СЕПТЕМВРИйчетата вече пеят, танцуват, рисуват и в снега лудуват

• 62 617
  • 746
  •   1
Отговори
# 420

Честит 1 Юни, на всички малки, големи и още по-големи деца!
Нека дечицата ни растат здрави, щастливи, безгрижни и имат незабравимо детство! Нека бъдат заобиколени с много обич и подкрепа, а усмивките им да топлят сърцата ни!

# 421
как сте, как са септемврийчетата?
мислите ли за почивка, за море?
надявам се ние да успеем да идем края на лятото с дечицата на морето ни, може да се отбием и при кончетата.
ако помните как Веси разказваше с охота за Мая и приключенията на манежа Wink
водите ли децата на плуване?
аз чакам Vesi,, честно, да се появиш, да идем заедно с децата на басейна в Банкя, за който ми писа.

п.п. имах шанс да запиша Милица в друга градина от есента с басейн, пак е до нас, 57 цдг, ако някой я знае, ама не се наех. вие какво мислите за плуването в градината?
ще го мисля по-натам, де. и без друго сигурно ще са първата година в различни градини или малчо в ясли, както дойде, живот и здраве.

мислите ли да водите малчовците на плуване лятото или от другото?
и още, моля дайте съвет, искаме за есента да вземем на Мили колело, може би с помощни колела отстрани или нямам идея какво. имате ли поглед, да ми дадете съвет?
поздрави на всички
V_spasova, и тук, благодаря  Hug

# 422
Здравейте и от нас Simple Smile

jos - аз записах Дани в неговата градина, имат басейн, по - принцип не ги взимат преди да навършат 3год. , но аз говорих с инструктора и той се съгласи, та сега вече Дани ходи. Прървите няколко пъти никак не искаше и дори отказваше да влезе в басейна, но от вчера вече иска да ходи и е доволен че е плувал  Laughing Аз се притеснявах за хлора във водата, но педи каза че не е в такова количество за да създаде проблеми и така....

Ние на море ще ходим края на юли и началото на август, ние имаме вила на морето и ходим там, много е приятно, пак и е едно спокойствие и релакс  Rolling Eyes

на мен вчера от яслата ми дадоха да попълня анкета на какво ще записвам Дани другата година,  Party имаше доста интересни предложения

# 423
Джос, ти мен ако ме чакаш да не останете без басейн Wink Трудно се организирам аз...напоследък времето все по-малко ми стигам, не знам как да ти обещая...а и с тоя тумбак като някоя шамандура ще съм в басейна....но все пак може нещо да се пробваме да се разберем.
Ние няма как да си отидем във Варна това лято и Мая ще остане без море...термина ми е в края на юли и нито мога да тръгна преди това вече в 9 месец, нито пък след това с новородено....ще се плацика в баейна в двора и това ще и е....и да си кака изисква жертви Wink
За кончетата ако отидете към/около Варна на море, може да съчетаете море с кончета, обадете ми се да ви насоча към нашите кончета Simple Smile имаме и понита и малки и големи кончета, т.е за всекиго по нещо Wink Мястото е извън града, в едно селце до Варна, тихо, спокойно, сред природата...време за реклама  Mr. Green

# 424
  • София
Ние в края на юни сме на Тасос. Дано да няма изненади, но и да има - аз си нося една раница с илачи и инхалатор  Whistling

джос, моля Wink НЕма нужда да се подмята из нас слинга, жал ми е да го хвърля, че ми е подарък и хич не беше евтин.

Лора ми е с Т от тази нощ, а утре уж ще празнуваме РД.

# 425
  • Пловдив
При нас още не е ясно, дали ще се доберем до морето... Зависи какво ще е времето септември, че до тогава ще сме на балкан.
Веднага след РД на Дидко, ще правим Кръщенето на Габи, в понеделника на 9.09 ще празнува РД-то си в яслата и евентуално от 10.09 може да отскочим до Сарафово за няколко дни - така предградинско. Ще видим какво ще стане - време много дотогава hahaha

# 426
Здравейте, мами!
Хихи, ние до морето ще се доберем, но за почивка на друго място - невъзможно! Започнахме и работа вечер, та положението при нас е..............много работно.
Ники е с отит и Т - 39, не спи по цяла нощ, само реве, върна ме в 1-ви клас това дете. Със запека сме до никъде, пробвах и при класически хомеопат и едно резултата - отит от едни нищо и никакви бистри сополки. Иначе не се беше разболявал от март месец, което си е постижение! Тогава пак беше с отит на същото ухо.
v_spasova,  дано и се размине на каката! Все така става около рождените дни.....
vesy_evi, каквото и да ти е поднесла съдбата, бъди сигурна че ще го преодолееш и има за какво и за кого да се бориш! Аз също като теб тая всичко в мен и трудно споделям, но се надявам, че имаш човек до теб, на когото вярваш и който да те изслуша !
Уффф и още мислех да пиша, но това е докато ви чета, после всичко изчезва от главата ми......

# 427
Здравейте,момичета! Ние сезона вече го открихме на 24май на Созопол. Беше страхотно, спокойно и красиво. Е, през активния сезон не бих отишла, че не обичам лудницата. Водата още беше студена,валя и дъжд, но направихме няколко плажа. Слизам от трамвая, хубав уикенд!

