника на порасналите ни дечица Hug
Да са живи и здрави и усмивката никога да не слиза от лицата им!!!
Честит празник мили деца!!!

Ние от сутринта сме по събития... Прибрахме се за обедния сън на Дидко и вече го чакам да се събуди и да продължаваме с програмата Hug
Весело доизкарване на празника!!!

Общи условия

Активация на акаунт