!v_spasova, благодаря
!успех и на нея.

Буквите ние ги знаем. Вече ги изговаряме с техните звуци."А", "О" и т.н.
Поздрави и усмивки
!
!
!
!

Нека е силен, здрав, умен, гордост за семейство и най-вече безкрайно щастие за всички вас! Радвам се много за вас, нека децата изпълват дома ви с радост и любов
!
.Все се каня да ти пиша,ама.....

да сте здрави всички у дома, здравето е най-важно. 
). Стаята си я подрежда сам и съм много горда с това, поне аз моята я подреждах само след ултиматум 
Понеже тя е южна не съм се притеснявала и така е откарвал по два часа
И тази година ще се възползвам от тези занимания, само някой да ми се навие на акъла, че сама с децата на вилата ще ми е трудно, пък татито пази отпуската за по нататък...
...или докато не прехвърля топката на баща му 
До към 16:30-17:00 малкия е на ясли, след това до към 19:30 играе със съседчетата през входа, след което се качваме да вечеря, къпане и ляга да спи... събота и неделя пък гледаме да сме някъде на разходки - Центъра/Гребната/Альоша/Бачково/планина като обиколийм и бабите и...почти не ни остава време да сме си вкъщи 
Открит летателен ден ще има в Крумово, но е днес, а днес точно татито ни е за полети 
. Все не си знам паролата, и занова съм с ново име. Когато мога,чета и де иннересувам как сте, но все нямям желание да пиша. А и време...на моята работа се вихрят едни , тресе е як стрес, и добре че е петък вечер. Николета я тръшна някакъв вирус с температура и разстройство, и добре че Е татко й да я гледа и да ме подкрепя... Скоро ми идва спирката, но ще се радвам да ви чета
Чета ви винаги, когато мога, но до писане все не успявам да стигна. А и нещо не бях много в кондиция последните 2 месеца.
В работата имаше структурни промени и съкращения и нямах яснота какво ще се случи с мен. Засега ми се размина, обаче от другия месец ще съм на нова позиция, която много не ми е по сърце, но след 5 год. в майчинство, нямам основания за претенции.
Само че сега идва големия въпрос с липсващата ваксинация със Синфлорикс и се чудя какво да правя, за да не откажат да го приемат септември.
Поне приятелката му, с която се гледат вкъщи ще е в неговата група, та се надявам като са двамата заедно, адаптацията му да е по-лесна.
Добре, че Ивана е по-разумна и често му отстъпва, но понякага тайно го шамаросва и си му го връща. Оф, и постоянно все е ударен и ранен.
Миналата седмица си разби брадата и още си ходи с раната, а ето че вчера паднал и си ударил отзад главата. Преди няколко дни пък, се качи на отворения прозорец и добре че сме с мрежа за комари, че не искам да си помисля какво можеше да се случи.
След 5 год. бременност-кърмене-бременност-кърмене без почивка, направо се чувствам свободен и нов човек. 
Ако завали - план Б включва разходка до МОЛ Сердика, където има детска програма и до Джъмбо.
Предстоят ни 2 детски РД и трябва да купувам подаръци и така ще съчетаем приятното с полезното.
А младежта виждам, че върви по стъпките на кака. Браво за буквичките!
Никола още няма никакъв интерес към буквите. Но пък покрай кака си знае много от нейните стихотворения и песни. Даже ме учудва как от първия път запомня цели четиристишия. Може би трябва повече да се занимавам и с него, но сега май се фокусирам повече върху кака му.

браво.

Препоръчани теми