# 428
v_spasova, ще черпя, най-удобния ми слинг, нямала съм такъв досега. а и е тоочно за лятото.
дано на бебо да му харесва, като го пробвахме веднага заспа в него де Wink както и очаквах.
Милица миналата седмица беше така с т една нощ и един ден, на другата спадна, педи каза вероятно че е вирус.
нямаше други симптоми, малко я боля коремчето през деня, та я водих пак на док, но аки беше ок, само един път по-рядко. давах и ентерол 2 прахчета.
та, дано е нещо леко и да се оправя.
аа, само да ти кажа, миналата година, Мили вдигна т вечерта, когато спряхме на път за морето в Габрово, на средата  Mr. Green, и я водихме на док. и питам док, е сега да се връщаме ли или да ходим на морето и док, много добра беше, вика, е как ще се връщате, до ден-два на морето ще й мине, дори по-бързо на морския въздух. и така и стана.
то Мили ми е вдигала т три пъти досега, ама е кофти, знам,
стискам палци да се оправи и приятно моренце  Heart Eyes

velizarka, отпипакс ли капете, еех, много кофти, то от тоя вятър сигурно... хремичка ли имаше?

vesi, помня аз и селото как се казва, ха, записала съм си го даже. с надеждата да идем това лято там  Hug
много ми е мерак да заведа Мили на басейна, ама те разбирам за тумбака...
пък и батута, басейна в двора пак е супер  Heart Eyes
пази се сега, пък басейна няма да ни избяга  Party
надявам се да си добре и бебо също. аз колко се изплаках... но не се давай на мъката, мисли за бебо, колкото и банално да звучеше, това мен ме крепеше.
стискам палци всичко да е наред и леко раждане.

sweet_maniche,, дано успеете и вие, дано и ние успеем да идем. ще ми се с бебо в началото на септември и ние го мислим, че градината на Мили ще я ремонтират септември и командировките на мм би трябвало да са поприключили. че сега по седмици го няма..
да сме здравички  Hug

Giada, супер, щом сте си изкарали добре  Hug

хубава вечер на всички и уикенд

# 429
Да, Отипакс, отделно АБ - Клацид, защото вдигна висока Т. Днес вече е шен, снощи спа добре, но сутринта имаше секрет и от другото ухо, а не е казвал да го боли. Все пак ще капя и в него Отипакс.

# 430
  • София
Лора изкара някой от 24-часовите вируси с Т. Имаше и оплакване и от главоблие, но това ставаше когато Т тръгнеше нагоре. Вчера имаше една идея редичко в изхождането, но не се и учудвам - все пак не е хапвала много тия дни.
Сами засега устиска фронта и е ок.

velizarka, гадно Sad Дано да няма усложнения.

# 431
Да, Отипакс, отделно АБ - Клацид, защото вдигна висока Т. Днес вече е шен, снощи спа добре, но сутринта имаше секрет и от другото ухо, а не е казвал да го боли. Все пак ще капя и в него Отипакс.

да се оправя бързо, дано вече е по-добре.
и в 2те уши знам, че се капе макар 1то да е болно.

# 432
Ушичките вече са добре, но тази трета сливица е кошмар! Не може да диша нощем, спи с отворена уста, хърка, буди се от това, кашля сутрин. Сигурна съм, че тези поредни отити са от това. Като се събуди е крив, по цял ден сумти. Ще ни прави проблеми и си мисля, че решението ще е есента да се махне.
А ние започнахме сезона с пълна пара. Почти всяка вечер работим и Ники е при една, при втора, при трета баба и познайте какво става - глезанчо от класа! Не мога да се справям вече! Колко пъти им говоря да не го глезят, да не му дават постоянно шоколад и то вечер преди сън. Не знам как ще се справим с тези баби. То да не заплаче детето, не му се яде това, прави второ, трето ядене, не му се пие вода - един сок, друг сок, изобщо не мога да изляза на глава с тях, а с дядовците още повече. Другото което е, при мен си е свикнал да се заиграва сам, при тях няма такова нещо, винаги някой го занимава, не го оставят дъх да си поеме сам. И като се прибере при мен става страшно! Аз не съм баба и дядо едновременно, сама съм и не мога да върша всичко в къщи и да си играя постоянно с него и това всеки път го обяснявам, но уви никой не ме чува.... Оххх, оплаках се!
Хубавото е, че лятото дойде, спряха дъждовете и от другия месец като изляза в отпуск и Ники във ваканция започваме плажа. Вече си мислех, че това ще е лятото - дъжд и 22 градуса.
От мен слънчева и спокойна седмица!

# 433
  • София
Момичета ,здравейте и от нас Simple Smile !
Ние също можем да се похвалим ,че открихме сезона с едно кратко море на Албена ( и с гнойна ангина след него  Mr. Green ,но по-скоро последствие от варицелата ) .Нямам търпение до лятната почивка и вече планирам тази за догодина ,че да не ми е скучно ,пък и много ми харесва да си мисля за пътешетвия и моренце .
При нас всичко е едно и също ,ходим си на ясла ,на работа-едни с желание ,други без (ха познайте кой как  Mr. Green ).
Йоана ще ходи и лятото на ясла ,в нашата градина има много записани дечица и няма да се образуват сборни групи ,в това отношение съм доволна.Не знам защо но ме побиваха тръпки при идеята за сборни групи.
Целувки и прегръдки от нас и лека вечер!

# 434
  • В царството на мечтите
ЗДРАВЕЙТЕ и нас не ни отмина грипа този с високата температура за един ден даже за една вечер понеделник вечерта и вчера нищо и няма.
Да се похваля вече е направена резервацията за морето и сме много доволни. Тази година ще сме в Несебър. Малко ми е притеснено, защото не сме били до сега там ама ще кажа като се върнем  Party  Wink ДАЛИ НИ Е ХАРЕСАЛО

Общи условия

Активация на акаунт